Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.458
Cevap
63
Favori
66.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta 6 dan önce gta 4 remastered falan çıkarsalardı keşke. Zamanında gta 4 ilk çıktığında bilgisayarım kaldırmıyor diye oynayamamıştım hiç rahmetli babama da pcyi yenilettiremedim. Aradan yıllar geçti kendi ekonomik özgürlüğümü kazanınca ikinci el kırık ps3 almıştım onda gta4 ü oynayayım dedim cd versiyonu almıştım oyun bir noktadan sonra hata verip kapanıyordu. Bu yıl da ps5 aldık gta5 i bitirdik ama gta 4 hep içimde ukde olarak kaldı 🥲

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Su fiziğine özel olarak çalışılmış diyorlardı göreceğiz bakalım. Trailerdan güzel görünüyor şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KöpeklereFısıldayanAdam kullanıcısına yanıt
    Boş ver oynama belki senin için daha hayırlı olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GTA5 yıllarca konsola yüklü kaldı. Ben oynadım, çocuklar oynadı. Ara ara online'a girip sürekli oynuyorlar. Adamlar öyle bir şey yaptılarki 2-3 sene daha çıkmasa hala oynanacak. Rakip firmalar benzerini yapmaya cesaret bile edemiyor.

6 çıksın, anında alacağım. Oynanabilirliği çok yüksek, 8-10 saat süren senaryosu yok. Her türlü çılgınlık yapılabiliyor.

• Oyunun içerisinde Peggy Gou yer alacakmış. Kendisi kimdir diyenler olacak. Peggy Gou, Koreli DJ idir. Son dönemlerde ortamlarda parçaları çok popülerdir. 80-90’lı tarzı ile meşhurdur. Oyun içerisinde büyük ihtimalle kendi parçaları çalacak ve ayrıca oyuna özel OST yapacakmış. DJ mekanlarında göreceğiz kendisini :)

• bence tepkileri ölçmek için yayınladılar trailerı. 2025 sonuna çıkarsa iyi bu oyun

• Jason'ı seslendiren Troy Baker olduğu söyleniyor.

Bende ses tonunu aşırı benzettim. Siz ne düşünüyorsunuz?

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!
  • Yakısır.

• Florida’yı Leonida olarak isimlendirmişler. Fragmanda TheLeonidaMan gibisinden bir kanal vardı ben de ne diye düşünüyorum GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 6 Aralık 2023; 19:19:27 >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

Aman olmasın! böyle gider ise oyunlardaki tüm erkek karakterleri bu eleman seslendirecek neredeyse, ben sıkıldım açıkçası her oyunda bu adamın sesini duymaktan, sektörde başka adam yok sanki.

@Thejoker58906

• Grand Theft Auto VI ilk bakış 24 saat içinde en çok izlenen video oyunu fragmanı oldu.

Grand Theft Auto V fragmanının 12 yıl önce yayınlanmasından bu yana en çok aranan video haline geldi.

Şimdi, burada ve şimdiden rekorlar kırıyor.

GTA VI'nın ilk fragmanı 90,421,491 kez izlenerek 24 saat içinde YouTube'da en çok izlenen video oyunu tanıtımı oldu.

Merakla beklenen devam filminde ana kahraman Lucia, erkek başrol Jason ile birlikte yeniden hayal edilen Vice City'de hayatlarına devam edecekler.

Yenilenen Vice City'ye ilk bakışımız, yalnızca ilk 24 saatte 8,9 milyon beğeni alarak YouTube'da en çok beğenilen video oyunu fragmanı oldu.

Video oyunu dışında, dokunulmaz gibi görünen Mr.Beast'i geride bırakarak 24 saat içinde en çok görüntülenen YouTube videosu (müzik dışı) oldu.

Mr. Beast'in Every Country On Earth Fights For $250,000 adlı videosu Ağustos 2023'te yüklendi ve 24 saat içinde 59,4 milyon görüntülenmeye ulaştı.

Platformda en çok abone olunan kişi olmanın yanı sıra Threads'te 1 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi olma rekorunu da elinde bulunduruyor.

Rockstar'ın ünlü serisinin son oyununa gelince, oynanmaya hazır olduğu 10 yıl içinde kırdığı rekorların uzun bir listesi var.

Kaynak :

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!guinness world records
    Grand Theft Auto VI first look becomes most viewed videogame trailer in 24 hours
    https://www.guinnessworldrecords.com/news/2023/12/grand-theft-auto-vi-first-look-becomes-most-viewed-videogame-trailer-in-24-hours-762030

• Önsipariş tarihi duyurulmadı henüz değil mi? Bir yerlerde 12 Aralık diye okudum ama resmî bir duyuru olmadı sanırım.

• Rockstar için Playstation markasi hep 1 adım önde GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

• xQC, GTA 6'yı Erkenden Oynamak İçin 1 Milyon dolar Teklif Etti!

xQC, GTA 6'yı Erkenden Oynamak İçin Çılgın Bir Rakam Teklif Etti! - Tamindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 7 Aralık 2023; 12:34:9 >
  • Ps5 1080p med 60fps / 2k med (shadown high ) 30fps

Ps5pro 1080 high 60 / 2k high (shadown high ) 30 45 60fps / 4K all high 30

2026 son çeyrek PC 2026 da çıkan x080 serisi gpu / i9 / 64 GB RAM 2k ultra 60 fps / 4K ultra 30fps

(Bilgisayar için 2026’nın son çeyreği olur diye düşünüyorum şu anda amiral gemisi sistemi olan kişi aynı sistemle devam ederse oyun bilgisayarı çıktığında 2kda ultra ayarlarda 30 yüksek ayarlarda 60 4K yüksek ve orta ayarlarda 30fps oynar)

• Konsolların içinde 6700 XT ayarında bir GPU var işlemci tarafında da R5 3600 olması lazım. Tabi bu CPU - GPU konsollara özel geliştiriyor. PC'de ki versiyonlarına göre bakmamak lazım. Birde Windows yok, arkada gereksiz çalışan programlar yok. O yüzden daha stabil bir şekilde çalıştırıcak.

Benim tahminim; 1440p 30fps native (4k 30fps upscale) yaparlar.

Pro çıkarırlarsa hedef 4k 30fps native (kalite) performans da 4k 60fps ye odaklanırlar.

Pro'nun çıkıp çıkmayacağını ileri ki zamanda göreceğiz. Şahsen ara konsola pek ihtiyaç yok bu nesil, zaten 4 sene sonra yeni nesil çıkacak. 4 sene daha her türlü 1440p 30fps de çalıştırırlar.

• sadece 30 fps olmayacak bu oyunda kaliteli bir 60 fps moduda göreceğiz bence. ps5 pro çıkarsa dahada iyi olacak ki ben ps5 pro kitlerinin rockstar olduğunu düşünmekteyim.Kitlerin birçok geliştiriciye gittiği yönünde haberler vardı.

• Enis kirazoglu gta 6 nin nasil olacagini 2,5 sene önce bilmis

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!Enis Kirazogluyoutube
    Dakikalar: 00:00 GTA 6 haberi nereden çıktı 00:46 GTA 6 Hakkında Söylenenler 05:54 GTA VI hakkında hislerim Bugünkü videomuz afedersiniz tükürse olay olan GTA VI ile ilgili... Çünkü biliyorsunuz ki GTA 6 kadar merakla beklenen sayılı oyun var. Bu tarz dev oyunlardan çıkan güvenilir söylentiler oyuncuları heyecanlandırıyor. Ben de bu videoda bu söylentilere bir pencere açayım istedim. İyi seyirler dilerim! Not: Video içerisinde görmüş olduğunuz güzel grafikli GTA görüntüleri modlarla oluşturulan görüntüler, GTA 5 Vice City Remake modu var. Bir de GTA Ultra Realistic video modu var. Onlardan alınma görüntüler, yoksa piyasada hiç bulunmayan gizli oyun falan değil onlar. Mod işte. #eniskirazoglu #oyun #gtavi Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=b5kSp88_a2Y
    https://www.youtube.com/watch?v=9he4kcfum64
  • Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Hepimizin hayali değil miydi peki? GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

• "2022'de Bloomberg News için yazan Schreier, oyunun 2014'te geliştirilmeye başlandığını ve Bonnie ve Clyde'dan etkilenen, aralarında bir Latina kadının da bulunduğu iki kahramana sahip olacağını bildirdi ve geliştiricilerin serinin marjinal gruplar hakkında şaka yapma eğilimini ihtiyatlı bir şekilde yıktığını iddia etti."

Oyun 9 senedir gelistiriliyor cikana kadar 11 senedir gelistirilmis olacak

Su ana kadar en uzun süredir gelistirilen aaa oyun olacak (Cok uzun yillar bekletip Patlayan bazi oyunlar haric)

Ayrica bu bilgileri o dönem sizdiran kaynaklar oyunun bir kisminin güney amerikada gececegini iddia etmisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 7 Aralık 2023; 12:44:43 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.