Şimdi Ara

GranTurismo 4 PC de Çalıştı ! ( Boşuna Denemeyin Çok Yavaş Çalışıyor ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu oyunu çalıştıran varsa bikaç sc atsında görelim.
  • arkadaşlar bios dosyasını yollayacak arkadaş yokmu yavv kafayı yiyecemha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooD_DiaMoND -- 10 Mayıs 2005, 16:34:27 >
  • Adam akıllı bir opengl plugin gelmemiş ve cpu tek başına Sony GS ve Emotion Engine ikilisini paldır küldür bir HAL üzerinden işlemeye çalışıyor ise bir de o kadar hard coe da işin içine girince iyiden iyiye batırıyor.. İşin daha ilginci bu işin desteklenmeden yapılıyor olması. Tabi makinelerde potansiyel olsa bile sırf debug işlemleri iyi olmadığından şişiyor makine.. sonuç rezalet.. En azından adam gibi bir opengl plugin gelene kadar PS2 emulation işi YATAR
  • oyunu açıpta donuk donuk oynayanlar , benim sistemde akıcı oynarmıyım ??

A64 3400+
    1 GB DDR 500
    6800 GT

??

eğer akıcı oynarım diyorsanız yarın gidip alacağım GT 4 ü
  • ancak 256bit işletim sistemi 20ghz işlemci olursa rahatlıkla oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 10 Mayıs 2005, 23:38:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sword

ancak 256bit işletim sistemi 20gb işlemci olursa rahatlıkla oynarsın

sen o sistemle donarak oynuyorsan benim akıcı birşekilde oynamam gerekmiyormu yazdığım sistemle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 11 Mayıs 2005, 0:01:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reeachtx

quote:

Orjinalden alıntı: sword

ok akşam eve gidince yollarım

sağol.Final Fantasy X bulursam torrent ten falan çok iyi olacak.

gönderdim

• ya sıka sıka limon kalmadı herkez sıkıyo ve millet inanıyo boşverinn çalışam bişi yok ortada
  • inanmam için bu biosun indirilecek linkini verin veya gönderin bişiler yapın ama bu biosu benim görmeme yardımcı olun
  • bence işlemcidedir çünkü ps2 işlemcisi bizim gibi 32bit değil 128 bit
  • Tıklayın---------> Bios

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sword -- 11 Mayıs 2005, 21:56:56 >
  • Bios linki çalışıyormu ?
  • Kankalar Bendede Bios War Hemde Hemen Hemen Hepsi Şu Sıralar Mortal Kombat Armageddon vs Tekken 5 vs Virtua Fighter 4 vs King Of Fighters 2006 açtım ama yawaş walla cağresini arıom bulur bulmaz sizdeyim bye

is 007
  • hort
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.