Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.458
Cevap
63
Favori
66.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC ve PS3 grafiklerini karşılaştırmak için PS3'e GTA 5 yüklüyorum bakalım ne kadar gelişim olmuş merak ettim.

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Konsolların içinde 6700 XT ayarında bir GPU var işlemci tarafında da R5 3600 olması lazım. Tabi bu CPU - GPU konsollara özel geliştiriyor. PC'de ki versiyonlarına göre bakmamak lazım. Birde Windows yok, arkada gereksiz çalışan programlar yok. O yüzden daha stabil bir şekilde çalıştırıcak.

Benim tahminim; 1440p 30fps native (4k 30fps upscale) yaparlar.

Pro çıkarırlarsa hedef 4k 30fps native (kalite) performans da 4k 60fps ye odaklanırlar.

Pro'nun çıkıp çıkmayacağını ileri ki zamanda göreceğiz. Şahsen ara konsola pek ihtiyaç yok bu nesil, zaten 4 sene sonra yeni nesil çıkacak. 4 sene daha her türlü 1440p 30fps de çalıştırırlar.

İşlemci 3700/x ayarında . Bence de 2k 30 fps olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu oyunun konsollarda gerçek 4K olması imkansız 1440p 30 fps olur büyük ihtimalle. (Xbox Series S hariç)

• Doğru. CPU 8 çekirdekli idi 6 çekirdek nereden çıktı. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

@Source kesinlikle. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 7 Aralık 2023; 13:17:49 >
  • O zaman GTA V'ten bir yıl sonra bu oyuna başlamışlar demektir GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! Çok ufak bir ekip ön çalışmaya başlamıştır büyük ihtimal. GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! 

• Ben PS5 için 1440p 60 fps native, 2160p 30 fps upscaled olacağını düşünüyorum. Sanılanın aksine Full HD çözünürlük olacağını sanmıyorum. Tamamen bu konsollara optimize geliyor oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

60 fps çok zor eğer oyun kırpılmazsa 30 fps hatta PS5 ve Xbox X'de 1080p bile olabilir.

• Sanırım ekran görüntüleri yayınlanacak birkaç saate

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!x (formerly twitter)
    SimülasyonTÜRK (@simulasyonturk) on X
    https://twitter.com/simulasyonturk/status/1732703744444260361?s=20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 7 Aralık 2023; 13:29:42 >

• GTA 6 çıkışının 2025 olması iyi oldu sanki, bazı oyunların ertelenme durumu azalmış olabilir. 2024'te çıkacak çoğu oyun firması bir oh çekmiştir. GTA 6 çıktığı dönem kimse diğer oyunları görmez bile, direk odak noktası GTA olucak.

• Source kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu işin hem sulandırıldığını hem abartıldığını düşünüyorum. Yazmaktan dilimde tüy bitti ama bu adamlar 256 mb RAM i olan ps3 e xbox 360 a gta 5 i çıkardı. Gta 5 çıktığı dönemde devrim değil miydi? Hangi oyunun grafiği,fiziği vs gta 5 e yakındı o dönem?

Rockstar inanılmaz yetenekli insanlarla çalışıyor. Yahu bugün külüstür olan ps4 xbox one a adamlar rdr2 çıkardı. Bu cihazlarda da gayet iyi kotardılar işi. Çıktığı yıl da konsolun neslinin dolmak üzere olduğu zamanlar. Gta 6da ise next gen konsollar aşağı yukarı ömrünün ortasında sayılacak 2025 te.

Uzatmadan sanki ilk kez konsola oyun çıkacakmış gibi bu olayı köpürtmeye gerek yok bence. Gayet de güzel çıkarırlar. Bu arada sizi alıntıladım ama size özel yazmadım bunları yanlış anlamayın 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 7 Aralık 2023; 13:32:25 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam Rockstar Games'in yeteneğine laf yok ama oyun kırpılma yaşamıştı Trailer'a göre. Bunda da yaşanırsa değerler tutturulur elbet hatta gerçek 4K bile olur. Ben uzun yıllardır hem PC hem konsolda oyun oynarım gösterdikleri Trailer gerçekten dehşet verici detaylara sahip ve PS5 ve Series X'in bu detayları yüksek çözünürlükle kaldırması bana gerçekçi gelmiyor açıkçası. Bende PS5'den çok daha güçlü bir sistem var onun bile 4K olarak çalıştıracağından emin değilim. (AMD 7900X3D, 64GB DDR5 ve 4070Ti) Evet konsollara optimizasyon daha iyi oluyor ama böyle devasa detaylı bir açık dünyada bu konsollarla yüksek çözünürlüklü iş çıkarmak çok ama çok zor.

GTA V Trailer ve Retail GTA V karşılaştırmaları:

Hocam haklısınız gta 5 te de kırpılma var kabul ediyorum. Ancak anlatmak istediğim nokta şu. Gta 5 in o dönemde karşısında öldü ölecek bir konsol varken bugün daha genç dinamik ve güçlü bir konsol var. İnsanlar bunu bence ayirt edemiyor. 2013 te oyun çok güçlü ama konsol ölüydü, şimdi oyun yine çok güçlü ama konsol en azından ayakta öyle diyeyim. Daha konsolları dibine kadar zorlayacak kaç tane oyun çıktı ki? Muhtemelen gta 6 ilk olacak 😀

• Jason alphaya göre cok degismis

Hem alphadaki Jason tam bir alfa iken finalde betaliga terfi etmis sanki arkadan Lucia ittirmese ates bile etmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 7 Aralık 2023; 13:54:43 >

Hocam yalnız şöyle birşey var oyun direkt Ps5 nesline çıkıyor. GTA 5 PS3 ve PS4 nesliyle başladı yola. Yani iyi bir optimizasyonla hiç zor değil diyorum. Bu zamana kadar hep crossgen oyunlar gördük. Hep onlar takoz koydu bize.

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

bu adamdan deli gibi polis vibeı alıyorum:D kötülerin arasına girmiş polis tarzı :D canım lucianın başına bela olmaz umarım :D

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    GTA 6 o dönemki oyundan daha ilerde bir oyun (dönemine göre) mesela GTA 4 dönemine göre GTA 6 aynı bana göre.

Umarım ben yanılırım hocam bende oyunu ilk olarak PS5'de oynuycam gönül isterki trailer da ki gibi olsun.

Ama ben hazırlıklıyım herşeye.

Bugün GTA 5'i PS3'e tekrar yükledim şuan GTA 5 benim PC'de de yüklü.

PS3'de aldığım fotolar:

GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

• Tremere117 kullanıcısına yanıt

Özellikle trailerdeki Jason hic güven vermeye icten pazarlikli biri gibi görünüyordu

• Bu arada gta 6 gta 5 in motorunu kullaniyor diyenler var aksine gta 6 rdr 2 nin motorunu kullaniyor

Hd era dönemi gta 4 ve gta 5 di

Uhd era dönemide rdr 2 ve gta 6 oluyor

• Krone K kullanıcısına yanıt
    PS5 60fps'i verir fakat nasıl verir acaba beni bu düşündürüyor, en yüksek detay kalitesinde olmayacağı kesin. Devasa bir yapım olacak. Açıkçası GTA 6 gibi bir oyunu full detay, 60 fps oynamayı isterim. PS5 Pro şart bunun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 7 Aralık 2023; 14:51:57 >
  • GRAND THEFT AUTO VI  | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR!

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.