Şimdi Ara

Grande Punto 1.3 yakıt tüketimi ve inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dinamikler donanım yönünden epey farkediyor. Sıfır alıyor olsaydınız kesinlikle alın derdim ama ikinci elde tabi ne denk gelirse o alınıyor. Yakıt olarak gerçekten kullanıcısı üzmez. Klima açıkken biraz artar tabi ama bu puntoya özgü bişey değil. Ben ikinci kez punto almış ve halen kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki şu an kullandığım 2006 model gpuntonun sürüş rahatlığını bir çok 2013 model arabada bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Dinamikler donanım yönünden epey farkediyor. Sıfır alıyor olsaydınız kesinlikle alın derdim ama ikinci elde tabi ne denk gelirse o alınıyor. Yakıt olarak gerçekten kullanıcısı üzmez. Klima açıkken biraz artar tabi ama bu puntoya özgü bişey değil. Ben ikinci kez punto almış ve halen kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki şu an kullandığım 2006 model gpuntonun sürüş rahatlığını bir çok 2013 model arabada bulamıyorum.

direksiyonun city modu efsane.... ben böyle direksiyon görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lathspellinfield

quote:

Dinamikler donanım yönünden epey farkediyor. Sıfır alıyor olsaydınız kesinlikle alın derdim ama ikinci elde tabi ne denk gelirse o alınıyor. Yakıt olarak gerçekten kullanıcısı üzmez. Klima açıkken biraz artar tabi ama bu puntoya özgü bişey değil. Ben ikinci kez punto almış ve halen kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim ki şu an kullandığım 2006 model gpuntonun sürüş rahatlığını bir çok 2013 model arabada bulamıyorum.

Aynen öyle. serçe parmağınızla çevirirsiniz. Ama tamiri biraz külfetli.

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    bu arada araç dynamik modeliymiş hocam, baktım active ile olan farkları hepsi lehte :)
  • quote:

quote:

aynen katılıyorum,bende böyle direksiyon görmedim, 10 üzerinden 10

• quote:

bu arada araç dynamik modeliymiş hocam, baktım active ile olan farkları hepsi lehte :)

Dinamik modeli çok daha güzel,peki kaç bg ?

City direksiyon efsanedir ama onun arızasıda efsanedir 2006-2009 arası modellerin çogunda bu arıza vardır arabadan soğursunuz ama neyseki çogu kullanıcı bu sorunu fiat garanti kapsamında değiştirerek çözüyor,yani fiat ayıbını kabul ediyor.
  • rasmus61 kullanıcısına yanıt
    75 bg .. bi yerlerde 90 makbul diolardı ama? yakıt tüketiminde de mi 90 makbul?
  • Hayırlı olsun hocam :) ama beyaz olsa daha iyi olurdu gibime geliyor :) ama servis bakımlı olması büyük avantaj, güle güle binin
  • quote:

75 bg .. bi yerlerde 90 makbul diolardı ama? yakıt tüketiminde de mi 90 makbul?

90 makbul diye bende yazmıştım.
    şöyleki; araçta 1 yolcu bile yakıt tüketimi/performans değerlerini olumsuz etkiliyor.Bu durumda 90 bg olan puntoların esas farkı ortaya çıkıyor.

Bu araca mavi çok yakışıyor.
    Beyaz olanlar ise şirket arbası havası yaratıyor alım satımda olumsuz intiba oluşturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmus61 -- 17 Temmuz 2013; 19:18:35 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38F9BBB0B -- 26 Haziran 2015; 11:21:11 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.