ya arkadaşlar bu graphic accelerator ne oluyo? netten ekran kartı alıyorum diye aldım:) yada ne aldığımı bilmiyorum. aldığım şey şu GIGABYTE NX53128D PCX5300 128MB TVOUT DVI 16X
bu arada benim işime yaramadığı için satılıktır:) alış fiyatı 177,902,700 TL alış tarihi bugun:)
graphic accelerator grafik hızlandırıcı demek yani ekran kartı oluyor senin anakart agp li sanırsam. sen pcı e almışsın eer bugun aldıysan we aldıgın yer saglam biyerse git deiştirsinler. bunun fiyatına yakın agp li bişiler wersinler.
Grafik hızlandırıcı demek.
VGA (video grafik hızlandırıcısı)
he anladım internetten aldığım için değişim uğraştıracaktır artık bunu satıp yenisini alıcaz galiba... ya bana 128 mb guzel bi ekran kartı linki verin anakartımı anladınız nasıl olduğunu ona uygun olsun ama:)
bu arada hala satılıktır yani:)
walla 50$ a da 128mb war 350$ a da war sen paradan haber wer
para :) işte yukarda aldığım şey kaç paraydı 177 milyonmu? e onu kaça satarız şimdi bu 2. el oldu turk milletiyiz ya:) oysa kutusu bile sağlam duruyo yani:) biraz daha düşüğü yaklaşık 140-150 milyonluk bişe arıyorum yani.
sen onu satarsan eline 100 milyon bile geçmez sooliyimde. + 100 milyonluk karttan 1 hayır gelmez ben sana 80$lık 9550ge yi tawsiye ediyorum
oohh bir gunde kart yarıya düştü:) neyse napalım ama ben onu satmam yarı fiyatına yeni bi pcı anakart alırım:) neyse tavsiyen için teşekkürler...
ya aldigin yere tel et.degistirmk istiyorum de. zaten degistirirler.sana bi adres sölicekler oraya kargoliycaksin Sadece kargo parasi senden olacak. Bana da oldu ben geri gönderdim ürünü. ÜRÜN:ADSL modemdi. Niye vazgeçtiniz bile demedi.
ensar bak bu guzel oldu ben pazartesi arıyım bunları bascuda dan almıştım inşallah bi sorun çıkmaz teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: monarchist
ensar bak bu guzel oldu ben pazartesi arıyım bunları bascuda dan almıştım inşallah bi sorun çıkmaz teşekkürler.
nie sorun cıkarsınlar. 7 gun içersinde senin yasal hakkın zaten beyenmediin urunu orjinal ambalajıyla iade etmek
ok anladım saolun cevaplarınız için... iyi geceler..
quote:
Orjinalden alıntı: monarchist
sanmiyorum sorun cikacagini. ara soyle benim sisteme uymadi de, orjinal icerigi ile paketledim iade etmek istiyorum de. tuketici haklaraina gore iadeni kabul ederler urune zarar gelmediyse. daha kuzenim yeni divx player iade etti online 1 siteden aldigi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme