ok |
GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (12. sayfa)
-
-
en az 3 yılı var arkadaşlar.
-
GTA 5 benim için GTA San Andreas Remake'ten öteye geçemedi. Hatta bazı açılardan San Andreas'ın gerisindeydi. GTA 4'ten sonra artık yeni bir GTA bekliyorum.
-
Yay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz GTA 6 ile alakalı bir haber kırıntısı beklerken adamlar oyunu birkez daha yeni nesile çıkarıp resmen tabağı sıyırıyorlar:)
Bize de yine beklemek düşüyor...
-
Konu Günceldir.
İlk sayfa güncellendi.
Yeni sızıntılar ve bilgiler eklendi.
Konu güncellendiğini gördüm acaba yeni haber mi diye hemen geldim konuya o kadar açız ki haberlere, sızıntılara.
3 tane karakter olmasına ben sıcak bakmıyorum ayrıca bana göre kadın karakterin sebebi son zamanlarda oluşan akımların neticesidir.
Bence 1 tane karakter olup efsane olsa diğer GTA' lar gibi daha güzel olurdu.
Şehir ise sadece Vice City olmamalı. Hikayede ana şehir Vice City olsun ama onun haricinde başka şehirler (hatta ülke) olmalı. Yeni nesil konsollar bunun üstünden rahatlıkla gelir. (Özellikle PS5)
Çıkış tarihine gelirsek Rockstar genellikle duyurudan 1.5-2 sene sonra oyunu çıkartıyorlar. Bu sene duyurulursa 2023 te çıkacak duyrulmazsa bu tarih uzar gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fragman yakında gelır
Yıllardır büyün gta cıların fantazis olan büyün gta oyunları haritalarının tek bir dünyada buluştuğu bi harita yapmaları lazım bence. Vice city san andreas liberty city birleşimi ve günümüzde geçen bi harita efsane olurdu oyuna -
Sizi kınıyorum. Bence 3 ana karakter olmalı. Biri gay, biri lezbiyen, diğeri de trans... Aydın forumdaşlar bana hak verecektir.quote:
Orijinalden alıntı: -BraveHeart-
Konu güncellendiğini gördüm acaba yeni haber mi diye hemen geldim konuya o kadar açız ki haberlere, sızıntılara.
3 tane karakter olmasına ben sıcak bakmıyorum ayrıca bana göre kadın karakterin sebebi son zamanlarda oluşan akımların neticesidir.
Bence 1 tane karakter olup efsane olsa diğer GTA' lar gibi daha güzel olurdu.
Şehir ise sadece Vice City olmamalı. Hikayede ana şehir Vice City olsun ama onun haricinde başka şehirler (hatta ülke) olmalı. Yeni nesil konsollar bunun üstünden rahatlıkla gelir. (Özellikle PS5)
Çıkış tarihine gelirsek Rockstar genellikle duyurudan 1.5-2 sene sonra oyunu çıkartıyorlar. Bu sene duyurulursa 2023 te çıkacak duyrulmazsa bu tarih uzar gider.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu ne ya ps6 konsolada gta 5 cıkarın
Bu oyun çıkmaz. 140 milyon üzeri satıp (bedava verdikleri dönem dahil değil) online'da para kasarken 2023 öncesi geleceğini hayatta düşünmüyorum. O da en erken. Gta V 2011 de duyurulmuştu.
-
İlk sayfa güncellendi,yeni haberler eklendi.
-
Rockstar ise alimlara baslamis.Guzel haber.Artik zamani geldi,yeni bir GTA yi yeni nesilin gucuyle gormek icin sabirsizlaniyorum.GTA5 temelinde ps3 neslinin oyunuydu,yeni nesil GTA da ne seviye detaya ulasirlar hayal dahi edemiyorum.
GTA VI için herhangi bir beklentim yok.GTA V için hayli hayli zaten beklentilerimin karşılığını fazlasıyla verdi.RDR 2 zaten tek kelime muhteşemdi.Değerli dostlar ben şunu fark ettim.Artık GTA oyunlarına ben gerçekten doydum.17 Eylül 2013'de GTA V'in çıkmasını çılgınlar gibi burada hepimiz bekledik.İlla ki, GTA VI çıkınca gidip ücretini ödeyip alacağım.Ama dediğim gibi insanların hala modern bir zamanda geçen GTA serisinden beklentileri nedir?Ben onu bilmiyorum.Daha gerçekçi grafikler mi, bekliyorsunuz?Çoğu arkadaşlarım GTA VI için heyecanlanıyor.Sorduğum zaman cevap veremiyorlar veya genelde "Daha gerçekçi" bu tarz cevaplarla karşılaşıyorum.
-
Ana sayfa güncellenmiştir;
Haritanın sızdığı iddiası var, ana sayfaya eklendi.
Ömrümde ilk kez, yeni çıkacak bir oyunun neye benzeyeceğini tahmin / hayal edemiyorum. Gerçekten aklımızı yerinden uçuracak bir oyun olacağından hiç şüphem yok. GTA V, harika animasyonları ve online alt yapısıyla bir PS3 oyunuydu. Çağının ötesindeydi yani. Hâliyle PS4 / PC version'larıyla tam hâlini görebildik. GTA 6, sadece PS5 & XBS X/S çıkışı yapacağından devasa bir haritaya, anlık yükleme sürelerine ve sınırsız içeriğiyle muhteşem bir yapım olacaktır. Rockstar, ilk kez bir oyununu böyle dinlene dinlene, hiç acele etmeden ve resmen sınırsız maddi kaynakla geliştiriyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E502C764DÖmrümde ilk kez, yeni çıkacak bir oyunun neye benzeyeceğini tahmin / hayal edemiyorum. Gerçekten aklımızı yerinden uçuracak bir oyun olacağından hiç şüphem yok. GTA V, harika animasyonları ve online alt yapısıyla bir PS3 oyunuydu. Çağının ötesindeydi yani. Hâliyle PS4 / PC version'larıyla tam hâlini görebildik. GTA 6, sadece PS5 & XBS X/S çıkışı yapacağından devasa bir haritaya, anlık yükleme sürelerine ve sınırsız içeriğiyle muhteşem bir yapım olacaktır. Rockstar, ilk kez bir oyununu böyle dinlene dinlene, hiç acele etmeden ve resmen sınırsız maddi kaynakla geliştiriyor.
GTA V Multiplayer'ın halen bitmek bilmek bilmeyen gelirlerine ekmek banıyor desek daha doğru olur.
Tarihte iki GTA oyunu arasına bu kadar zaman girdiği hiç olmamıştı. Paragözlülüklerinden aynı oyunu 3 ayrı jenerasyona çıkaran tek firma olmayı başardılar.
Keşke bu Allahın belası çok oyunculu modu hiç tutmasaydı.
-
Ana sayfa güncellenmiştir.
Yeni haberler eklenmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X