Şimdi Ara

GranTurismo 4 PC de Çalıştı ! ( Boşuna Denemeyin Çok Yavaş Çalışıyor ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Some Shots from GT4 PAL. WARNING : GAME ISN'T PLAYABLE SO DON'T ASK ABOUT BETA.
    direk bu yazıyla adamlar işi bitirmiş.
    Hız sorunu sağlam bir ekran kartı + yeni bir graphic plugini ile çözülür. Bekliyeceğiz yani.
  • Arkadaşlar sis boşa ümitlenmişsiniz. Zaten Ps2 oyunlarını çalıştıranlar vardı. Ancak çok yavaş olduğundan ve çok fazla sorun olduğundan emular kullanılmıyordu. Yani siz bulunmuş ama kulllanılamayacak bir olayı tekrardan buldunuz.
  • ya bu download sayfasından hangi puginleri eçkçez hepsinimi bi yazıverin pls
  • gerek kalmadı çektim hepsini :)
  • oyunu nerden çekcez onu yazın abi!!!!
  • DC++ progamını kullanıyorum sende varsa arama kısmına ( rld-drvr.iso) bunu yaz ve indir
  • Daha çok geliştirilmesi lazım.Sağlam ekran kartı ile alakası olduğunu hiç sanmıyorum.Çünkü ps2 grafiği dandik sayılır.
  • ben bu emulatorü bi türlü çalıştıramıyorum hangilerini indircez falan anlamadım gitti
  • yaw ne oldu ps2 dusmanı arkadaslar bakıyomda gran turismo 4 icin cırpınıyonuz
  • biosu niye rapidde upload yapmadın bide denerdik
  • bence iş cpu ve ramde bitiyor ekran kartı ile pek alakalı olacağını sanmıyorum....
  • lan ne uğraşıyonuz alın bi tane 1024 mb ram bi de 128 mbv ekran kartı istediğiniz oyunu oynayın yaw
  • 1024 ram iyi ama zaten herkesde var 128 mb lik ekran karı bari 256 de yaw.
  • bu forumda takılıyosunuz ve ekran kartı performansının 128mb yada 256mb olmasına bağlı olmadığını anlamadınız mı hala

256lık ekran kartı bütün oyunları oynatır fln gibi bi düşünce yani bu.. çok komiksiniz gülüyorum sadece
  • emulatörler pc den kat kat performans beklerler ps2 oyunlarını pentium 4 te çalıştıramazsın imkan yok öle öle belki anca pentium 5 çıkınca olur, yani 2 sene sonra psxe ps1 emulatörü gibi çalıştırır anca.
  • Ya arkadaşlar birisi bana şu Bios dosyasını download'a sunabilirmiwww.yousendit.com sitesinden diğer linkler çalışmıyor Lütfen yardım edin
  • ya o kadar kasacağınıza alın bi ps2 oynayın :)
  • beyler gelişme yok mu ps2 emu olayında
    programı indirdim bende ama bi sürü ayar var.
    plug inlerle ugrasmaya gerek var mı, biosu yüklemek çalıştırmak için yetiyomu.
    bios için biri link verebilir mi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omermu

beyler gelişme yok mu ps2 emu olayında
    programı indirdim bende ama bi sürü ayar var.
    plug inlerle ugrasmaya gerek var mı, biosu yüklemek çalıştırmak için yetiyomu.
    bios için biri link verebilir mi.

Bios BU Adrese Gönderdim

omermu@msn.com
  • Arkadaşlar ben Bios dosyalarını yükledim ama çalışmadı çalıştırmak istediğimde ilk böyle birşey çıkıyor
     GranTurismo 4 PC de Çalıştı ! ( Boşuna Denemeyin Çok Yavaş Çalışıyor  )
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.