Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.403
Cevap
59
Favori
62.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rockstar Games, Grand Theft Auto VI Sitesini Güncelledi

Yakın zamanda Grand Theft Auto VI'dan ilk resmi bilgileri duyabiliriz.

Rockstar Games ilk olarak 2006'da kaydettirdiği GTAVI.com adresini her yılın Mayıs ayında yeniliyordu fakat bu sefer 23 Mart'ta güncelledi. Bununla birlikte GTAVI.com adresi artık Rockstar Games'in sitesine yönlendirmiyor. Bunun yerine yüklemeye çalışıyor fakat hata veriyor.

Yine Rockstar Games'in önceden kaydettirmiş olduğu GTAVII.com ve GTAVIII.com adreslerine girmeyi denediğimiz zaman direkt olarak Rockstar Games'in sitesine yönlendiriliyor.

Bu durum, Grand Theft Auto VI sitesinin açılmaya hazırlandığı ve duyurunun yakında yapılacağı şeklinde yorumlandı.

Rockstar Games, geçtiğimiz ay da sitesini iki yeni görselle birlikte güncellemişti.

Şirketten konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.
    www.bolumsonucanavari.com
    Rockstar Games, Grand Theft Auto VI Sitesini Güncelledi
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rockstar_Games_Grand_Theft_Auto_VI_Sitesini_Guncelledi-100367.htm

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Efsane olurdu efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jorge Consejo isimli meksikalı bir aktör CV sine 2018 de The Mexican kod adlı karakteri Grand Theft Auto VI 'da oynadığını eklemiş.

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

Kendisine mesaj atan takipçilerine de sözleşme şartları gereği konuşamadığını söylemiş yakın zamanda:

Sanırım ana karakterimizi bulmuş olabiliriz, 80 lerde geçen vice city ve uyuşturucu işiyle uğraşan ana karakter söylentileri doğru çıkıyor yavaş yavaş.

• GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

Ana Karakter yüksek ihtimalle bu abimiz olacak.

GTA 5' in çıkışından 2 yıl önce trailer yayınlanmıştı. 2022 de çıkacağını varsayarsak PS5 lansmanında görebiliriz tabiki heyecandan ölmezsek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Toy bir tip geldi bana:)

• R* Bi güzellik yapsada Gta 5 deki gibi ilk önce eski daha sonra yeni jenerasyon oyun konsollarına çıkarsa oyunu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • William Lakewood W kullanıcısına yanıt
    Keşke yapsa ama sanmıyorum öyle bişey yapacaklarını..

• Sadece ps4 deki 100m kullanıcıyıda bir çırpıda silceklerini sanmıyorum ama bakalım zaman göstericek.

• William Lakewood W kullanıcısına yanıt
    Benim temennim de çıkmasından yana dediğiniz gibi kullanıcıları düşünürsek çok büyük bir kesim var. Bakalım bekleyip göreceğiz.

• 2023 Ekim'den önce beklemeyelim Gta 6'yı.

Bu yıl Eylül gibi ya da sonraki sene trailer'i gelecektir.

• Şuanki nesli sonuna kadar kullanıp rdr 2 yi yaptılar zaten, bir sonraki gta oyununu bu nesile çıkarmaları saçma olur çünkü aynı oyunu ps5 de süsleyip satamazlar ps3-ps4 de yaptıkları gibi. Yeni nesil konsollar geriye uyumlulukla geliyor.

@-BraveHeart-

Veya "The Mexican" kod adıyla anıldığı için Martin Madrazo nun gençliğini de oynayabileceği söyleniyor.
  • Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    PS5 deki geriye uyumluluk kısmını atlamışım, ama sanırsam ilk önce 100 oyun için gelicek daha sonra hepsine değil bazı oyunlarada geriye uyumluluk gelicek deniyor.

Xbox da zaten 2-3 nesildir geriye uyumluluk veriyor zaten.

Dediğiniz gibi Rdr2 çıkması ile eski nesil kotasını doldurmuşda olabilirler, yeni nesil konsola hazırlanıyor olabilirler.

Madrazo değilde Gta 4 deki Packie ve kardeşlerinin hikayesi olsa çift haritada geçse vice-liberty şahane olur aslında.

Eğer bana karakterimiz buysa kesinlikle Martin Madrazo'nun işe girmeden önceki genç halini oynarız. Yüz hatları olarak çok benziyorlar.

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

• Rockstar yine zırnık koklatmıyor yahu, ulan ufak birşey sızdırın be kardeşim

• Nathan - Drake kullanıcısına yanıt
    Güzel olurmuş bu aslında.
  • Oyle silip atamazlar 100 milyon kusur satilan ps4'u. Cok tepki alir rockstar... ayrica hd 7850 optimizasyonlu kart 2 3 sene daha yeni oyunlari sirtlar. Ps4 prodaki rx 480 optimizasyonlu ekran karti kismina girmiyorum bile... ps4 pro sayesinde ps4'e de cikacaktir oyun... Ps3 gibi islemci ozurlusu, nuh nebiden kalma 7900gtx optimizasyonlu teneke ile karistirmayim su guzelim aleti...

Ps4'e cikartirlarsa sayet tipki ps3 gta v'i gibi ya low-medium arasi goruntu kalitesi olur ya da cozunurluk dusururler... fps konusuna girmiyorum zaten rockstarin butun oyunlari 30fps'den yukari cikmiyor...

Ayrica Rockstar'in gta serisindeki cizgi film tadinda grafiklerinden gram vazgececegini sanmiyorum...

Resmen oyununa gore hareket ediyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 2 Nisan 2020; 2:22:11 >
  • Ps4 nesli Rockstar için kapandı, Red Dead Redemption 2 yerine Gta 6 gelseydi şayet, teknik anlamda RDR2'den daha kötü, daha sıkıntılı bir oyunu oynamış olurduk, Gta şehir oyunu ve her an hareketli NPC ve bol nesne olduğundan FPS düşüşleri yaşanırdı, hem de öyle böyle değil.

Bunu Rockstar'da düşünmüş olacak ki, Grafiğe abanıp kuraklıkta, çoğunlukla sessiz sakin geçen ortamlarda hareketli olduğumuz Red Dead Redemption 2'yi yaptılar, ki Şehire girdiğimizde bile düşmeler oluyor, kaldı ki Gta 6 şehri.

Diğer yandan şimdiki nesil konsollara gelmesi demek, RDR2 ile hiçbir farkı olmaması, hatta işleri daha da fazla berbat etmesi gerek.

Rockstar Games aç gözlü bir firma değil ve öncelikle teknik kapasiteye bakar diye düşünüyorum, 160 Milyon oyuncu umurlarında olmaz.

Bugün sen 8 - 9 yıldır geliştirdiğin bir oyunu neden engelleyip daha kalitesiz ve kısıtlanmış şekilde çıkartasın ki?

Gerçek bir yeni Gta istiyorsak, yeni nesil konsollara çıkmak zorunda.

Zaten ne desek boşa, Rockstar nesli Ps4/Xbox One için 1.5 yıl önce kapattı.

• The Mexican karakterinin başrol karakterimizin arkadaşı ve ya ortağı olacağını düşünüyorum. Genelde böyle adlandırmalar yan rol karakterler için yapılıyor. Meksika’dan bir şeyler kaçıracağımız kesin. Bulunduğumuz ülke de yine ABD olacaktır. Tabii eğer bu arkadaşın CV’si doğruysa.

• Zamaninda "Rdr1'den sonra rockstar icin ps3 devri kapandi" diyenler olmustu...

https://forum.donanimhaber.com/gta-5-ps3-gelmeyecek--42761382

Bakin

Ps3'te cikarilan Gta 4'un grafigiyle rdr1 arasinda ucurum var... hatta rdr serisinin grafikleri gta serisini havada karada denizde tokatlar... zaten bir onceki mesajimda da yazdim "rockstar oyununa gore grafik duzenliyor." diye

sehire girerken fps dusmesi elbette olacaktir cunku oyunda daha fazla poligon nedeni ile islemci ve grafige yuk biniyor... tabi en fazla 5 fps dusme fark eder lakin pcdeki gibi kasma olmaz.. biz bu olayi ps3 ile gta 4 ve rdr 1'de de yasadik... ps2 de ise san andreas, gta 3 vs.

sizin mantikla gidecek olursak rockstarin gta 5'inde rdr 1 gibi gercekci grafik yapmasi gerekirdi ama oyle olmadi iste... cizgi film grafikli gta 5'i ps3'e getirdi ve ps3 satislarini fazlasiyla arttirdi... zaten rockstarin gta 5'ten elde ettigi gelir ps3 tarafindan oldu ve bu hamle ile adamlar gta v'ten gunumuzde bile ekmegini yiyor... adamlar istese gta 5'i sadece ps4'e cikartirdi... tabi gta 5'in populasyonu oyunun ciktigi zaman degil cok sonra olurdu... fakat rockstar belli bir miktar zarar ederdi bundan..

gunumuzde bile gta 5 icin ps3 alanlar girla...

"Rockstar acgoz/paragoz firma degil" demistiniz ya Yukaridaki tabloya bakarsak diger oyun yapimcilarindan farkli olmadigi anlasiliyor...

gta 6 serisinde yine ayni olacaktir...Sayet Rockstar kendi bacagina sikmak istiyorsa buyursun NEXT GEN konsollara cikartsin yeni oyununu... parasal anlaminda cok buyuk zarar eder... zaten rockstarin boyle buyuk hata yapacagini da sanmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YananGülYoldaşlığı -- 8 Nisan 2020; 7:8:21 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.