Hocam izin verirseniz düzenlenmiş isoları paylaşabilir miyim? Gta vcs, gta lcs, manhunt2(sansürsüz) türkçe yamayı isolara kurdum izin verirseniz sizin isminizi belirterek ve sayfalarınızı referans göstererek paylaşım yapabilirim. @CriminaL277_ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuqeN -- 29 Haziran 2024; 18:17:13 > |
Grand Theft Auto: Vice City Stories - 2022 Türkçe Yama (PS2 & PSP) (3. sayfa)
-
-
Tabii ki paylaşabilirsiniz, nezaketiniz için teşekkür ederim. Yalnız benim eski yamalarımı bile arada sırada güncelleyen birisi olduğumu, dolayısıyla paylaşacağınız ISO'larda her zaman en güncel çevirilerin yer almayacağını lütfen unutmayın.
-
hocam merhabalar bu GTA Re: Vice City Stories PC 2023 (PPSSPP based engine) içinde geçerli mi yama deli gibi arıyorum yani psp nin pc port hali
-
Maalesef onda çalışmaz. Yamayı port ederken açılmama sorunuyla karşılaşmıştım, onun üzerine iptal ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, ellerine sağlık.
-
Merhaba, arkadaşın bahsettiği port için hiç mi türkçe yama gelme ihtimali yok?
-
PSP sürümü zaten PC'de oynanabiliyor Türkçe yama ile sorunsuz 60 FPS.quote:
Orijinalden alıntı: Klebitz ReznovMerhaba, arkadaşın bahsettiği port için hiç mi türkçe yama gelme ihtimali yok?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anlamadın sanırım. deftones kendi yukarıda dedi zaten bahsedilen porta türkçe yama yapılınca oyun açılmıyor diye. ppsspp based engine'den bahsediyoruz. ben de denedim ona türkçe yama yapılınca oyun açılmıyor. onun bir çözümü var mı diye sordum
-
Hocam anladım da ben alternatif olarak demiştim. Eğer oyunu oynamak istiyorsanız tr dil ile diye. Portta çalışmaması olağan bence. PsP PS2 sürümleri sorunsuz oynanıyor PC'de VCS'nin. Ama LCS'nin sadece PsP sürümü oynanabiliyor. Bilgi olarak söylüyorum sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X