Şimdi Ara

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.016
Cevap
125
Favori
138.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heyecanla fragman gününün gelmesini bekliyoruz bakalım. Umarım RDR 2 kalitesinin de üstünde bir oyun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 11 Kasım 2023; 2:44:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dagin tepesinde adam oldurunce ins yani basimda polis spawn olmaz. Polisten kacmak icin ya tunele girmek gerekiyor ya da franklinin garajina. Gercekten polis yapay zekasi inanilmaz berbatti polis oldurdukce arka mahalleden spawn oluyorlardi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aurosonic kullanıcısına yanıt

Single modu çabuk sıkıyordu 2013 de 2 hafta oynayıp bitirdikten sonra bir daha zevkle oynayamadım multisi desen oda ayrı dert

Okadar şehir yapmışlar bina yapmışlar içine girilecek restorant bile yok eski oyunlardaki gibi

Rdr 2 deki gibi içine girilen apartman daireleri olmalı ve orada yaşayan insanlarla tesadüfen olaylar falan gelişmeli

Gta 4 de apartman koridoruna ve fast foodcuya giriliyordu en azından gta v de oda yoktu merkezde koskocaman avm var ama yok içine girilmiyor bu kadarmı zor içini tasarlamak anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 10 Kasım 2023; 1:36:45 >
  • aurosonic kullanıcısına yanıt

Allah başka dert vermesin dostum.

• Oyunla ilgili bu hafta bilgi verileceğini söylemişti Rockstar. Bakalım ne yumurtlayacaklar trailer öncesi.

• aterikasedi kullanıcısına yanıt

bunu bilmiyordum

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Hocam Jason bu hafta Teaser aralık başı da trailer dememiş miydi? Sanki aklımda öyle kalmış. Bu hafta bitmeden bişey gösterecekler veya açıklayacaklardı sanki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gta V çıktıktan sonra Üniversiteye gittim, mezun oldum, evlendim, kurumsal bir markada çalışmaya başladım. Aradaki süreyi siz hesaplayın Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

Gta 6 için tek beklentim single mode'da gezmek ve manzara izlemek olur diye düşünüyorum. Bir de yeni ekleyecekleri oyun mekaniklerini merak ediyorum.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Teaser diye birşey geçmedi hiç. Önümzdeki hafta bilgi , Aralık başlarında da trailer dedi.

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]
  • 2013’de lise bitmişti. İki yıl üni okuduktan sonra tekstil işine girdik üretim atölyemizi açtık, şimdi ise çalışmıyorum, yatırımların meyvesini yiyorum. 2020 öncesi enflasyon patlak vermeden önce güzel yerlerden ev, dükkan alarak kira getirisi yaptık, çok şükür şuan kafamız rahat. Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] 

• Bu adamların yapacağı işleri oyun olarak görmemek lazım, resmen oyun piyasasında yön veriyorlar, bildiğin sanat eseri yapıyorlar..Rdr 2 de o kadar detay var gormeseniz bile insan saygı duyuyor

• trailer ile beraber keşke pre-order'a açsalar. 3.000 - 4.000 TL'den almayalım, ne kadar erken o kadar iyi.

• Son söylentiler/sızıntılar 😀

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

• Türkçe GTA 6

Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]Rockstar Türkiye on Xtwitter
    Bir sonraki Grand Theft Auto için Türkçe dil desteği etkinliğimiz geniş bir kitleğe ulaştık. Desteğiniz için teşekkür ederiz. İkinci part ise hashtag, gönderi altına #TurkceGTA6istiyoruz ya da #WeWantTurkishGTA6 yazarak @RockstarGames mention’la! Trend Topic’te listelenerek…
    https://twitter.com/rockstarturk/status/1722663631689535488
  • Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]videogamedunkeyyoutube
    I have it on good intel it will come out next week. donkey store https://dunkeyscastle.com/ donkey publishing company https://twitter.com/BIGMODEgames
    https://www.youtube.com/watch?v=qq8d5jvjarA
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Ps4 xbox one konsollarına çıkmaması imkansız ordan gelecek müthiş parayı rockstar gözardı edemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef tam tersine gelmesi imkansız. Hiçbir sızıntında eski nesle geleceği söylenmedi. Ama defalarca kez yalnızca yeni nesle gelecek denildi.

• Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.