Şimdi Ara

GraphLeR için yolun sonu…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllar boyu hep bu forumdan aklıma takılan her konuda yardım aldım bu sene sınav sürecinde etkili kullanabilmek adına hesap açtım yani forumda bulunmamın asıl sebebi yks sürecini daha katlanabilir kılmaktı son 25 günde ayt say 50 olan netimi nasıl 65 70 yapıp tıp kazanabilirim şeklinde başlıklar açıyordum ve eski konulara baktığımda benle aynı soruları sormuş herkesin 40k-50k lardan mezuna kaldığını gördüm, güç bela sınavın garipliği okul birinciliği kontenjanı derken mucizevi bir şekilde ilk senemden bülent ecevit tıpı tutturmayı başardım ve ne kadar derece vs olmasa da benim için gerçekten çok güzel bir başarı olduğunu düşünüyorum. Tercih döneminin bitmesiyle birlikte artık buralarda gezmem için fazla bi sebep kalmadı tanışıp samimi olduğum kişilerle konuşup tavsiye vermek dışında. Yani öyleki hesabı çok yüksek ihtimal kapatacağım gelecek yanıtlar ve her ne kadar üst düzey bi sıralama yapmasam da msü-tyt-ayt de fizik ve biyolojiyi nasıl fullediğimi anlattığım tavsiye konuları açabilirim o yüzden 1 gün daha bekleyeceğim kapatmak için ve seneye yine bu zamanlar universitem hakkında insanlara bilgi verip yardımcı olabilmek için geri döneceğim hakkınızı helal edin kalbinizi kırdıysam vs sınav stresine verin affedin sağlıcakla kalın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Türkçe için ortaokuldan gelen üst düzey bir dilbilgisi temelim vardı o yüzden neredeyse kısa kısa tekrar etmek haricinde üstüne çok bir şey koymadım asıl derdim paragraftaydı sene başı 28 29 net geliyordu türkçe sene içinde düzenli paragraf çözmedim denemeden deneme idare ettim peki pişman mıyım hayır ama şanslı olduğum için.. türkçeyi çözdükten sonra resmen aha mezuna kaldım dedim 1 saate yakın sürdü ve o kadar zorlandım ki kafam almıyor sınavı bırakasım geliyor vs sonuç 35 e 5 geldi ama tamamen mucize beklentim 11 12 yanlış gibiydi msü de yaptığım gibi. Paragraf bence kendi kendine çözüm tekniği geliştirilmesi gereken bir konu örneğin ben kendimi anahtar kelime seçerek soruları çözmeye alıştırmıştım mesela paragrafta sürekli dostluktan söz ediyorsa şıklarda direkt o kelimeyi arıyordum bunun gibi çeşit çeşit sorulara yaklaşma çeşidi var en doğru ve hızlı çözdüren tekniği oturtmak lazım

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AA6C1957D -- 14 Ağustos 2024; 2:24:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tebrikler hocam, başarılar bundan sonrası için. Hayırlı olsunn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.