Şimdi Ara

Green Card (göçmenlik başvurusu) yapanlar burada toplanalım [SON GÜN 3 KASIM] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
80
Favori
59.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkn_erdem

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Greencard sahibiyim 3 yildir. f4 aile kategorisinden aldim, sorulari olanlara yardimci olabilirim.

Peki kazandik diyelim. İs yazisinida aldik orda duran birinden. Baska bi islem olucakmi? Yada kazandiktan sonraki prosedurler nelerdir ? Ne sartlar istiyorlar ? Dil bilgisi ne derece olmali? Maddi imkanlar ne olmali ?

arkadasim neden is yazisi gerektigini anlayamadim. siz green card'in ne oldugunu bir arastirin isterseniz.
    Green card gocmenlik yani oturma ve calisma izni kazanmis oluyorsunuz.
    Inglizce'niz iyi olmak durumunda,eger ki iyi bir iste(SSN ile girilen) calismak istiyorsaniz. Kesinlikle belirli bir birikiminiz olmali tasinmadan,yoksa sikinti cekebilirsiniz,is bulmak cok cok kolay degil. Asgari ucret sanirim 8.50$ saatligi. kiralar talepten dolayi da yuksek.

Evet gerekli degil normalde is yazisi falan ama mulakatlarda orada kalip devlete yuk olmiyacagima dair inandirici biseyler sunmak istiyorum.yani amacim kazandiktan sonra mulakatlarda elenmemem. Beni endiselendiren dil konusu. Evet alt yapim var ing.kursuna gittim fakat yeteri kadar pratigim yok. Benim cabam its not enoght kelimesini duymamak.

Merak etme mülakatlarda o kadar seni sıkmıyorlar, tipine bakıp bir iki soru karşılığında cevabını veriyorsun hak sahibi oluyorsun. Önemli olan adım; başvuru karşılığında yüz binlerce kişiyi eleyerek oraya gelmişsin, onlar mı seni eleyecek? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

Aşağıdaki linkte fotoğraf dijital olmamalıdır diyor.Ben fotoğrafçıda dslr makinayla çektirdim.Koyduğum fotoğraf geçersizmi olucak yani?

http://turkish.turkey.usembassy.gov/gocmen_fotograf_ozellik.html

Fark etmez, o kadar çok göze batmayacak derecedeyse onaylıyorlar. Kontrolünü buradan yapabilirsin;https://www.dvlottery.state.gov/photo.aspx

• Birsey daha var evet kazandik diyelim. Hangi eyalete gidecegimizi onlarmi belirliyor? Yoksa bize bir secme hakki sunuyorlarmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birsey daha var evet kazandik diyelim. Hangi eyalete gidecegimizi onlarmi belirliyor? Yoksa bize bir secme hakki sunuyorlarmi ?

İstediğin noktaya gidebilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende başvurdum inşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada ben Almanya'da doğmuştum. Onun için başvururken Almanya'dan başvurdum olarak saydı. Sizce bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goku2

Bende başvurdum inşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada ben Almanya'da doğmuştum. Onun için başvururken Almanya'dan başvurdum olarak saydı. Sizce bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı?

ülkelere kontenjan ayrılıyor. almanyanın ki daha fazlaysa daha şansın artar ,başvuran sayısı da önemli. sayı artarsa şansın azalır. ama almanlarında zengin olduğunu düşünürsek pek amerikaya kaçmak isteyen olmaz diye düşünüyorum.
  • Beyler 3 kasım aksami mi son 2 Kasim akşami mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu senede başvurmadık..
  • 31 ekim sondu diye biliyorum. ben de başvuramadım
  • Bende dün gece başvurdum inşallah çıkarda kurtulurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce başvurdum bakalım nolacak
  • başvurdum .. umarım aramızdan biri kurtulur ülkeden
  • Ulkeden gitmem gerek, guclenip donecegim. Yalniz fotograf mi cekmeliyim hemen? Hem de biyometrik, simdi fotografciya mi gidecegim ya. 1 ay once telefondan cektirip bastirmistim, siz fotograf olayini nasil hallediyorsunuz? bir tane pc'de var lakin telefondan cekilmis. :)
  • Arkadaşlar ne işe yarıyor bu?

• 7 Yıldır Başvuruyorum Ama Daha Kısmet Olmadı.
  • 2017 Çeşitlilik Göçmen Vizesi Programı elektronik basvuruları 1 Ekim 2015 tarihinde başlayıp 3 Kasim 2015 Türkiye saatiyle 20:00’da sona erecektir. Başvuru sahiplerine, başvuru süresinin son haftasına kadar beklememelerini ve başvurularını erkenden yapmalarını tavsiye ederiz.
  • Sakal olması sorun teşkil ediyor mu ?

• Alman vatandasiyim , avrupa pasaportum var.
    Amerima vatandasi olmak icin yapmam gerekenler nelerdir ?
    Benimde Greencard başvurusu yapmam gerekiyormu ?
    orada nekadar oturmam lazim , polis olmak istiyorum orada ileride.
    Türkiyedeki lise diplomam yeterlimi yoksa oradaki bir liseden de mezun olmak gerekiyormu ?
    Teşekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream-Lord -- 2 Kasım 2015; 18:43:32 >
  • başvurdum.
  • arkadaşlar ılk sayfadakı turkçe çevırı resmı ölmuş, yardımcı olabılıcek varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.