Umarım sadece yeni nesile ve pcye çıkar. Eski nesil konsolu alan arkadaşlar kızacaklar ama teknoloji olarak iyi bir oyun istiyorsan bu şart. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (30. sayfa)
-
-
Hocam isteyen kızabilir ama gerçekler değişmiyor maalesef 🙂 ayrıca katılıyorum kesinlikle yalnızca yeni nesle gelmeli. Ssd siz cihaz olmaz artık bu devirde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski nesil konsollara çıkmayacak zaten içiniz rahat olsun. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sizan bir videoda detayli bir sekilde gta 6 alfanin gpu kullanimi güzüküyor
sizan gta 6 alfa videosunda gtx 1080 nin ram olarak %78 ni kullaniyor
KYE 🎮 on XtwitterWe can finally go prone! #GTA6 #GTA6LEAKhttps://twitter.com/kyetweets/status/1723517578524401832?s=46&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaberBuda alfa grafikleri görüntüsü
Alfasi rdr 2 grafik kalitesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 12 Kasım 2023; 19:50:30 >
-
GTX 1080 ile baya akıcı oynanıyor gözüküyor. GTX 1080, RTX 2060 eş değer gözüküyor, Techpowerup'a göre; bu minumum değer mi önerilen mi olucak bilinmiyor tabi, tam sürümde değişiklik göstericektir illa ki.
Minumum RTX 2060, Önerilen RTX 3060-3070 ister gibi bence.
Alfa böyleyse, tam sürümde nasıl olur bilmiyorum.
edit: bu alfanın oynanış videosu 2019. Sağ üstte Windows 10 v1909 yazıyor, bu sürüm 10 Kasım 2019'da çıktı :) yani aradan 4 yıl geçmiş, tam sürümünün gelişimi kim bilir nasıl olmuştur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 12 Kasım 2023; 22:41:27 >
-
ilk sürümlerde daha kötü olmuyormu optimizasyon ?
Sizan görüntüler 2021 senesine kadardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 12 Kasım 2023; 22:44:26 >
sızan görüntülerin 2021 olduğunu nereden duydunuz hocam? video'nun sağ üstte windows 10 versiyonundan ne zaman çekildiği belli olmuş aslında, bu alfa oynanış tam 4 sene olmuş.
Oyunun bu videosunda baya erken aşamasında olduğu çok belli, bazı karakterlerin yüzleri yok, vitrin mankeni gibi hepsi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 12 Kasım 2023; 22:54:31 > -
Başka sızan videolarda 2021 e kadar tarihler vardı diye hatırlıyorum
doğrudur, bazıları 2019 bazıları 2021, çünkü bir video daha izledim orada da RTX 2080 ile oynatılmıştı. Demek ki farklı farklı videoları sızdırmışlar, sızdıran kişi yürek yemiş resmen şuan durumu nedir kim bilir, busted olmuştur.
-
Sızdıran çoktan yakalandı ama akli dengesi yerinde olmadığı için mahkeme ceza vermemişti
Rockstar çalışanının mailine "buraya tıklayın" diye hack linki yollayıp onu tuzağa düşürüp icloud hesabını ele geçirip sızdırmış görüntüleri
Corona kapanmalarına denk geldiği için bu kadar çok görüntüyü r* ekibi online ortama yüklemişler home ofis için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 12 Kasım 2023; 23:8:27 >
Lucia’nın boş caddede yürüdüğü video en güncel leak sanırım. Siyah elbiseyle olan. 2022 tarihliydi o.
Windows 10 1909 build sizi yanıltmasın. Çoğu videoda o yazıyor. Leakler sızdığında videoların isimlerinde yazıyordu tarihler, en güncel olanı dediğim leak olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 12 Kasım 2023; 23:18:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vay arkadaş ya ne cesaret. İyi bari yırtmış ama Rockstar bence oyunu kesin değiştirmiştir veya sallamamış da olabilir oyun dünyasını meşgul etti bu sızıntılarla, yalnız ben karakterlere ısınamadım nedense belki alfa diye böyle kötü gözüküyorlar. bana sıradan karakterler gibi geldi. Bu iki karakter sevgili felan sanmıştım ama kardeşler sanırım.
Söylenenlere göre erkek olan kardeş, hükümetin Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi'nin (DEA) bir parodisi olan DOA'ya çalışan bir ajan olacak. Ancak kız kardeşi ise bu kartelden kendi yöntemleriyle intikam almaya çalışacak, içlerine sızıp onların bir tetikçisi olacak.
birde diğer söylenti; Bonnie Parker ve Clyde Barrow ünlü Amerikalı kanun kaçakları, The Barrow Gang'in ünlü elemanları. 1930'lu yıllarda Amerika'da banka ve dükkânları soymuşlardır. Kapitalizme ateş püsküren halkın gözünde Robin Hood statüsüne yükselerek kahraman olmuşlardır. Ayrıca Bonnie ve Clyde'ın büyük aşkları da bunda rol oynamıştır. (Wikipedia)
bunların hikayelerinden esinleneceği söyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 12 Kasım 2023; 23:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En güncel leakda hangi ekran kartı bilgisi ve % kaç ekran kartı kullanımı vardi ?
Kardeş olduklarını zannetmiyorum hem göz renkleri hemde ten renkleri farklı
Sevgililer
O videoda gpu kullanımı yazmıyor preview yazısı var sadece. Ama GPU hafızası için uyarı veriyor oyun. Son versiyonların RTX 3080 ile test edildiğini düşünürsek…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 12 Kasım 2023; 23:41:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GTA 5 kaplamalarıyla test etmişlerdir. Şuan bambaşka haldedir diye düşünüyorum.
Hatun İspanyol kökenli sanırım. Çoçukta Amerikalı gibi görünüyor. Aralık’ta gelecek trailer’da çok detaylı bir şey görür müyüz emin değilim ama bakalım artık. Çıkış tarihini de bekliyorum. Konsollar için 2024 Sonbahar döneminde en geç 6 ay sonrada PC’ye çıkartırlar. Eskisi gibi makası fazla açacaklarını PC oyuncularını çok fazla bekleteceklerini düşünmüyorum açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 13 Kasım 2023; 1:11:48 >
Kadın kahraman Lucia'nın bir çocuğu olacağını söyleyen bazı raporların ardından Rockstar, GTA 6 için The Place Beyond the Pines filminden büyük ilham alıyor gibi görünüyor.
-
Sızan görüntüler tekrar servis edilmiş
7.dakikada bir görev sahnesi vae acaba ne hakkında sohbet ediyorlar ?
ingilizcesi iyi olan varsa sohbetin icerigini cevirebilirmi ?
ParallaXyoutubeGTA 6 leaked Gameplay Grand theft Auto Leaked footages GTA VI Gameplay GTA 6 trailer #gta6 #grandtheftauto #gtavi #rockstargames #rockstarhttps://www.youtube.com/watch?si=IUuy-bh-9S_2-U5w&v=cepAjXcXAQQ&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 14 Kasım 2023; 14:30:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X