Şimdi Ara

Green Card (göçmenlik başvurusu) yapanlar burada toplanalım [SON GÜN 3 KASIM] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
80
Favori
59.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Castiel

sonuclar.ne zaman aciklanacak arkadaslar?

mayıs ayında
  • 2016 için şuan başvuru yapılabiliyor mu?
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Kapandı.
  • ne zaman açılır?
  • Kazanamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    Ekim-Kasım gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LondonBack

Kazanamadım

Daha açıklanmadı ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayısta açıklanıyor arkadaşlar bende merakla beklemedeyim. Lütfen yalan haberler uydurmayalım :)
  • seneye bende başvurayım bari insan bi pm atar bu sene için
  • çıktıktan sonra yapılacak çok şey var o kadar kolay deil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayra Han.

Ee arkadaşlar çıktı diyelim.
    Tam olaran ne istiyor bu Green card'ı kazanmak için? Bazıları diyor kazandıktan sonra bitmiyor öyle kolay kolay bunun mülakatları var falan cartı curtu var. Bazıları ise diyor kaç milyon içinden çekilişi kazanmışsın bir de seni mülakatta mı eleyecekler gibisinden. Neye inanacağımı şaşırdım bazıları diyor bankada bilmem kaç bin dolar göstermek lazım.

mülakat vatandaşlık için. green card için bir şey yapmaya gerek yok direk sahip oluyorsun
  • quote:

Bu sene başvurdum hocam hadi bakalım az kaldı mayısa inşallah bu sene ben kazanacağım.

kazanırsan ne yapacaksın planların neler?
  • quote:

Bu sene başvurdum hocam hadi bakalım az kaldı mayısa inşallah bu sene ben kazanacağım.

tek kişiye çıkmıyor hocam
  • quote:

Biliyorum hocam eğer tek birisine çıksaydı o da ben olmazdım. Bakalım. Umarım bu sene forum'dan baya bir kazanan olurda insanların hayatı kurtulur.

İngilizcem iyi bir düzeyde olduğu için direk iş bulup çalışmayı planlıyorum. Bir yandan da okumaya devam etmeyi planlıyorum.

nerede çalışmayı düşünüyorsun mesela? hangi bölümde okuyacaksın?

• Ben de başvurdum, mayısı beklemekteyim.
  • valla ingilizcem fena değil bi ciksinda bakarız duruma göre bişeyler :D ama sormak lazım forumdakilere yaşanabilecek en iyi eyalet neresi acaba ? mesela nyc çok pahalı ama orda kalabilmek isterdim =)
  • Çıktığı gibi direk gidemiyorsunuz zaten, Mayısta çıksa gitmeniz bi 7 8 ay'ı bulur. 7-8 aylık süreçte açıkcası İngilizce kasarım, orta düzeyi iyi düzeye getiririm, İnditexte çalışıyorum şu an, bu sayede İnditex'in Amerikada bulunan bi markasına geçiş yapmaya çalışırım.
    Şimdilik planlarım böyle, çıkarsa Amerikada tutunabileceğimi düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinizi karartmak gibi olmasın ama tam 14 yıldır başvuruyorum ve kazanamıyorum Gün geçtikçe kazanmak zorlaşıyor. Bu çekiliş olayını duyan ve başvuran sayısı çoğaldı ve olasılık gittikçe düştü. Ama loto sonuçta çıkarsa çıkar Kazandığınızda çıkan randevu rakamı çok önemli, 50 Bin'in altında olması gerekiyor. Yedek kişilerde çekiyorlar. Örneğin 50 bin kişiye verecekler, geçen seneki çekilişte kazanan sayısı 91,563. Neden böyle derseniz. İlk 50 bin'den gelmeyen olursa, alamazlarsa vs. yedeklere randevu veriyorlar.

Biraz en son çekiliş (DV2016) hakkında rakamsal bilgi vereyim

Dünya genelinde 17,573,350 başvuru
    Dünya genelinde kabul edilen uygun başvuru sayısı 11,391,134 kişi

Türkiye'den lotoyu kazanan kişi sayısı: 1,795 (Kazanan kişi, alıp almadıkları bilinmiyor )

• Bana cıktı 2017 kurası çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.