< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (11. sayfa)
-
-
bu konu niye hareketlendi
2023 e daha var
-
Çöp bilgisayarla oynarsan elbette kötü görünür grafikler. 1080p en yüksek ayarlarda oyun gayet güzel görünüyor. 4K oynayacak sistem varsa çok daha güzel görünür. Grafikler çizgi film gibiymişmiş GTA Online her ne kadar benim ilgimi çekmese de oyunun single'ı gayet güzeldi. Büyük bir açık dünyası vardı ve özgürlük sunuyordu. FPS kamerası gibi bir artısı da var. Hikâyesi de ortalamanın üstelik üstündeydi denebilir. Franklin güzel değildi ama Micheal ve Trevor güzel yazılmış ve kendilerine has karakterlerdi. Yan görevler real time eventler yarışlar uçaklar gemiler vs vs. ile oyun gayet çeşitli ve zevkli oluyordu. Nasıl oynanacağını bilmeden girip 10 dk sağa sola füze atmışsın gelmiş burada oyunu gömüyorsun. Ben GTA VI'dan umutluyum ancak bunun sebebi değil, adamlar RDR 2'yi yani oyun tarihinin en iyi oyununu yaparak herkese kendilerini bir kere daha kanıtladılar. RDR 2'yi yapan adamlar yeni GTA'da kim bilir neler neler yapar.
Kötü grafikli dediğin GTA V'in full ayarlarda gameplayi:
Gereksiz bir şekilde gömdüğün GTA V'in değerlendirme puanı:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
komiksin. rdr2 nin ciktigi yil olan 2018' de yilin oyunu oyun elestirmen sirketleri tarafindan15'e -3 gibi ezici cogunlukla God of War secildi. 2015 yilinda ise Witcher' di tabi
al biraz kulturlenen.m.wikipedia.orgList of Game of the Year awards - Wikipediahttps://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_Game_of_the_Year_awards
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben sana 50 tane oyun ve elestirmen sirketinin game awards sonuclarini atiyorum bana inanmiyorsun. Bu kadar oyun sirketi sonuclarini kaale almayalim seni alalim
Bak senin attigin fotolarda bile kullanici yorumlarinda witcher en onde. gta 4' un pc deki optimizasyon problemleri yuzunden zaten hayal kirikligi yaratmisti.
Sen bana once rdr2 nin gow dan daha iyi oldugunu kanitla sonra witcherden 3 gomlek ustun olduguna geliriz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Witcher,red dead,god of war... Bunların hepsi farklı türde ve hepsi de kendi türünde harika oyunlar. Oturup puan kıyaslamak veya hangisi daha çok ödül aldı diye kapışmak anlamsız. Hepsi oyun dünyasında büyük ses getirmiş ve başarılarını ispatlamış oyunlar zaten. Konsol kavgası bitti şimdi de oyun kavgası başladı anlaşılan. Her bir oyunu yaptığı güzel şeylerden ötürü ayrı ayrı övmek varken ne diye birbiriyle kıyaslıyorsunuz. Hayır birde biri senaryo odaklı bir oyun,diğeri rpg,bir diğeri ise sandbox tarzında bir oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstediğin kadar fanatiklik yap. Witcher kendisinden 5 sene ve 7 sene önce çıkan oyunları geçemiyor daha Anladığım kadarı ile matematiğin de kötü. TW3 ve RDR 2 için yapılan kaç tane kullanıcı yorumu var bak. TW3'e daha eski olduğundan dolayı daha fazla yorum yapılmış. O kadar kullanıcı yorumu ile RDR 2'yi karşılaştırman zaten belli ediyor fanatikliğini. RDR2 97-Witcher 3 93, durumun özeti bu. 4 puan fark var aralarında. RDR 2 TW3'ten birkaç beden daha büyük. Git oyna diyecem de sen oynama. Senin gibiler oynamasın RDR2'yi mümkünse Witcher 3 kendisinden 7 sene önce çıkan oyunu geçsin önce sonra RDR 2 konusunu konuşuruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 25 Ekim 2020; 22:36:11 >
-
''TW3'e daha eski olduğundan dolayı daha fazla yorum yapılmış. O kadar kullanıcı yorumu ile RDR 2'yi karşılaştırman zaten belli ediyor fanatikliğini''.
2015- The Witcher- 17k ratings
2008- Gta IV- 3k ratings
neyse zopayi yedigin yeter daha uzatmayacagim konuyu. soyle bitireyim LELELLELELLELELEL ELLELELELE
-
Ben onu RDR 2 ile karşılaştırman için demiştim GTA IV için değil :D Muhakeme yeteneğinin seviyesini güzel belli ettin. Witcher kendisinden 7 sene önceki oyunu ile geçsin sonra konuşuruz Hadi şöyle bitireyim LELELLELELLELELEL ELLELELELE
3 nesile aynı oyunu çıkaran Rockstar gözümde Ubisoft kadar değersiz ve şerefsiz bir firmadır. Onlara Doğuş üstadın şu meşhur lafını gönderiyorum. Nesilden nesile bunlar...
Cyberpunk 2077 yine ertelenmiş. 2 gün önce "CDPR en az Rockstar kalitesinde bir firma" diyenler ile "bu oyun çok büyük ses getirecek" diyenler ne yapıyor şu an diye çok merak ediyorum Kendinizi yeni Anthem'e hazırlayın.
Yemeğin sonunda tabağı sıyırıyorlar anladık da bunların yaptığı tabağı da yemek :)
quote:
Orijinalden alıntı: elpdrno_046Çöp bilgisayarla oynarsan elbette kötü görünür grafikler. 1080p en yüksek ayarlarda oyun gayet güzel görünüyor. 4K oynayacak sistem varsa çok daha güzel görünür. Grafikler çizgi film gibiymişmiş GTA Online her ne kadar benim ilgimi çekmese de oyunun single'ı gayet güzeldi. Büyük bir açık dünyası vardı ve özgürlük sunuyordu. FPS kamerası gibi bir artısı da var. Hikâyesi de ortalamanın üstelik üstündeydi denebilir. Franklin güzel değildi ama Micheal ve Trevor güzel yazılmış ve kendilerine has karakterlerdi. Yan görevler real time eventler yarışlar uçaklar gemiler vs vs. ile oyun gayet çeşitli ve zevkli oluyordu. Nasıl oynanacağını bilmeden girip 10 dk sağa sola füze atmışsın gelmiş burada oyunu gömüyorsun. Ben GTA VI'dan umutluyum ancak bunun sebebi değil, adamlar RDR 2'yi yani oyun tarihinin en iyi oyununu yaparak herkese kendilerini bir kere daha kanıtladılar. RDR 2'yi yapan adamlar yeni GTA'da kim bilir neler neler yapar.
Kötü grafikli dediğin GTA V'in full ayarlarda gameplayi:
Gereksiz bir şekilde gömdüğün GTA V'in değerlendirme puanı:
Özgürlük konusunda Gta 4 Gta 5'e bin basar. Gta V güzel oyundu ama Gta 4 kadar sarmadı beni
-
Nasıl özgürlük konusunda bin basıyormuş anlatsana? GTA IV'te oyunu bitirdikten sonra arkadaşlarınla bowling/bilardo oynamaya gitmekten başka bir şey yok. Oyunu bitirdiğinde 500K paran oluyor ama silah dışında hiçbir şey satın alamıyorsun, para öylece duruyor. 2-3 çeşit kıyafet dışında karakterini giydiremiyorsun, saç sakal kesemiyorsun, mülk alamıyorsun, haritada yapacak doğru dürüst hiçbir şey yok, böyle mi bin basıyor GTA IV? Hikaye ağırlığı, araç sürüsü veya fizik konusunda GTA IV daha iyi diyeni anlarım ama GTA IV özgürlük konusundaki en kıt GTA oyunudur.
Açıkçası benimde favorim GTA IV
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: elpdrno_046Nasıl özgürlük konusunda bin basıyormuş anlatsana? GTA IV'te oyunu bitirdikten sonra arkadaşlarınla bowling/bilardo oynamaya gitmekten başka bir şey yok. Oyunu bitirdiğinde 500K paran oluyor ama silah dışında hiçbir şey satın alamıyorsun, para öylece duruyor. 2-3 çeşit kıyafet dışında karakterini giydiremiyorsun, saç sakal kesemiyorsun, mülk alamıyorsun, haritada yapacak doğru dürüst hiçbir şey yok, böyle mi bin basıyor GTA IV? Hikaye ağırlığı, araç sürüsü veya fizik konusunda GTA IV daha iyi diyeni anlarım ama GTA IV özgürlük konusundaki en kıt GTA oyunudur.
Herhangi bir mekana girebildiğimi hatırlamıyorum Gta V'te
-
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Açıkçası benimde favorim GTA IVSeninle düşüncülerimiz hep bir hocam
-
Yanlış hatırlıyorsun. Birçok mekana girilebiliyor. Attığım videoyu 7:53'ten itibaren izle;
Ben daha gerçekçi buluyorum GTA IV'ü hocamquote:
Orijinalden alıntı: elpdrno_046Yanlış hatırlıyorsun. Birçok mekana girilebiliyor. Attığım videoyu 7:53'ten itibaren izle;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 1 Kasım 2020; 23:46:19 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Gerçekçi bulmak başka. Sen "daha dazla özgürlük var" dedin. Ben de öyle olmadığını kanıtladım. Dediğim gibi GTA IV özgürlük konusundaki en rezil GTA oyunudur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X