Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.458
Cevap
63
Favori
66.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt

Oyun dünyasında Rockstar dışında bunu yapabilecek kapasitede bir firma yok. Adamlar GTA ve RDR ile işi götürüyorlar. Hakkını veriyorlar mı? dibine kadar veriyorlar. Helal hoş olsun adamlar hem konsolculara sonra birde PC'de satacaklar, ileride de yeni jenerasyona çıkarırlar 3 defa satarlar. Adamlar öyle güzel bir sistem kurmuş ki, darphane gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 6 Aralık 2023; 11:47:33 >

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

• DriveMaN kullanıcısına yanıt
    GTA 6 videosu 200 milyonu geçer bence 😎

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!Tom Petty - Topicyoutube
    Provided to YouTube by Universal Music Group Love Is A Long Road · Tom Petty Full Moon Fever ℗ 1989 Geffen Records Released on: 1989-01-01 Producer: Jeff Lynne Producer: Tom Petty Producer: Mike Campbell Composer Lyricist: Tom Petty Composer Lyricist: Mike Campbell Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=2AilA-M6N5U

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada gta 6 fragmaninda kullanilan müzigini yapan sanatci 6 sene önce vefat etmis topragi bol olsun umarim öteki tarafta fani dünyada sarkisinin gta 6 gibi dev bir yapimla tekrardan hit oldugunu gördükce sevinip gururlaniyordurGRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 6 Aralık 2023; 13:12:2 >
  • Yabancı basın oyundan aşırı heyecanlı, birde bizimkilere bakıyorum gömeni var, kadın karaktere laf atan var, x'de neler gördüm ağzım açık kaldı, çok kötü yorumlar görüyorum. Yok sıkıldık diyen var git masturbasyon yap kardeşim sıkılmış beyefendi senin hayatın sıkıcı demek ki. Bu tipleri görmemek için engeli basıyorum direk. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

Hiç bir oyunu beğenmiyorlar, paşaların ülkesinde sanki kaliteli oyunlar yapıyorlarmış gibi davranıyorlar. Çıldırmamak elde değil, neyse sakinim. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

• Bu adamlar e... sözlük hiçbir s...i beğenmeme timi var onun üyeleri 😄

• Sony de aynısını yapıyor. Last of us mesela Ps3 > ps4 > ps5 > pc . Gta kadar para kazanamazlar ama oyunun suyunu sıkıyorlar. Ben helal olsun diyemiyorum. Bu durumdan dolayı yeni oyun göremiyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gercekten tazri sevmeyenleri geciyorum, oyle biz ezik kitle var ki. Her konuda ya populer olani gommek ya da kendi secimlerini zirveye cikartmak konusunda kendilerini yirtiyorlar.

• kadın ana karaktere laf atan ..nyolar ozaman horizon,tomb raider,the last of us 2, hellblade, control,beyonetta,resident evil 3 ve birçok oyunu oynamayacaklar ozaman!!

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara şu şekil söyleyeceksin hocam

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!ver müzüğüyoutube
    Sinan Engin'e INSTAGRAM'a girdikten sonra bir haller oldu. Yeme! İzleme Lan! İzleme Dana!...Sinan Engin'i durdurabilene aşkolsun. Çılgına döndü.
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=48XWsoSam-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 6 Aralık 2023; 14:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

İyi oyun ise yapılır bence hak eden var hak etmeyen var. Gerçekten ciddi farklar yaratılıyorsa okeyim ama Süreyya Hanım gibi değişim olucaksa kalsın. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

• Haritanın büyüklüğünden ziyade etkinliklerin fazla olması önemli. San Andreas'ın üstüne çıkamadılar.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.