Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.843
Cevap
124
Favori
128.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayılıyorum arkadaş bir firmadan 3 kişi ayrılınca felaket ulaklığı yapmaya başlayanlara. RDR 2'de 3500 kişi çalışmış. Dan Houser kim ya ? Yönetim tabi ki önemi ama 3000-4000 çalışan içinde bir tane Dan Houser yok mu ?

CD Projekt Red örneği de inanılmaz kıt ve çocuksuca. Detayları bilmeyen sallıyor. Adamlar hisselerini dışarı açıyorlar, bankalar bunlara oyunu çıkartacaksınız diyor. Normalde oyunun gidişatı bam başka bir noktada iken, bizim John Wick'in oyuna katılması - yaratılan hype ile bütün geliştirme bütçesi o tarafa kaydırılıyor. Oyun yapım aşamasındayken 2-3 defa reset atılmış ana-oyun modeline. Firma zaten 240 kişilik çekirdek bir kadroya sahip.

Tam büyüdük diyorlar, ana Witcher ekibinden 30-40 kişilik bir ekip(öyle bir iki kişi değil), bu firma içi tartışmalar yüzünden terk ediyor ama hala dışarıdan geliştirmeye destek olmaya devam ediliyor. Dahası Red engine Cyberpunk'ın skalasını kaldıramıyor. Bizzat yaşadıkları sıkıntılar ile ilgili röportajları var. O yüzden tamamen UE5'e geçtiler yeni oyunları için.

Yine ayrıca, Cyberpunk'ın geliştirilmesi esnasında en toxic, en sıkıntılı, en abartılı kararları veren adam Witcher 3'ün baş tasarımcısı. Adam gitti diye firmada kutlama yapılıyor. Bir iş iyi çıkınca, o işin başındaki kişinin de iyi olduğu anlamına yada emeğin büyük çoğunluğunun ona ait olduğu anlamına gelmiyor.

Gta 5 rezaletti. RDR 2 çok iyi bir oyundu ama Dan ile alakası bile yok RDR 2'nin. Sadece ilk oyunda yardımcı yönetmen koltuğundaydı. Adam şarkıcı, solist lan ! :D GTA'nın ana hikayesi inanılmaz sulu(gta'nın normalde de sulu hikayesinden de öte), beş para etmez, oyunu ilerletmeyen çer çöp bir ana senaryo idi. Sandbox gibi açık bir türde bile insanı sıkmayı başarıyordu. GTA'nın ana senaryosunun bitirilme oranı %20'nin altındaydı. Hatta millet o zaman korkmuştu, senaryosuz gta gelecek bu sayılar yüzünden diye.

Şu Trilogy olayı da milyar defa açıklandı ... Adamlar remasterları, telefon oyunu yapan firmaya veriyorlar, nokta ! Sonuç ortada.

Rockstar'ın elinde bir ülke satın alacak para, pirametileri baştan inşa edecek kadar da iş gücü var. Güzel bir yönetim kadrosu ile her şeyi yapabilirler. Gta 4, RDR, RDR 2 kalitesinin yarısına tekabül eden yeni bir oyunla gelseler öper başımıza koruz.

Aç polonyalılar ile, bankalardan kredi çekip, benimde Ferrari'm olsun diye ortalıkta gezen Ruski oyun yapımcıları ile Rockstar'ı karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 22 Nisan 2023; 17:6:16 >

• SÖYLENTİ: 17 Mayıs'ta düzenlenecek yatırımcı çağrısı sırasında resmi olarak duyurulacak. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Antikaruh kullanıcısına yanıt

Yoruma katılıyorum. Tüm gta serisinde hikaye-oynanış-mekanik vs her anlamda açık ara en iyi oyun gta 4tür. Tartışmaya kapalıdır. Steamde 750 saatten fazla oynamışdır online kısımlarıyla beraber. Şimdi de steamdeckte oynuyorum

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız hocam lakin Checkpoint olmaması can sıkıyor. Gta 5 de Checkpoint e alıştıktan sonra bunda bir görevde başarısız olduğumuzda ta görevin yeniden başlaması, hatta görev yerine kadar en baştan araba sürmek cidden sıkıcı. Yoksa bu oyunun fizikleri, animasyonları, araç sürüş dinamikleri ve hatta 2023 yılında bile güzel görünen grafikleri bir efsanedir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana göre serinin en başarısız oyunu GTA IV'tür. Oyunu ek paketleriyle birlikte birkaç defa bitirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Bana göre serinin en tekdüze ve keyifsiz oyunuydu.

• elpdrno_046 kullanıcısına yanıt

Amerikan rüyasının aslında bir rüya olmadığını, göçmenlerin yaşadığı zorlukları, amerikanın karanlık taraflarını, new yorkun griliğini anlatan bu kadar iyi anlatan bir oyuna kötü demek çok ilginç

Kimisi GTA oyunlarında ciddiyet sevmiyor hocam. Vurdulu kırdılı, rengarenk bir oyun istiyorlar. Gta 4 ün kasvetli havası ağır geliyor

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Alakası yok. Tam tersine ciddi oyunları çok severim, RDR 2'ye bayılırım hatta. Yani ağır gelme gibi bir durum yok, senin oynadığın ciddi havaya sahip oyunlardan 2 kat fazla kendini ciddiye alan oyun oynamışımdır ve çoğunu da beğenirim. Ancak GTA IV onlardan biri değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Neyi ilginç anlamadım. Herkes senin sevdiğin oyunu beğenecek diye bir şey yok. Bana göre GTA IV tekdüze ve sıkıcı bir oyun.

• Gta 4, Gta serisi içindeki en oturaklı, en ayakları yere basan oyundu bana göre de. Diğer oyunlardaki gibi her şeyi dalgaya almak yerine neredeyse Mafia serisindeki hikaye kadar ağır ve ciddi bir hikayesi vardı. Elbette Mafia ya asla ulaşamaz ancak diğerlerine nazaran diyorum daha ağırbaşlı oturaklı bir oyundu. Zaten sırf bu sebepten dolayı kimimiz çok sevdi kimimiz sevmedi. Ben çok seven taraftayım. 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 27 Nisan 2023; 9:8:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Eminim benden daha çok oyun oynamışsındır. Hatta dünyada senden daha çok oyun oynayan da yoktur.. neyi kanıtlamaya çalışıyorsun birader? Kendini kıyasa sokma amacın ne? Benim yaşımı bilmezsin günde kaç saat, bu zamana kadar kaç oyun oynadığımı bilmezsin ne bu yani?

• Konuda gördüğüm kadarıyla şu Dan Houser olayına takılan çok olmuş ,Ancak bence Rockstar ın bu seviyeye geldikten sonra çokta takılmamak lazım.

Şirket her anlamda belli bir seviyeye gelmiş ve güçlü tasarım ve yazılım ekibi var.

Dan Houser yoksa Sam Houser var.Şirkette fiilen olmasada arka planda var olurlar.

Yine herkesin saatlerce oynayacağı oyunlar yapacaklardır.

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Karşıdakini tanımadan "Oyun ağır gelmiştir, bunlar rengarenk oyun istiyor." falan demeyeceksin o zaman.

Emredersin paşa

• Ben yönetimdeki kişilerin oyunu ciddi etkileyeceğini düşünüyorum, yönetimdeki kişiler büyük kararlar alırlar bu da oyundaki en büyük şeyleri değiştirir.

• Büyük firmaları duraksatan her zaman büyük kayıpları olmuştur. Teknoloji dünyasında da böyle hizmet sektörünün genelini de böyle. Dan houser gitti bi yana leslie benzies olmadan gelecek ilk gta olacak. Tüm gtalarda en büyük sorumluluğu almış kişiydi kendisi, baş programcılık, yapımcı ve baş geliştirici olarak tüm genel seri de kendini kanıtlamış biri rockstar northun gta üzerindeki etkisi belli. İsterse 50000 kişi çalışsın kabiliyet yoksa yoktur. 25 yılda hangi firma gtaya yaklaşabilen bir oyun çıkarabildi? Diğer firmaların 3500 çalışanı yok muydu? Demek ki içlerinden bir tane bile leslie gibi adam çıkmıyor.

• Lütfen gel artık GTA 6 :(

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.