Gta 4 remaster geliyormuş bir de puhahah Forumda trailer çıktığında izlemeyecek kadar nefsine hakim biri var mı acaba Ben dayanabildiğim kadar dayanacağım trailerı izlememek için. Önce yorumları okuyup tepkileri izleyeceğim. Dönen yorumlara bakacağım. Görsel olarak hiçbirşeye bakmamaya çalışacağım.. Oyun çıkana kadar bunu sürdürebilirsem ki hiç sanmıyorum oyunu daha öncesinde hiç görmeden oynamak çok farklı ve sürpriz bir deneyim olacak. |
Grand Theft Auto VI (GTA 6) [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
Bence RDR gibi minimum 1 sene sonra falan gelir. Hem konsol sattırır hem de optimizasyon için zamanları olur. Aynı zamanda konsolda sattığı oyunu tekrar pcde de satabiliyor. GTA V bunun en güzel örneği. Sadece console-only bekliyorum ben, bakalım...
-
-
Son yaptıkları Definitive Edition sonrası bu riske girmezler. San Andreas, Vice City gibi özel isimli bir oyun olabilir mi acaba diye düşünmedim değil. Spoiler veya bilgi için kendinizi izole etmeniz gerek hocam, interneti falan kapattırmanız gerekir.
-
RDR2 > GTA VI olacaktır. Bekleyin, görün...
-
Evet spoiler yememek için hiçbirşeye bakmamak lazım. Heleki youtubaa hiç girmemek gerek. Bi ekran görüntüsü bile görmek istemiorum Sızıntılarda oyunun gameplayini bile gördük sayılır ama o sayılmaz. O görüntülerle oyunun pek benzer olacağını sanmıyorum.
-
rdr2 nin daha aksiyonlu hali olursa hangisi önde olur kanka
-
bekliyoruz
-
GTA VI'nın çıkış yapacağı dönem çıkacak olan diğer oyunlara acıyorum.
-
RDR2 her zaman dolu aksiyon bir oyun değildi ki. Asıl olay herkesin Arthur Morgan ile bağ kurmasından kaynaklanıyordu. GTA VI'da 3 tane karakter oynayacağımızı düşünürsek 3 karakter arasında git gel olduğundan bu bağı kurması zor olacaktır.
Ben de arkadaşa katılıyorum. RDR2 > GTA VI
-
Fragman tarihimizi aldık sanırım
The Game Awards on XtwitterThe Game Awards on Xhttps://twitter.com/thegameawards/status/1722532725213868105?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yine hypelar başlamış yapmayın üzülürsünüz
Bu tuzağa cyberpunkta düştük aynı zokayı tekrar yemeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Söz konusu Rockstarsa öyle bir ihtimal yok.
-
Lütfen 2025 olmasın, lütfen PC'ye eşzamanlı çıksın. Daha yeni RTX 4060 yatırımı yaptım bir de konsol aldırmasın.
GTA V çıktığında üniversite bitmişti, şimdi neredeyse çoluk çocuğa karışacam. Artık sabrım bitti.
-
GTA VI'dan tek beklentim var benim. Umarım ana karakteri ciddi ve hikayeyi güzel yaparlar. Online'da istenilen saçmalıkları sonra youtuber arkadaşlar yapabilir. RDR ciddiyeti beklemek zor ama single oyuncuları unutma Rockstar.
-
Oyunun en az 2 yıl sonra çıkacağını varsayar isek, PS5 5 yıllık konsol olacak ve sanırım 30 FPS anca oynarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
2024 Sonbahar döneminde Konsollara çıkış yapar. Mayıs 2025 gibi de PC'ye çıkar, çok fazla makas açılmaz gibi geliyor bana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X