Şimdi Ara

GranTurismo 4 PC de Çalıştı ! ( Boşuna Denemeyin Çok Yavaş Çalışıyor ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O önemli değil bende de çıktı ama oyunun açılış ekranını açtım.
  • ekran kartının ne derecede önemi var acaba.
    6600gt miz falan olsa daha mı iyi açacaz yoksa işlemci gücüne mi dayanıyor
  • Bence işlemciyle ilgili olabilir çünkü ben Radeon 9100 ile açtım. İşlemci P4 2.4 Ghz. Gerçi sadece açılış ekranı geldi ama neyse.
  • Ps1 emulatoru normal oynatmak için 1 ghz isitiyordu ki düşünün grafiklerini falan. Ps2 emulatoru 6ghz işlemci hızı istiyormuş duyduğuma göre. O da emulator iyi çalışırsa. Gerisini siz hesap edin
  • 30fpsyle idare ederiz artık napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Bence işlemciyle ilgili olabilir çünkü ben Radeon 9100 ile açtım. İşlemci P4 2.4 Ghz. Gerçi sadece açılış ekranı geldi ama neyse.

hangi oyunda kaldın açılış ekranında ?
  • Arkadaşlar alın bir ps2 kasmayın bu kadar. Yazık günah işlemcilere bu kadar ağır yük bindirmeyin. Onlarında canı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Ps1 emulatoru normal oynatmak için 1 ghz isitiyordu ki düşünün grafiklerini falan. Ps2 emulatoru 6ghz işlemci hızı istiyormuş duyduğuma göre. O da emulator iyi çalışırsa. Gerisini siz hesap edin

Yokbe hocam bende P3 500 işlemci 128Mb RAM'li sistem varken PS1 oyunlarını canavar gibi çalıştırıyordu bence adam gibi PS2 emuletörü olursa 3 - 3,5 Ghz oyunları canavar gibi çalıştırır
  • katılıyorum benim çok eski bilgisayarımda ben gran turismo 1'i 1024x768 3D oynamıştım. yani şu anki PS2 nin grafiklerinden kat kat daha kaliteli ve akıcı. p3 800 vardı o zaman işlemci sanırsam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Source

quote:

Ps1 emulatoru normal oynatmak için 1 ghz isitiyordu ki düşünün grafiklerini falan. Ps2 emulatoru 6ghz işlemci hızı istiyormuş duyduğuma göre. O da emulator iyi çalışırsa. Gerisini siz hesap edin

Yokbe hocam bende P3 500 işlemci 128Mb RAM'li sistem varken PS1 oyunlarını canavar gibi çalıştırıyordu bence adam gibi PS2 emuletörü olursa 3 - 3,5 Ghz oyunları canavar gibi çalıştırır

Celeron 566 vardı bende iyi oynatıyordum bazı Ps1 oyunlarını ama bazılarını dediğim gibi. Bazı oyunlar kösülüp kalıyordu. Misal Tekken 3 falan o kadar işlemci gücü gerektirmediğinden normal oynatırdı. Gran turismo 20 fps civarı oynatırdı. Başkada oyun hatırlamıyorum adam gibi çalışan. WE oynayalım demiştik kasmıştı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Source

quote:

Celeron 566 vardı bende iyi oynatıyordum bazı Ps1 oyunlarını ama bazılarını dediğim gibi. Bazı oyunlar kösülüp kalıyordu. Misal Tekken 3 falan o kadar işlemci gücü gerektirmediğinden normal oynatırdı. Gran turismo 20 fps civarı oynatırdı. Başkada oyun hatırlamıyorum adam gibi çalışan. WE oynayalım demiştik kasmıştı

Valla bende P3 500 128 Mb RAM 16MB Voodoo 3 3000 varken WE, Tekken, GT, Medal of Honor falan hiç kasılmadan tıkır tıkır çalışıyordu

• PS 2 içinde 6ghz işlemcimi var ? zannetmiyorum aslında bizim pc lerde daha rahat oynamamız lazım ama emülatör olursa yav bu ps 2 içindeki bios çeksek nası olur ?
  • @omermu ben Gran Turismo 4 ve Tekken Tag'ın açılış ekranında kaldım.
    @sword ps2'den bios çekme olayı ilk mesajda verdiğin linkin içinde bir linkte anlatılıyor.
  • ps2 miz yok

emulator de kullanabileceğimiz bios dosyalarını gönderebilecek bir arkadaş yok mu?

kardes4@hotmail.com

şimdiden teşekkürler
  • gönderdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

@omermu ben Gran Turismo 4 ve Tekken Tag'ın açılış ekranında kaldım.
    @sword ps2'den bios çekme olayı ilk mesajda verdiğin linkin içinde bir linkte anlatılıyor.

ingilizcem olsa yapardım ama yok
  • teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reeachtx -- 10 Mayıs 2005, 22:14:37 >
  • ok akşam eve gidince yollarım
  • Bence boşuna uğraşmayın çıksa bile görüntü kalitesi çok düşük olup oyun devamlı donacaktır.

Siz en iyisi PS2 alın rahat rahat oynayın yaw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

ok akşam eve gidince yollarım

sağol.Final Fantasy X bulursam torrent ten falan çok iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.