< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GRAND THEFT AUTO VI | PLAYSTATION ANA KONU | 2025 SONBAHAR! (57. sayfa)
-
-
144p olacak ve oyun kırpılıp vice city seviyesinde grafikleri olacak.
-
Hocam eskiden beri konsolcuysanız sormak istiyorum geçen nesil de benzer tartışmalar var mıydı 😀 Ps4 rdr2 yi hayatta açmaz her yerden kırpılır 480p ye kadar düşer vs vs diye.
Ben next gen konsollarla konsol tarafına geçtim ondan tam hakim değilim. Ya bu next gen konsollar niye var ki o zaman gta 6 yı açamayacaksa? Şaka mı bu? Hayır tek nesle geliştiriyosun yok ss 240p de açar yok 20 fps de oynatır saçma sapan yorumlar var. 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konsola laf edenler hep zort oldular
onlar yıllarca beklediler hala bekleyecekler
susmaları en doğru seçenek yoksa kendilerini gülünç duruma sokuyorlar her seferinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merak etme hocam, çatır çatır çalışacak. 4k ekranda ps5 çamur gibi gösteriyor diyenlere de, zerre itibar etmeyiniz. Bu kadar abarti bir fark yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bu oyundan enbüyük beklentim koşarken sürekli X e basmamak. Lütfen Rockstar vazgeç artik şu igrenç mekanikten. Hiçbir mantığı yok tamamen eziyet.
Karakter mekaniğini analoglara adapte etmeleri lazım.
-
-
Bu araba zaten bizim Tommy Vercetti'nin kaldığı otelin girişindeki araba değil mi? Sanırım otel de o otel.
-
Colony Hotel
Bu oyun konsol aldırır. traileri izleyince eski nesil konsollara gelemeyeceğini bende anladım. PC falan ne varsa satıp ps5 kenara koymak lazım.
-
Aynen doğru
-
Joel FrancoyoutubeThanks for watching! Please consider subscribing and leaving a like :) GTA 6 leak locations IRL: https://youtu.be/UEVRbidadT4?si=Cj6zO76k_V-uIvvc In this video, I venture to many different areas across South Florida to attempt to recreate what was shown in the official GTA 6 trailer. Come along as I visit places like Miami Beach, the Everglades, Florida Keys and more! Follow me on socials! IG: OfficialJoelFranco Twitter/X: OfficialJoelFhttps://www.youtube.com/watch?v=dQPdtqA4PK8
-
Sabah bende bunu izledim inanılmaz detaylar var
Fragmandaki bütün lokasyonlara gitmiş ve bulmuş
hdr kontrast gibi ayarlarınız bozuk
varsayılan yapın veya eşitleyin
barely visible zor görünür şekilde ayarla simgeyi
-
-
Bu nesil diğerlerinden çok daha uzun olabilir. Yapabilirlerse 2029 hatta 2030’a kadar PS6 çıkarmazlar bence bu nesil cihazları bu kadar süreye dayanabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Series S'e çıkıyor olması beni de biraz endişelendiriyor açıkcası.
Herhangi bir downgrade yemez umarım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X