Greece serverinde Raytracer ve Nuğrettin Kardeşlerimden sonra Yarkanı deviren 3.Türk olmanın sevincini yaşıyorum.Aslında Yarkanı kesmek zor değil Zor olan Bu serverde yarkanı guildce kovalayan O kadar 80 lik adamların elinden alabilmek.Yarkanı keserken Önüme Duvar olan Wammer kardeşime Teşekkür ederim.Bu serverde iyi olduğuna inandığım NightMare guildi ve biz No_WaY_OuT_ guildi olarak küfürden uzak olarak,Türklerin bu serverdeki gücünü her zaman Hissettireceğiz.
tebrikler başarılar
hep beraber abi..
Yakışır Abime Yakışır No_Way_Out a ben Greeceyi bıraktım ama Hep sizinle olacağım inşallah Dewamı gelir : )
helal olsun..tebrikler.. alenen edilen kufurlere tepkili birilerinin daha oldugunu gormek sevindirici..
tebrikler
Helal oLsun Cem abi No Way Out team Olarak Tebrik ediyoruz Seni..
Cem Abi Tebrik Ederiz No_WaY_OuT Guildi Olarak Umarım yeni başarılara imza atarız..
tebrikler
Helal olsun
helal dewamını görmek isitiyoruz
Tebriler
Helal olsun vallaha lvl kasmaktan fırsat bulursam bende bı ara kesmeyı dusunuyorum
Tebrikler Bende Bir Defa Redsea Serverinde Tg devirmiştim.ama Resmini alamadığım için koyamadım.
tebrikler
Cem abi Tebrikler...
tebrikler elleriniz dert görmesin devamı gelir işallah
bende greece de oynuodum ama bıraktım artık oyunu sizin gibi olmayı isterdim ama kısmet değilmiş tbrikler
HELAL OLSUN BÖLE TÜRKLERE HERKESE ÖRNEK OLSUN. BEN TİBETTE OYNUYOM ADAM ALMIŞ SARI YAZIYI ANA AVRAT DÜZ GİDİYO OLMAZ BÖLE KARDEŞLERİME BAŞARILAR DİLERİM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme