Bildirim
grande punto aldimmmm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun.
Desene puntolar taksi gibi heryerde cirit atacak
Bu forumda bile kaç kişi aldı.. -
Hayırlı olsun -
HAYIRLI OLSUN .GÜLE GÜLE KULLAN -
Orada biri benim yerime kullandı demişsin, bayiyi tanıyor musun? Yoksa sana orada mı dediler, gel sana 2.5 milyar indirim de kullanalım diye.
Yani biz herhangi biri olarak oraya gitsek bize de indirim yapacaklar mı? -
Allah kazadan beladan esirgesin.
Hayırlı olsun. . .
-
hayırlı olsun arkadasım...
ii gunlerde kullan.
yakında her yer punto olacak -
FORUMDA GRADE PUNTO TOPİCLERİNİ TAKİP ETMEK ZORLAŞTI
SİTE YÖNETİMİ HEPSİNİ BİR BAŞLIK ALTINDA TOPLASA İYİ OLACAK
BÜYÜKSÜN PUNTO
-
orda calisan her çalışanın bir müşterisine d-500 2000 ytl lik bir indirim yapma şansı varmış,orda görüştüğüm arkadaşta bu hakkı benim için kullandı...eğer koç bünyesinde çalışıyorsanız,2500ytl lik indirim yapılıyor...ama söylediklerine göre bu indirim pazartesiden itibaren yok.... -
quote:
Orjinalden alıntı: emre_bayam
orda calisan her çalışanın bir müşterisine d-500 2000 ytl lik bir indirim yapma şansı varmış,orda görüştüğüm arkadaşta bu hakkı benim için kullandı...eğer koç bünyesinde çalışıyorsanız,2500ytl lik indirim yapılıyor...ama söylediklerine göre bu indirim pazartesiden itibaren yok....
ee ruhsat kimin adına çıkıyo peki? -
kendi ustume. -
quote:
Orjinalden alıntı: emre_bayam
kendi ustume.
ilginç ya o zaman bi koç çalışanı bulsun bu arabayı alacaklar.
1 milyar ona verse bile kara geçer -
izmirde poyraz otomotivden aldim baya ilgilendiler... -
hayırlı olsun....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X