Şimdi Ara

greceede yeni olusum turk union kuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A Öncelıkle beyler tum turk guildelerını tek catı altında toplamayı dusunuyoruz nasip olursa artık bu kuwait ve convits ve diger yabancı guildelerin devrini kapatmayı dusunuyoruz ve turk unıon kuruyoruz ve 14.03.2009 CUMARTESİ saat 20.00 (aksam 8 ) de semerkanta toplancaz 5 lvl ve guildine guvenen tum guild masterlerini bekliyoruz suana kadar konustugum guild masterleri
    (HİRA yani ben )
    (DesertEagles Redwarior )
    (Gamewariors sun zulfikar)
    (ULUCAK playboy_31)
    (ANADOLU_TR FATİH)
    Lutfen bu olusuma hayır demeyin unıon girin demiyorum cumartesı gunu toplanalım konusalım.Herkes fikrini soylesin bitirelim bu işi.Ve diger yabancı guildeki turk arkadaslara sesleniyorum lutfen turk guildine girim bu olusuma destek verin.LUTFEN bu mesajı guild masterlerinize iletin bu oyunda turkler cok ve oyunun hakimi turkler olmalıdır diyorum ve konuyu kapatıyorum iyi kasılmalar bol sunlar (HiRA master ViVa_WaRioR)

bu oluşuma destek verenlerden cevap ve goruslerınızı bekliyorum ....

• Ben Greece'den ZAYON - Nightmare

- Hira Guildi zamanında yaşanan mevzuları biliyoruz kusura bakmayın ama, siz ve birlik olmak ? Bu size çok uzak bir kelime . . .
  • Greece in ilk zamanlarından beri varım aşağı yukarı ama nedense gördüğüm veya içinde olduğum Türk union fikirleri ya gerçeğe hiç dönüşemedi, yada dönüşenler hep kısa ömürlü oldu...Birçok sebebi olmasına karşı ben içimizdeki BEN demek ve BUYRUK ALTINA girememek duygularının buna sebep olduğunu düşünüyorum tabii birde buna afk-botting eklendiğinde ve birçoğumuzun işinin gücünün oluşu-işi olmayanların ise okula gittikleri bir ortamda kale savaşları veya yardımlaşmak pek mümkün olmuyor...

Oyunun en aktif en civcivli dönemlerinde bile kısa sürede dağılan unionlar varken umarım şansınız bol olur...
  • ZAYON gecmıste ne yasandıysa bılmıyorum bendee yoktum o zamanlar benım teklifim birleselim ne gerekiryorsa herkes fikrini belirsin illa gerin girin demıyorum hiranın unısıdee olmasın her neyse artık ama cumartesı gel konuslım derim ben kesip atma yinedee yorum ıcın saol
  • - Tamam Cumartesi geleceğim, bizim şuan hali hazırda bir Unıonımız ve Guildimiz var, Bilirsiniz '' GNR Team yani Nightmare * GNR '' ama ben yinede gelip konuşmaya katılacağım. İnşallah bir sonuç çıkar. Sana şunuda söyliyeyim Hirada halen bazı kişiler duruyorsa hiç birşey olmaz bu kadar açık ve net söyliyeyim sana. Çünkü geçmişte çok şey yaşandı, Global küfürlere kadar uzandı desem yeridir. Neyse ben geleceğim inşallah konuşmaya bakalım neler olacak . . .

- Birde bu Kale hakkında düşüncelerim var, bir üstteki yorumda Ali kardeşimin dedikleri sonuna kadar doğru. Türkler birbirinin buyruğu altına girmez, hep ben lider olayım ayağına gider. Bu böyle gelmiştir ve böylede gidecektir. Bakın ben SRO'ya başladığımda Greece (NEW) yazıyordu. 3 yıldır Greecede oynuyorum ve ilk Charım ile oynuyorum serverda herkez bilir. Gel gelelim KUWAİT'de ta başlangıçtan buyana var. Kaleyi almak gerçekten istiyorsanız öncelikle kişilerdeki '' Ben Kralım '' düşüncesini kalıdıracaksın hocam. Daha sonra bir strateji geliştireceksin ki iş yapabilesin. Sana bir örnek ;

- Birgün Kale savaşındayım Her zamanki gibi KUWAİT Kaleyi koruyor, Adam öyle birşey yapmışki aynen şu. 10 tane 90 Lv. FF Warrior yanyana geziyorlar, birbirlerine Bufflar (Scren) vs . . . veriyorlar, Bu 10 kişi birden hücum ediyor ve önünde kim varsa TIR gibi ezip geçiyorlar . . . Orada asıl işi kesinlikle bu 10 kişilik grup yapıyor gerçekten . . .

- Neyse fazla uzamadan bitireyim, inşallah Cuamrtesi konuşmaya geleceğim, Ama gerçekten bazı şeylerin değişmesi şart . . .

• delete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nunbora -- 31 Ekim 2012; 3:21:30 >
  • hiçbir zaman kuveyt gibi bi union olamazsınız ki bunun iki sebebi var:
    1-) aranızdaki tarihsel düşmanlıklar (bknz: Hitlerin avrupa birliği hakkındaki sözleri)
    2-) oyuna yüksek miktarda para ayırabilecek kişi sayısının azlığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci TurkMuOnline Serveri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi bakam kolay gelsin
  • Cuma abiye katılııyorum Bende Hira lıların çoğuyla papazım ama güzel olur inşallah olursa tabi (GREECE cetesiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 13 Mart 2009; 1:17:18 >
  • Bakalım yarın neler olacak . . .
  • s.a arkadaşlar ilk olarak kendimi tanıtıyım saturn serverındaki barbarossa charını sahibiyim 15 ile 25 kişi arasında playerla kaleyi 5 kez aldım size önerim şu olucak hiçbir şey yapamıyorsanız en iyi str charları bir guild e toplayın hepsinin eline çekiç verin 5 tane deputy commanderiniz devamlı olarak flag vs bassın geri kalanın ne yaptığının pek önemi yok sizi korusa yeterli hani guildleri bir araya getiremezseniz guildlerin masterları bir guild e toplansın 5 commander 10 millitary ve bir master la çok rahat kale alınıyor geri kalan türkler birleşmek istemeyenlerde saldırsın dursun hiç bi halt alamazlar anca o 16 kişinin işini kolaylaştırırlar o yüzden saldırıda union hikaye savunmada union işe yarar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • yenu unı kurulmustur zayon senı bekledık ama yoktun ?
    neyse unıon kuruldu destlerını beklerız
    ulucak
    hira
    desertaegles
    ergenekontr
    gamewariors
    turket_team
    sro death
    guillerı unıondadır sızlerı beklerız
  • quote:

Orjinalden alıntı: carpediem190

yenu unı kurulmustur zayon senı bekledık ama yoktun ?
    neyse unıon kuruldu destlerını beklerız
    ulucak
    hira
    desertaegles
    ergenekontr
    gamewariors
    turket_team
    sro death
    guillerı unıondadır sızlerı beklerız

Hayırlı olsun, umarın güzel işler yaparsınız.
    Auto CAD bir kaç gündür forumada girmiyor, sanırım işi var o yüzden katılamamıştır.

Tekrardan hayırlı olsun.
  • Ben Greeceden SliternGuard - Nightmare Bncede dha öncelerden yaşanmış çok şey war hira guildi adına mücahit abininde dediqi qibi bazı insanların kndini çok benimsemesi yüzünden çok globallar çok küfürler ediLdi . . . ! Uniona birleşmekte Bnce biRaZ Zor . . . !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smile2Too

Ben Greeceden SliternGuard - Nightmare Bncede dha öncelerden yaşanmış çok şey war hira guildi adına mücahit abininde dediqi qibi bazı insanların kndini çok benimsemesi yüzünden çok globallar çok küfürler ediLdi . . . ! Uniona birleşmekte Bnce biRaZ Zor . . . !

Auto CAD en azından konuşuruz demiş. Yani kesin unionu kurarız dememiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.