Şimdi Ara

Grand Theft Auto: Vice City 10th Anniversary, mobil platformlar için yayınlandı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
10
Favori
30.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu hortlamış da ben de indirimdeyken aldım maziye döndüm oyun çok güzel olmuş
  • Her gördüğümde mesaj yazacağım diyorum ama unutuyorum şimdi tıkladık yazmadan çıkmayalım. Ne kadardı tam hatırlamıyorum sanırım 2 dolardı. AppSlots'da ise 38bin kredi puandaydı 2 dolarım olmadığı için krediden aldım ama tamamen orijinal hiçbir şekilde hile yok zaten sana kod veriyor iTunes'a giriyor sonra ise indiriyorsun. Her sabaha karşı alır telefonu elime 15 dakika falan oynarım, %100 save indirdim çünkü mobilde hiçbir şey yapamam. Çok zor nişan dahi alamıyorum.

5-6 yaşındaki çocuklar gibi arabayı alıp mülk olan yerlerin paralarını topluyorum o kadar.
  • oyun vice city pc versiyonunun aynısı mı? 8-9 yıl önce defalarca bitirdik bu oyunu büyük keyifle. san andreas da iyiydi gene, ancak IV'den itibaren bitti benim gözümde gta. grafikle olmuyor bu işler maalesef.

tavsiye eder misiniz app storedan 8tl'ye alacağım, indirime girmiyor herhalde. parasını hak ediyor mu?
  • Hmm Nice Bike!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

oyun vice city pc versiyonunun aynısı mı? 8-9 yıl önce defalarca bitirdik bu oyunu büyük keyifle. san andreas da iyiydi gene, ancak IV'den itibaren bitti benim gözümde gta. grafikle olmuyor bu işler maalesef.

tavsiye eder misiniz app storedan 8tl'ye alacağım, indirime girmiyor herhalde. parasını hak ediyor mu?

Grafiklerdeki iyileştirme dışında ayni. Bence çok güzel. Eğleniyorum ben en azından. Orijinalini sevdiysen bunu da seversin diye düşünüyorum. Bence hak eder parasını ama tabiki de sana kalmış.
    Bu arada kontroller ve nisan almak bana cok zor geldi. Görevleri yapmak adami yoruyor bence. RC heli gorevini falan zar zor yaptim ama sonra C'deki Diaz ı koruma görevi gelmedi. Zaten şimdilik tek o kaldı. Sondaki motorluyu öldürmeyi yapamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Laech

Htc sensationda oyun kapaniyor.Ayni sorunu yasayan var mi ?

Bende sordum çözüm bulamadım bir turlu , bakalım yardım eden çıkacak mı ...

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Hmm Nice Bike!

o motoru çalıp az sürüp sahibi gelince kaçan nesiliz biz
  • General mobile discoveryde oynuyorum. Full ayarlarda akıyor resmen yağ gibi takılma, donma, kapanma vs. yok gerçi ben neyi övsem sonra başına bi iş geliyo ama umarım böyle devam eder. Discovery aldıgıma bir kez daha mutlu oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

General mobile discoveryde oynuyorum. Full ayarlarda akıyor resmen yağ gibi takılma, donma, kapanma vs. yok gerçi ben neyi övsem sonra başına bi iş geliyo ama umarım böyle devam eder. Discovery aldıgıma bir kez daha mutlu oldum

ipadle oynarken içine giriyon kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

quote:

Orijinalden alıntı: beray07

quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

3gs kaldırmıyor

iOS 6 aldi ama mukemmel apple iniz :)

Bana 600mhz işlemcili, 256mb ram'li, desteği çekilmemiş, veya gingerbread'den fazla update almış, şu an sorunsuzca kullanılabilen ve çoğu uygulamanın sıkıntısız kullanıldığı bir android telefon gösterir misin lütfen?

bize bişey bırakmamışsınız

• Siz aşmışsınız yav Ben daha yeni başladım fazla yükseklerde gözüm yok bu şekıl devam etsin yeter
  • exper e7han'da ne güzel oynuyordum klavyem varmı hile yapıyordum ah ahhhh 10 gündür garantide hala ses seda yok
  • sanandreasta gelse artık süper olacak
  • nexus 4 te acık bır yere geldıgınızde çok kasıyor. sıldım o yuzden ve ınanılmaz ısınıyo nexus 4. bu her oyunda gecerlı ozellıkle dead trıgger shadowgun vıce cıty gıbı oyunlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoHardware

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Hmm Nice Bike!

o motoru çalıp az sürüp sahibi gelince kaçan nesiliz biz

benim bildiğim resin o adamı öldürmeden geçmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

sanandreasta gelse artık süper olacak

ciddden güzel olur acaba oda 10 uncu yılına özel (sanırım 2015) çıkar mı ?

• büyük ihtimal çıkacaktır çünkü gta3,vice, san andreas aynı altyapıyı kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

büyük ihtimal çıkacaktır çünkü gta3,vice, san andreas aynı altyapıyı kullanıyor

ama emin olun çok tutar

• Seneye San Andreas 2015 de 4 gelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scanh

Seneye San Andreas 2015 de 4 gelecekmiş.

Nerden biliyorsun hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.