Şimdi Ara

GRANDLAND X Mİ KADJAR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
36.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3008 sahibi olarak kesin grandx diyorum 10 ayda 15000km yapmışım
    insan yerinde duramıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURADAKI KADJAR DANDIK VS DIYENLERE HIC TAKILMA SEN HER IKI ARACI DA SURMUSSUN, KALITELERINI GORMUSSUNDUR COK BUYUK FARK YOK.. AYRICA GRANLAND'IN ICINDE YINE O DADIK CORSADAN HALLICE DIREKSIYON ILE YILLARCA HASIR NESIR OLACAKSIN... DIS GORUNUM VE TIP OLARAK KADJAR DAHA YAKISIKLI...

OPEL ILE RENO ARASINDA IKISININDE USTUN OLDUGU YERLER VARDIR MUHAKKAK AMA SUNLAR BENCE TARTISILMAZ, DONANIM... KADJARDA ALDIGIN DONANIMIN YARISINI ALAMAZSIN OPELDE VE DE DAHA FAZLA PARA ODERSIN... KADJARIN GOSTERGELERI , KLIMASI, CAM TAVANI , SERIT TAKIP SISTEMI, ON MEESAFE SENSORLERI , FULL LED FARLARI OPELI TOKATLAMAYA YETECEKTIR..

1.5DCI EDC MOTOR VE SANZIMAN UYUMU PERFORMANSINDAN BAHSETMIYORUM BILE... 110 BEYGIRIN BU KADAR RAHAT HIZLANMASI VS GERCEKTEN MUCIZE...

KADJARIN PAZARDAKI PAYI YETERLI SEVIYEDE.. OPEL ALMAK MANTIKLI DEGIL..
  • Kadjar yakışıklı diyen de var...

Clio yu alıp biraz hava basmışlar SUV diye satıyorlar gibi geliyor bana. Kadjar bildiğin sedan araç ama tipsiz olanından.

Çok tipsiz.

Beğenen vardır bişey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Kadjar yakışıklı diyen de var...

Clio yu alıp biraz hava basmışlar SUV diye satıyorlar gibi geliyor bana. Kadjar bildiğin sedan araç ama tipsiz olanından.

Çok tipsiz.

Beğenen vardır bişey diyemem.

yani bu da yeni cikti... ona bakarsan i20yi alip hava basmislar tucson olmus, CLA alip hava basmislar CLS olmus... 218 alip hava basmislar 418 olmus... liste uzayip gider...

kadjar en yakisikli crosoverlardandir... kadjara cirkin diyenin gidip goz doktoruna muayene olmasi lazim...
  • ciplerin 2. eli zaten zayıftır. keyşay ya da tiguan almadıkça çok zarar edersin. bu söylediğin 2 model de zararın dibine vuracak modeller olacaktır satarken.
  • Bende astra k ve babamda grandland x var. 3008 ilk çıktığında test sürüşü yapmıştık. 3008 den daha konforlu ve daha iyi yol tutan bir araç grandland x. Ama 3008 in i kokpit olayı süper. Donanım olarak fordla birlikte opel çok zengin markalar gerçekten ( apple car play güvenlik asistanları, koltuk ısıtma vs) . Renault ile karşılaştırınca kadjarı hiç denemedim ama grandland x çok konforlu bir araç ve ben o kadar para vermişken reno almazdım. İki seçenek harici önden çeker bi suv da almazdım orası ayrı. Ama grandlandı 18 jantla alırsanız grip kontrol geliyor.

• 6-7 yıl kullanılacaksa Kadjarın şanzımanından korkardım ben olsam Renault EDC nin baskı balatasını garantiden karşılamıyor ve de değişimi oldukça pahalı.Ben Granland X tercih ederdim.
  • Bayilerde tek tük 2017 GrandLanX'ler var. Fiyatları uygun gibi. 2017'den kalma değilse bu fiyata dizel otomatik Kadjar zor bulunur.

• Herkesin tercihi farklı. Ben Duster kullanıyorum. Dizel EDC. Param ona yetti Kadjar, Qashqai aynı motor aynı şanzıman. Renault arge si güçlü ve birçok deneyim sahibi. Motor şanzıman uyumu çok iyi. Hiçbir gecikme yaşamadım uzun yolda. Bana güven verdi. Haaa malzeme kalitesiz olabilir. Ama ben hissetmedim. Mais te artık eskisi gibi değil. Karma yakıt 5.5- 5.8 arası. Basarsam çok yakıyor. Ama ben uzun yolda Cruise ı açıp 100 veya 110 a sabitleyerek müthiş bir yakıt tasarrufu sağlıyorum. Hızlanma, 1500 cc 110 bg için o koca gövdeye rağmen etkileyici. Kadjar bir kaç tık önde olabilir. Ama param yetseydi alırdım.

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt
    Neden ?
  • Yarı otomatik yerine tam otomatik tercih sebebim olduğu için önceliğim Grandland X olurdu. Kadjarda tam otomatik olsa o zaman benim için tercih zorlaşırdı.
  • Grandland x çok sessiz yalıtım çok iyi, 120 ile giderken İnan hiç ses yok... Konfor arıyorsan Opel derim...Yakıtı da oldukça iyi 90-100 ile gidersen 4,5 civarı 120 ile 5 lt civarı..

• Aralarında sınıf farkı var diye biliyorum. O yüzden kadjar alırdım. Kadjarın malzeme kalitesi fena değil, ses yalıtımı ise bence iyi. Düşük hızlarda biraz motor sesi var ama sonra pek duyulmuyor. 120 den sonra ise her araçta olduğu kadar rüzgar sesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melangee

Aralarında sınıf farkı var diye biliyorum. O yüzden kadjar alırdım. Kadjarın malzeme kalitesi fena değil, ses yalıtımı ise bence iyi. Düşük hızlarda biraz motor sesi var ama sonra pek duyulmuyor. 120 den sonra ise her araçta olduğu kadar rüzgar sesi var.
    İki aracında sınıfı aynı. C7 kategorisinde

• holden12 H kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa tiguan sahibiyim. Kardeşime 1 ay önce kadjar aldık. Detaylı test sürüşü imkanım oldu. Malzeme kalitesi kesinlikle kötü değil ama iyide değil. Koltukları sürüş pozisyonu gayet rahat. Donanımları touch olmasına rağmen gayet iyi. 20000 deki tiguanda trim sesi mevcut ama bu araçtada şimdilik yok km ilerleyince olabilir. Motoru 1.2 130 bg ve gayet atik ve sessiz. Özetle size katılmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technogen -- 3 Mayıs 2018; 18:12:28 >
  • merhaba hocam,
    doğrudur,sizin görüşünüz..
    saygı duyuyorum.
    benim bahsettiğim araç kiralıktı,belki de çok hor kullanıldı.nedeni biraz da bu olabilir.
    saygılar..
  • hocam suv crossover tarzı araçlarda ben biraz da iç mekanda genişlik ferahlık ararım. Kadjari bilmiyorum ama grandlandi test ettik içi çok dar

• Hocam neden iki araca bagli kaldiniz ki ?

*Jeep renegade
    *Ford kuga
    *Dacia duster
    *Hyundai tucson

Tucson yeni kasasi inanilmaz guzel.dizeli pahali biraz ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turcoblanco kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişebilir...Genişlik yeterli...

• Okuyanlar buradan nasıl bir yorum çıkartsınlar, Reno daha iyi bir şanzımana sahip mi desinler mesela?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.