Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
10
Favori
30.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scanh

Seneye San Andreas 2015 de 4 gelecekmiş.

Gta 4 bircok pc de bile kasar durumdayken 2 yil icinde gta 4 u kaldiracak.bir telefon cikmasi İMKANSİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

quote:

Gta 4 bircok pc de bile kasar durumdayken 2 yil icinde gta 4 u kaldiracak.bir telefon cikmasi İMKANSİZ

imkansiz diye bisi yoktur :D
    ama merak etme onu da cikarirlar
    2015de 10 gb ram 16 cekirdekli islemciye sahip telefonlar cikinca sasirma (braz abarti olmus olabilir)

• quote:

tahminmiş

@1myst @Septams

http://www.oyunsitesi.com/Haberler-GTA_5_Android_ve_iOSa_Gelir_mi-9697.html

Hocam çok zor ama mobil oyun piyasası çok gelişti doğruluk bpayı olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

quote:

2015de 10 gb ram 16 cekirdekli islemciye sahip telefonlar cikinca sasirma (braz abarti olmus olabilir)

Tabikide cikarda 2 sene icinde cikmaz demistim :)

• Şuan ki telefonlar bile san andreas ta pek sorun çıkarmaz çünkü o da vc ve gta 3 gibi gta 3 ün motorunu kullanıyor ancak gta 4 dedin mi duracan.Oyunun motoru farklı,2 seneye gta 4 ü kaldıracak telefon çıkmaz

• Fifa 13 ün iOS versiyonu farklı playstation versiyonu farklı rockstar games de oyun haritasını ve mekanlarını aynı tutarak iOS platformuna göre bir gta 4 çıkarabilir. Hatta istese şuan bile iOS'a uyarlanmış grafiklerle GTA 5 dahi çıkarabilir.
  • gta 3 kaldiracak telefona sahip degilim daha
    gta 4u kaldiracak telefon ciksa nolur cikmasa nolur :D elime gecmeyecegi icin no problem diyorum... saygilar ve iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncooo

Şuan ki telefonlar bile san andreas ta pek sorun çıkarmaz çünkü o da vc ve gta 3 gibi gta 3 ün motorunu kullanıyor ancak gta 4 dedin mi duracan.Oyunun motoru farklı,2 seneye gta 4 ü kaldıracak telefon çıkmaz

Hocam o kadar büyük harita var oyun 3 gb olur en az ayrıca grafikler biraz daha iyi acaba grafik işlemciye ayrılan bellek yeter mi ben şu an yeteceğini pek düşünmüyorum

• Gta 4 olsa daha iyi olur

• San Andreas çıksın cihazımı değiştiririm...

• quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

arkadaş ne parayla bulabildim ne beleş bi yardımcı olun sevabına s3 var bi özellik bilmiyorum link falan atın **** arkadaşın biri yukarıda önermiş torrent 1mb ile indiriyo 1 haftaya indirmez napçaz netçez millet deneyelim bakalım oyunu

http://www.apkmania.co/2012/12/grand-theft-auto-vice-city-v10-apk.html

4" htc'de oynanmıyor oyun, ipad anca keser beni

eyvallah indirdim fakat XAPK file validation failed hatası veriyor güncelleme yapmıyor bunu nasıl gideririz

İlk apk kurun, "com.rockstargames.gtavc" dosyasını sdcard/Android/obb klasörüne taşıyın sonra açın düşük grafikde kasmadan oynayın oyunu..

olmuyo :/

edit: oldu!! teşekkürler :)

Bendede olmadı dostum bana mümkünse ayrıntılı anlatabilirmisiniz beyler telefonum General mobile Discovery depolamayı sd kart a ayarladım ve sd karttaki androids e atıyorum olmuyor yaptıklarımı sırayla söylüyorum yanlış yaptıysam düzeltin :

NOT: telefonum root lu değil sadece depolamayı sd karta ayarladım.

depolamayı sd karta ayarladım gta 3 ü yukledimhttp://www.apkmania.co/2013/04/grand-theft-auto-iii-v14-apk.html (2013 versiyon) sonra tel i pc ye bağlayıp ilk partı klasöre çıkartıp telden apk yi yükledim . sonra tüm partları (3 part) birleştirdim com.rockstar.gta3 dosyası çıktı . onu SD Kart /Android/data ya attım sonra telden menudeki oyunun simgesine tıklayınca xapk validation failed yazdı ve 0/0 Mb yazıyordu , iptal tuşu var altta ona basıp çıktım . sonra tekrar girdim oyuna , siyah ekran gelip kapanıyor oyun .

Yardım edin beyler şu olayı anlayım daha neler yükleyecem

• Piyasadaki bütün oyunları hiç kasmadan fps düşüşü yaşamadan çalıştırabilecek telefonları bana sayar mısınız bütçem 1900 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Piyasadaki bütün oyunları hiç kasmadan fps düşüşü yaşamadan çalıştırabilecek telefonları bana sayar mısınız bütçem 1900 :)

eğer vereceksen o parayı piyasadaki her telefonu alırsın ki hiç gerek yok gm discovery al

• quote:

Piyasadaki bütün oyunları hiç kasmadan fps düşüşü yaşamadan çalıştırabilecek telefonları bana sayar mısınız bütçem 1900 :)

Ps3 alıp GTA 5 oynamanı tavsiye ederim. Boş ver VC yi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

quote:

ps3 alırsam başından ayrılamam yok oyun parasıymış şuymuş buymuş zaten evde plazma yok 82 ekran vestel pixellenceda oyun mu oynanır ps2 im vardı 3-4 ay önce sattım bir süre sonra insan sıkılıyor tek kişi oynamaktan ayrıca derslerimi etkiler ve telefonum eski telefonumu yenilemem daha doğru olur geçde olsa zaten pc ye çıkacaktır zaten Grand Theft Auto V ileriye dönük bir karne hediyesi istiyorum hem ben akıllı telefon alırsam sadece Vice City Oynamayacağım ki Most Wanted. Rr 3,8 pool.Modern Combat 4,infinity blade 3,Shadowgun daha sayamadığım bir sürü oyunu oynarım (apk ile :D) ama ps3 te kırdırmak ayrı dert oyun alayım desen para mı yetişir ona.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

quote:

ps3 alırsam başından ayrılamam yok oyun parasıymış şuymuş buymuş zaten evde plazma yok 82 ekran vestel pixellenceda oyun mu oynanır ps2 im vardı 3-4 ay önce sattım bir süre sonra insan sıkılıyor tek kişi oynamaktan ayrıca derslerimi etkiler ve telefonum eski telefonumu yenilemem daha doğru olur geçde olsa zaten pc ye çıkacaktır zaten Grand Theft Auto V ileriye dönük bir karne hediyesi istiyorum hem ben akıllı telefon alırsam sadece Vice City Oynamayacağım ki Most Wanted. Rr 3,8 pool.Modern Combat 4,infinity blade 3,Shadowgun daha sayamadığım bir sürü oyunu oynarım (apk ile :D) ama ps3 te kırdırmak ayrı dert oyun alayım desen para mı yetişir ona.

Bence 500 e kirilmis ps3 al oyun parasi derdin olmaz binlerce kaliteli oyun seni bekler. 1200 kalir onunlada en baba telefonlardan birini alirsin.

• Gta sa bir çıksın başından ayrılmayız artık

• quote:

İmzamda ki telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

quote:

İşlemciyle alakası yok. Önemli olan gpu
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.