Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
10
Favori
30.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar lütfen yardım edinn , burdaki kişilerden biri htc desire x telefonu olup oyunda hiç kasma sorunu olmadıgını söyledi .ama bende de htc desire x var fakat bende full ayarlarda baya bi kasma oluyor . grafikleri biraz düşürerek oynuyordum çok rahat oluyordu . bi kaç gün sonra oyunda bi sorun oldu , resolution(çözünürlük)ü %100 yapmassam herhangi bir araca bindiğimde görüntü duruyordu .( oyun hareket halinde, sesler falan geliyor fakat görüntü durmuş halde ) resolution %100 olunca da oyunda kasma oluyor, bu sorunu nasıl halledebilirim arkadaşlar lütfen yardım edinn !!! he bu arada sadece arabaya binince değil bölümlerdeki videolarda donuyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: mamutsuz

Ya arkadaşlar lütfen yardım edinn , burdaki kişilerden biri htc desire x telefonu olup oyunda hiç kasma sorunu olmadıgını söyledi .ama bende de htc desire x var fakat bende full ayarlarda baya bi kasma oluyor . grafikleri biraz düşürerek oynuyordum çok rahat oluyordu . bi kaç gün sonra oyunda bi sorun oldu , resolution(çözünürlük)ü %100 yapmassam herhangi bir araca bindiğimde görüntü duruyordu .( oyun hareket halinde, sesler falan geliyor fakat görüntü durmuş halde ) resolution %100 olunca da oyunda kasma oluyor, bu sorunu nasıl halledebilirim arkadaşlar lütfen yardım edinn !!! he bu arada sadece arabaya binince değil bölümlerdeki videolarda donuyor .

Desire x ten %100 grafik mi bekliyorsun sen oyunun baska versiyonlarini kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Freedom- -- 29 Mayıs 2013; 0:29:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

quote:

Ya arkadaşlar lütfen yardım edinn , burdaki kişilerden biri htc desire x telefonu olup oyunda hiç kasma sorunu olmadıgını söyledi .ama bende de htc desire x var fakat bende full ayarlarda baya bi kasma oluyor . grafikleri biraz düşürerek oynuyordum çok rahat oluyordu . bi kaç gün sonra oyunda bi sorun oldu , resolution(çözünürlük)ü %100 yapmassam herhangi bir araca bindiğimde görüntü duruyordu .( oyun hareket halinde, sesler falan geliyor fakat görüntü durmuş halde ) resolution %100 olunca da oyunda kasma oluyor, bu sorunu nasıl halledebilirim arkadaşlar lütfen yardım edinn !!! he bu arada sadece arabaya binince değil bölümlerdeki videolarda donuyor .

Merhabalar sensation de arabaya binince oyun tamamen dönüyor , çözümü var midir

• quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

quote:

Orijinalden alıntı: oqlahoma

quote:

Merhabalar sensation de arabaya binince oyun tamamen dönüyor , çözümü var midir

Sende arabaya binme :)

şaka la cozum icin ise oyunun baska versiyonlarini deneyin yada grafikleri dusurun yada custom rom kurun hala ayni sorun oluyorsa

• Ana sayfada uyumlu telefonlar arasında htc one s var ama oyun markette çıkmıyor. Bilgisayardan bakınca da cihazınıza uyumlu değil diyor.
  • Başka bir siteden indirdim tam 1,38 gb 5 saat pc açık kaldı ama deydi .

Gta3 çok kasıyordu dedim herhalde vice city acayip kasar ama 0 kasma ezik tabletim bile kasmadan açtıysa bütün cihazlar açar :)) gerçekten güzel ben klvye takıp oynuyorum
  • GEmideki adamları snıperla vurmayı bir turlu geçemedım arkadaş
  • Şu san andreasta telefona çıksa ufff çok manyak olur valla

• quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Başka bir siteden indirdim tam 1,38 gb 5 saat pc açık kaldı ama deydi .

Gta3 çok kasıyordu dedim herhalde vice city acayip kasar ama 0 kasma ezik tabletim bile kasmadan açtıysa bütün cihazlar açar :)) gerçekten güzel ben klvye takıp oynuyorum

hangi tablet ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pacaveli

ulan adam resmen apk kurdu diye dinden çıkarıldı nasıl mantık bu

Kul hakkı yedi. Dinden çıkmadı ama günaha girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

quote:

Orijinalden alıntı: cilekliivanilya

Başka bir siteden indirdim tam 1,38 gb 5 saat pc açık kaldı ama deydi .

hangi tablet ?

Oblio mint plus7x
  • -Freedom- - kullanıcısına yanıt
    Kardeşim önce yazımı doğru düzgün oku sonra cevap yaz, ben sana oyunda %100 grafik istiyorum diye bişey demedim . oyunu tam aksine düşük grafiklerle oynamak istiyorum ama çözünürlüğü düşürünce arabaya bindiğimde oyun donuyor indiğimde geri düzeliyor. bunun çözümünü soruyorum
  • Mobil cihazlara çok güzel dizaynlanmış bir oyun,çocukluğumuzu hatırlatıyor.Çıkalı 10 sene olmasına rağmen halen elimden düşüremediğim bir oyundur.

• telefonumu kırmanın vakti geldi

• kurtlar vadisi city yaması çıktımı beyler
  • Htc sensationda oyun kapaniyor.Ayni sorunu yasayan var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bırak telefonu 20 inchlik tablette bile oynanmıyor. Mouse olmadan olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Apk bulan varsa pm bekliyorum

Böyle beleş bir yolu arayacağını hiç düşünmemiştim, şaşırdım doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 23 Haziran 2013; 2:45:46 >
  • Hocam gecenin bu saatinde konuyu nerden buldun da mesajımı alıntılayıp hortlattın anlamadım ki
    Android'i bırakalı kaç ay oldu o mesajı ne zaman attığımı unuttum

Edite edit: Parayla oyun aldığım olmadı daha zaten, yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 23 Haziran 2013; 2:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Hocam gecenin bu saatinde konuyu nerden buldun da mesajımı alıntılayıp hortlattın anlamadım ki
    Android'i bırakalı kaç ay oldu o mesajı ne zaman attığımı unuttum

Edite edit: Parayla oyun aldığım olmadı daha zaten, yapacak bir şey yok

Sinirliyim, pm attım şimdi :) Sinirin üzerine senin mesajı görünce emek hırsızıııı diye üstüne çullanasım geldi. Neyse böylelikle selamlaşmış olduk uzun süredir konuşamıyorduk. ^^

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.