< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (52. sayfa)
-
-
Gta 5 trailerda da bütün karakterler yoktu hatırladığım kadarıyla ve Trevor hikayede ilerledikçe açılıyordu galiba. Belki bunda da 3.karakter olabilir ya da yönetmediğimiz ama önemli olan 3.karakter olabilir.
Hem senin dediğin gibi farklı hayatlar yaşayan 2 karakter olmaması senaryoyu kısırlaştırabilir. Sonuçta karakter değiştiğimizde biri kırsal alanda biri şehirde vs olmayacak aynı yerlerde takılıyor olurlar genelde.
Tabi kadının hapishane olaylarından dolayı hikayenin belirli kısımlarında mafia 2'deki gibi hapishane olayları olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta 4'ün müziği de ayrı bir olay cidden. Bu ara reelste çok karşıma geliyor. İçerik rezil olsa ds müzik için geçmiyorum
Oyun vs. gerçek ve göndermeler
-
market detaylarına bakın rockstar yapmış :D
-
Yaş kaç 17 mi? Yoruma bak Watch dogs 2 daha özgürlük sunmuş hayırdır kardeşim Rockstar sana oyunu erkenden gönderdi oyunumu deneyimledin burda çıkarım yapıyorsun? Fragman buram buram özgürlük kokuyor zaten Sahiller, Gece kulübü sosyal medya bu oyunda ki çevre etkileşimi Npcler muhtelemen hiç bir oyunda bulunmayacak. Ne bekliyorsun bir trailer den söylede bilelelim.
Hayır 25 ben kendim deneyimleyip yorumumu yazdım ubisoftun da r* ın da oyun geliştirme süreçleri belli rdr2 sözde openworld özgür bi oyun ama görevler 5 yaşındaki insan için tasarlanmişcasına linear bi oyundu watch dogs 2 nin yapay zekasi ise şuana kadar bi oyunda gördüğüm en iyisi youtubedan bakabilirsin watch dogs 2 npc wars diye
Watch dogs legion ise cok daha farkı bi sistem sunuyor nemesis benzeri bi sistemi var bilmeden konuşuyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 6 Aralık 2023; 2:28:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forma kayıt tarihi ile yaşı nasıl bağdaştırdıgını bana anlatabilirmisin ayrıca sende 2023 yılında kayıt olmuşsunquote:
Orijinalden alıntı: BeyazKaranfil
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 6 Aralık 2023; 2:32:30 >
Neyi deneyimledin? GTA 6 daha çıkış yapmadı diyoruz sana Watch dogs ilk çıktığında GTA 4 den esinlenilmis bir oyundu 2.de cilalayip hack filan içine katip GTA 5 çakması gibi oyun yapmaya çalışmışlar. Gerçi RDR2 Gömüp Watch dogs 2 öven birinin yorumu önemli değil benim için ne dersen de. Watch dogs ilk oyun duyurusunda yaptığı grafik ile downgrade yemeyip çıksa haklı olabilirdin grafik olarak 2.ci oyununda geri gitmişlerdi son oyunu en kötü oyunudur eminim.
Profilinde Assasins Creed resmi var, burada Watch dogsu övuyorsun. Ubisoft fanboyluğunu başka yerde yap burası GTA konusu anlaşılan amacın belli buraya Rockstarı kötülemeye gelmişsin.
Downgrade konusunda 1. Oyun için söylediklerine katılıyorum ama benim kastım 1. Oyun değildi 2. Oyunun görev tasarımları msg 5 gibi gta 5 den esinlendiği doğru ama GTA çakması değil işte gta 5 + msg5 tarzı bi yapısı var ve yapay zekası baya iyi olaylar script değil random gelişiyor watch dogs legion ise bide bunun üstüne shadow of mordordakine benzer bi nemesis sistemi ekliyor ve şimdiye kadar gördüğüm en random olayları o oyunda gördüm rdr2 de ki random momentsler sınırlı ve script hatta herşey script ben script yapılı oyunlara ps3 döneminde call of duty ile doydum openworld bile script işliyor youtubedan baska oynayanlara bakıyorum rdr2 de herkesin deneyimi aynı watch dogsun ise değil işte
Gta 6 nın da 3 aşağı 5 yukarı aynı olucağını düşünüyorum çünkü yapımcı rocksar games daha önce yaptığı oyunlar belli rdr2 de görev tasarımları ileri gidicekken geriye gitti gta 5 rdr2 den daha özgürdü
Bak özellikle single deneyimden bahsediyorum görev tasarımı ve openworldten online kısımdan değil gta online'ı oynamadım o tarafını bilmiyorum ama single deneyim olarak pek iyi bi oyun değil gta
gta nın amacı zaten sokakta adam tarayıp araba sürmek bu oyuna heycanlanmandan zaten yaşın belli oluyor söyle bana bunun dışında başka ne var şu gtalarda ?
Gta 5 in tamamı şu arabayı çal sunu vur bunu vur arabayla a noktasından b noktasına giderken adamları vur bide bitti tüm oyun bundan ibaret rdr2 de ise araba yerine at sürerek bunlalrı yap bide tezek tezmizle hadi şimdi bankadaki adamları vur o benim dedigimden farklı rotada gitmeye çalıştın mission fail
Beyinsiz eglence 10 yaşında bende seviyordum ama artık 10 yaşında değilim ve piyasada böyle tonla oyun var rdr2 ise sırf grafikler icin övülüyor gorev tasarımı ileriye gitmek yerine oyunucyu daha da sınırlayıp belli patikadan gitmediğinde fail vererek oyunu oynaması kanserhale getiriyor oyunda animasyon dışında bişey yok bony den kamp kurmaya bi ton sistem var oynanışa etkisi 0
Gta da openworld sadece arabayla sağ sola gidip manzara seyretmekten ibaret watch dogs 2 de ki randomluk yok olmasını cok isterim ama rockstarın oyun yapım tarzı bu openworld de araba sür ucak ucur e just cause serisi var bunun için cok daha iyi şekilde watch dogs 2 yi niye övüyorum biliyormusun al okulostsoul242youtubeWatch Dogs 2 Random NPC Fun Moments (Spanish)https://www.youtube.com/watch?si=EM-kEw193uRWFSBi&v=LGmOyTI11tY&feature=youtu.beNPC UniverseyoutubeWATCH DOGS 2 NPC Wars 40 (FBI Edition)https://www.youtube.com/watch?si=0EWKnPAQRfb5cNTU&v=RR4QY3cKxXw&feature=youtu.beNPC UniverseyoutubeWATCH DOGS 2 - NPC Wars Episode 4 (Grove Street Edition)https://www.youtube.com/watch?si=mknQ4jfAZOsxNmHC&v=BCl4XhG0-_8&feature=youtu.be
Çevre etkileşimiyse al sana çevre etkileşimi sokaktan geçene sadece hi demek (gta 5) yada bi iyi bi kötü söz söylemek (rdr2) çevre etkileşimiyse watch dogs ile gta/rdr'nin arasında 2 nesil fark var gta 5 de laf atma seçeneğin sadece 1 rdr2 de 2 iken watch dogs 2 de flört etmekten iftira atmaya kadar 8 tane seçenek mevcut ve hepsi random oluyor
Oyunda bu tarz tonlarca random olaylar var bunlar script değil ai bazlı çalışıyor ve görevleri de aşırı basit amacı olmasına rağmen ai bazlı olduğu icin her seferinde farklı oyun oynuyormuşsun gibi oluyor istersen olay yerini kaosa çevir istersen lafla güvenliği kov istersen elektro şok çıkar istersen sahte ihbarda bulun istersen cete savaşı çıkart vs vs
ama tabi bunlar yerine sokakta pata pata random adam tarayınca daha olgun oluyorsun doğru :D
Üstüne watch dogs letion da nemesis de işin içine girince her karakterin farklı özelliği oluyor sonuz olasılık var misal ekibine adam katabiliyorsuj ama dövdüğün adam ekibe karşı mesafeli oluyor ve onu bidaha ekibine katamıyorsun öldürdüğün adamın karısı ekip üyelerini kaçırıyor vs vs oyunda ama bunların hiçbiri reklam olmadığı icin bilgin yok ubisoft ps3 neslinde reklama abanıyordu watch dogs 1 den azı yanınca reklam bütçesini oyuna aktardı gta 5 in maliyetinin 4/3 ü reklam
Gta 6 da ne olmasını bekliyorsun ? Yine arabayla a dan b ye gidip adam vurucaz rockstarın bi anda hadi beyler tom clansys şekilde ajan oyununa çeviriyoruz mekanikleri diycek hali yok ip bu mazleme bu sokakta adam vur watch dogs un 10/1 i yok şu gtalarda ne bi yapay zeka ne bi gizlilik mekaniği ne bi randomluk sadece araba sür adam vur tek olayı bu bunu seviyorum desen bişey demem ama watch dogstan daha iyi olduğunu idda etmen komik açıkçası bende sokakta adam vurmaktan ibaret olan bi oyunu övenin yorumunu ciddiye alamam
Gta Amerikada geçen olayların parodysi 2010 lu yıllarda güzeldi ama tekel değil bunu artık watch dogs ta yapıyor hatta 2. Oyun çok çok daha iyi yapıyor bana kalırsa çünkü daha global olayları ele alıyor amerikada geçen yerel olayları değil sonuçta ben amarikada yaşamadığım için oranın yerel olaylarına hakim değilim bana bi anlam ifade etmiyor oyunu oynayan çoğu kişiye de hitap etmediğine eminim sana ne hitap ettiği de umrumda değil gta öven birinin yaşı 15 den fazla değildir zaten oyunun kendisi bile 10/15 yaş kitlesini hedef alıyor lol
zamanında cyberpunk ve starfield konularında da çok küfür yedim sonuçta çıkan oyunlar belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C7C068E03 -- 6 Aralık 2023; 5:32:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Watch dogs övülüp gta gömüldügünüde gördük DH'm şasırtmıyor
-
Gta 6 gta 5 in dlc si diyenlerle Gow Ragnarok öncekinin dlc si diyenler aynı kişiler diye düşünüyorum artık 😄
Tamamen ilgi manyağı troller onlar. Akıllarınca ilgi çekeceklerini ve farklı göründüklerini düşünüyorlar. Bu kişilere kısaca ruh hastasına diyebiliriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne içiyorlar merak ediyorum bu kafaları yaşamak çok zor.
foruma belli bir yaş aralığı getirilmeli belli belli konularda yaş kısıtlaması konulmalı
mesela buraya 25 yaş altı kimse girmesin
-
-
pembe gözlukleri cikarin. ben Trailer'da cilalanmış GTA 5 gördüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X