Şimdi Ara

graymoç çelişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu graymoç deyip duruyosunuz kanalına baktımda bu fosforcuların niye başarısız olduklarını anladım sanırım. kardeşim adam zaten bildiğin youtuber birsürü videosu var ve hepsi nerdeyse 10 dk bikere bu graymoçun takipçileri ders çalışmak yerine sürekli onları izlemekten adapte olamaz. Bu yüzden yanlış bişey bence. diğer chanellları bilmiyorum ama bu bana öyle geldi diğerlerine bakmadım yoksa hepsi mi bööyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheXenos -- 1 Ağustos 2019; 23:19:52 >

• Hiç unutmam bak. Ben daha bu adam ilk videolarını çekerken izlerdim. Sonra bir video attı " Planlama Defteri " diye. Altına uzunca bir yorum yazdım. Durumu kötü olan öğrencilerin hayalleriyle oynadığını , işi paraya döktüğünü , 5tl maaliyetli kitabı 30tlye satıp -bir işe yarıyormuş gibi- umut tacirliği yaptığinı söyledim. O videodaki yorumum 100+ beğeni aldı ve videoyu kaldırmak zorunda kaldı. Ozamandan beri uğramam. Sonraları rengini de belli etti zaten. Rabianurlar Ümmunurlar mezun künfeyekün tayfası full orda. Gri falan değil AK-Koç
  • Gerçekten çok zaman çalıyor ben sadece sınava 1 hafta kala motivasyon için izledim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5.56x45mmNATO 5 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence motivasyon diye bir şey yok. Şöyle ki sınavın gerçekliğinin farkına varan insan, oturur çalışır zaten.
    Hayatı lay lay lom geçirip, sonunda da biri bişey dese de gaz verse ben de iyi yapsam diye düşünmek uzun vadede aşırı derecede özgüvensizliğe vb. Durumlara sebep olur diye düşünüyorum.
    Bunu zamanında ben de yaptım malesef cezasını da mezuna kalarak çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bütün yıl çalıştıktan sonra kafayı toparlamak manasında dedim

Yoksa gri koçla yıl boyunca dalga geçtik biz de gaza getirici video mu izlenir diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam lafım size değildi genel olarak konuştum.
    Ben de gri koç izlemiyordum tabii ki de ha o ha öbürü derken ortaya karışık motivasyonu tatmış oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.
    "senden adam olmaz güzel insan" yarıldım hahahaha.çödasdasdsada
  • hocam onlar planlama defterine fosforlu yazılar yazmaktan kazanamıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç unutmam bak. Ben daha bu adam ilk videolarını çekerken izlerdim. Sonra bir video attı " Planlama Defteri " diye. Altına uzunca bir yorum yazdım. Durumu kötü olan öğrencilerin hayalleriyle oynadığını , işi paraya döktüğünü , 5tl maaliyetli kitabı 30tlye satıp -bir işe yarıyormuş gibi- umut tacirliği yaptığinı söyledim. O videodaki yorumum 100+ beğeni aldı ve videoyu kaldırmak zorunda kaldı. Ozamandan beri uğramam. Sonraları rengini de belli etti zaten. Rabianurlar Ümmunurlar mezun künfeyekün tayfası full orda. Gri falan değil AK-Koç

• Bu adam 3 yilda biyoloji kazanmami miydi? Kime neyin koclugunu yapiyor. Kendine koçluk yapsın da adam gibi bir yer kazansın. Çoluğun çocuğun hayalleriyle oynayıp cebindeki paraya göz koymasın.
  • Rehberlikciler bu kadar her seyi biliyor olsalardi rehberlikci olarak kalirlar miydi sizce? Acı motivasyonmus... klinik psikologlari bile aci motivasyon olmaz kisiyi kotuye goturur kamcilamaz diye bas bas bagiriyor. Adamlarin dogru yaptigi bisi yok youtube tan para kazanmaya calisiyorlar.

• hepsinden nefret ediyorum bunlar insanlarin boşluklatindan yararlanmaya çalışan karaktersizlerdir hepsi aynı gri palmiyelitekir milkentlimühendis falan ateş versneiz alayini yakarim yani öyle bir nefret bu lara karşı haksız kazanç sağlayan adamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.