Şimdi Ara

Green Card (göçmenlik başvurusu) yapanlar burada toplanalım [SON GÜN 3 KASIM] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
727
Cevap
80
Favori
59.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaşlar ılk sayfadakı turkçe çevırı resmı ölmuş, yardımcı olabılıcek varmı ?

http://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2017-Instructions-Translations/DV%202017%20Turkish%20Translations.pdf
  • Kanka katıl belki çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aklıma takıldı bir yardım edin çıkmıyor aklımdan
    Şimdi ben YGS için fotoğraf çektirmiştim. Yan durmuyordum ve direk kameraya bakıyordum ciddi bir şekilde. Amerikalıya benziyordu zaten resmim :D
    Her neyse ben geçen gün aldım fotoğrafı tarattım. Ardından kendi sitesinde 600x600 formatına çeviriyor ya ben orada kafamın üst kısmınıda alacak şekilde ayarladım. Yükledim. Yaptım başvurumu.
    Şimdi o fotoğrafları pc den sildim. Aklıma takıldı. O fotoğrafta kenar süsleme vardı hafiften. Çok az siyah gözükecek şekilde. Acaba aşağıda ki resimdeki gibi olması sorun teşkil eder mi ?

Ayriyeten babamda başvuru yapacak. Bende onun oğlu olduğum için mecbur beni de yazacak oraya. Diskalifiye olur muyuz ?
    Lütfen cevap yazın.

@Amedra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton Maupassant -- 2 Kasım 2015; 23:29:29 >

• Ben çifte vatandaşlık düşünüyordum ama seçim sonuçları yüzünden tam Fransız vatandaşı olmayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Ben çifte vatandaşlık düşünüyordum ama seçim sonuçları yüzünden tam Fransız vatandaşı olmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dream-Lord

Alman vatandasiyim , avrupa pasaportum var.
    Amerima vatandasi olmak icin yapmam gerekenler nelerdir ?
    Benimde Greencard başvurusu yapmam gerekiyormu ?
    orada nekadar oturmam lazim , polis olmak istiyorum orada ileride.
    Türkiyedeki lise diplomam yeterlimi yoksa oradaki bir liseden de mezun olmak gerekiyormu ?
    Teşekkurler..

alman vbatandasiysan sikinti cikmaz bence normal vatandaslik bsavurusu yapsanda

• çıkacagını sanmıyorumda, olduda çıkarsa arkadaşlar gidersem direk amerıkan ordusu yada polıs akademısı gıbı kamu kurum ve kuruluşlarına başvurabılırmıyım ? yanı oraya gıdıpte illede garsonluk benzın pompacısı mı olmak lazım ?
  • Arkadaşlar bakın gerçketen imkanı olan başvursun çıkıp da mülakata bile gitmeyecekler başvurmasın. Ayrıca bu bir turist vizesi değildir çıktımı orada yaşamak zorundasınız size inanmadıkları takdirde iptal hakları var boşuna masraf etmiş olursunuz.
  • @
    Amedra

Hocam fotoğrafın altında yazı var: Photo bilmem ne diye. Mekanın ismi? Onu kesip mi scan edeyim? kesmeyeyim mi?

Edit: Soyisimde Ö harfi var. O mu yazmalıyım formda yoksa kimlikteki gibi Ö ile mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 2 Kasım 2015; 21:25:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceroo

@
    Amedra

Hocam fotoğrafın altında yazı var: Photo bilmem ne diye. Mekanın ismi? Onu kesip mi scan edeyim? kesmeyeyim mi?

Edit: Soyisimde Ö harfi var. O mu yazmalıyım formda yoksa kimlikteki gibi Ö ile mi?

Hocam Kesmeniz gerekmekte. Ayrıca Türkçe karakter kullanmamalısınız. Fotonun 600x600 olduğundan emin olun ayrıca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin suratın gayet doğal bir şekilde gözüksün onun dışında çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kenarlara çok takılma derim.

• Hem anne hem babadan başvurdum. Hadi inşallah maşallah. En çok ihtiyacı olanlara çıkar umarım.

Not: Biride benim
  • Fotograf isi zorlastiriyo:(

• Forumda hiç cikan bir talihli var mi eskilerden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Senin suratın gayet doğal bir şekilde gözüksün onun dışında çok da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Kenarlara çok takılma derim.

Resimlerde çok titizler diyince aklıma bu geldi. Teşekkürler bu arada inşallah kazanırız da sizinle gideriz ABD ye :D

• Mr.President kullanıcısına yanıt
    Hala gec degil?

• Ben de başvurdum kardeşlerimle birlikte(ayrı ayrı başvurduk hepimiz yanlış anlaşılma olmasın). Bakalım neler olacak.
  • 4 senedir başvuru yapıyorum

Yurtdışına gitmenin en kolay yolu evlilik yapmak arkadaşlar. Bir arkadaşım evlendi İsveç'e gitti, diğer arkadaşım Hollanda'da.

Benim hayalim Kanada'ya gitmek ama şans yüzümüze gülmüyor ki.

İnşallah birgün bu ülkeden kurtulacağım er yada geç.

Bu arada olaki buradan birine çıkar lütfen bize bilgi versin çok zor ama umut fakirin ekmeği işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırılanhayaller -- 3 Kasım 2015; 0:44:39 >
  • Son gün ne zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu sene ikinci kez başvurdum bakalım sonuç ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.