Şimdi Ara

GREECE-YARKAN TÜRKLER GELİYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Greece serverinde Raytracer ve Nuğrettin Kardeşlerimden sonra Yarkanı deviren 3.Türk olmanın sevincini yaşıyorum.Aslında Yarkanı kesmek zor değil Zor olan Bu serverde yarkanı guildce kovalayan O kadar 80 lik adamların elinden alabilmek.Yarkanı keserken Önüme Duvar olan Wammer kardeşime Teşekkür ederim.Bu serverde iyi olduğuna inandığım NightMare guildi ve biz No_WaY_OuT_ guildi olarak küfürden uzak olarak,Türklerin bu serverdeki gücünü her zaman Hissettireceğiz.

• tebrikler başarılar
  • hep beraber abi..
  • Yakışır Abime Yakışır No_Way_Out a ben Greeceyi bıraktım ama Hep sizinle olacağım inşallah Dewamı gelir : )
  • helal olsun..tebrikler..
    alenen edilen kufurlere tepkili birilerinin daha oldugunu gormek sevindirici..
  • tebrikler
  • Helal oLsun Cem abi No Way Out team Olarak Tebrik ediyoruz Seni..
  • Cem Abi Tebrik Ederiz No_WaY_OuT Guildi Olarak Umarım yeni başarılara imza atarız..
  • tebrikler
  • Helal olsun
  • helal dewamını görmek isitiyoruz
  • Tebriler
  • Helal olsun vallaha lvl kasmaktan fırsat bulursam bende bı ara kesmeyı dusunuyorum
  • Tebrikler Bende Bir Defa Redsea Serverinde Tg devirmiştim.ama Resmini alamadığım için koyamadım.
  • tebrikler
  • Cem abi Tebrikler...
  • tebrikler elleriniz dert görmesin devamı gelir işallah
  • bende greece de oynuodum ama bıraktım artık oyunu sizin gibi olmayı isterdim ama kısmet değilmiş tbrikler
  • HELAL OLSUN BÖLE TÜRKLERE HERKESE ÖRNEK OLSUN. BEN TİBETTE OYNUYOM ADAM ALMIŞ SARI YAZIYI ANA AVRAT DÜZ GİDİYO OLMAZ BÖLE KARDEŞLERİME BAŞARILAR DİLERİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.