Şimdi Ara

Green Card (göçmenlik başvurusu) yapanlar burada toplanalım [SON GÜN 3 KASIM] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
727
Cevap
80
Favori
59.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl 4 Ekimde başlayacak, 7 Kasım son gün. Sonuçlar 2 Mayısta açıklanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    Başvuru için ne gerekiyor ?
  • sevabına güncelleyelim umut fakirin ekmeğ
  • Çıkana kadar başvuruya devam

Ya ayrıca başvuru için ne gerekiyo ne zaman başlıyor diyen aracılara tonlarca para döken adam bi zahmet başvurmasın. Daha başvuru tarihini bulamayan adam ilçesinden dışarı çıkamaz ne Amerikası. Bizimde şansımız azalıyor.

• Arkadaşlar dün konsolosluk bağzı konuları cevapladı. Burdan paylasıyorum belki yararı olur.

• Beyler ben geçen senenin fotoğrafı ile başvuru yaptım, sitede geçen donemin basvurusunda kullandıgınız fotoları kullanmayın diyor. iptal edip yeni basvuru yapma sansım yok sanırım degil mi
  • Yük olmayacağımiz konusunda belge sunmamız gerekse Green Card niye var arkadaş, bende para olmadığı için zaten başvuruyorum, iş ayarlama yeterli para bunlar gereksiz işler.

50 bin green card talihlisine iş ayarlamıyorsan zaten bu sistemi kapat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Yük olmayacağımiz konusunda belge sunmamız gerekse Green Card niye var arkadaş, bende para olmadığı için zaten başvuruyorum, iş ayarlama yeterli para bunlar gereksiz işler.

50 bin green card talihlisine iş ayarlamıyorsan zaten bu sistemi kapat.

sen bu işi iyi biliyosun =)

evet çekilişle kazanıp giden birinin vlogunu izledim. bankada paramızın olmasına vs bakılmıyor. sadece bilgileri doğru girmek yeterli oluyor. özellikle ds 260 formuna.

ayrıca dil bilmek şart değilmiş. arastırınca öğreniliyor
  • Trump reyis geldi bu son Green Card olacak muhtemelen, geçmiş olsun.

• Trump varolan green cardlar iptal edilecek yeniden başvurmalarını isteyeceğiz diyor.
    Dolayısıyla Trump hükümetinin yapacaklarını beklemek istiyorum bakalım.
    Bu arada şunu merak ediyorum, ben green card kazandım diyelim, annemi de beraberimde götürebiliyor muyum?
    Yoksa tam tersi olarak annemin başvurması mı gerekir, çünkü oğlu olarak beni götürme hakkı var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Trump varolan green cardlar iptal edilecek yeniden başvurmalarını isteyeceğiz diyor.
    Bu arada şunu merak ediyorum, ben green card kazandım diyelim, annemi de beraberimde götürebiliyor muyum?
    Yoksa tam tersi olarak annemin başvurması mı gerekir, çünkü oğlu olarak beni götürme hakkı var diye biliyorum.

Eğer sen kazanırsan baban annen ve kardeşlerini götürebilirsin, evliysen eşini götürebilirsin.

• quote:

quote:

Trump varolan green cardlar iptal edilecek yeniden başvurmalarını isteyeceğiz diyor.

Eğer sen kazanırsan baban annen ve kardeşlerini götürebilirsin, evliysen eşini götürebilirsin.

çıktıktan sonra evlensek ?

illa formu doldururken evliyi mi seçmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheManInTheSuit

quote:

quote:

Biz ailecek başvurduk hocam (5 kişi).

Yani birimize çıktığı takdirde diğerlerimiz de gidebiliyor muyuz? Bu durumda bizim şansımız 5 katına mı çıkmış oluyor

Evet papi, 5 kat şanslı oldunuz artık bende abimle başvurdum bide kız arkadaşım başvurdu 3 kat şanslı oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren

quote:

quote:

çıktıktan sonra evlensek ?

illa formu doldururken evliyi mi seçmek lazım

Çıktıktan sonra evlenebilirsin tabikide, Mayıs 2017'de açıklanacak ancak 2018'de konsolosluk süreci başlayacak o yüzden 2018'e kadar evlenme durumunu zaten gerçekleştirirsin.
    Formda unmarried veya married işaretlemen sıkıntı değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz ailecek başvurduk hocam (5 kişi).

Yani birimize çıktığı takdirde diğerlerimiz de gidebiliyor muyuz? Bu durumda bizim şansımız 5 katına mı çıkmış oluyor

Evet papi, 5 kat şanslı oldunuz artık bende abimle başvurdum bide kız arkadaşım başvurdu 3 kat şanslı oldum

Kız arkadaş? Çıktıktan sonra mı evleneceksiniz hocam

Planımız 5 yıl sonrası ancak Amerika olursa süreyi kısaltırız tabikide papi

• Bir sonraki başvurular ne zaman açılır acaba?
  • quote:

Bir sonraki başvurular ne zaman açılır acaba?

Seneye yine aynı tarih civarında

• 2011 Yılında Green Card hakkı kazanıp gitmiş ancak sonrasında önce Avrupa'da sonraysa Türkiye'de iyi işler bulup Abd'de çok kalmamış birisi olarak söyleyeyim: Yaşınız genç ise (25-30) gibi ve çekilşte kazanırsanız mutlaka gidin ve deneyin. Lisans mezunu olsanız bile geçerli bir mesleğiniz yoksa ve çok çok iyi İngilizce bilmiyorsanız ilk başlarda çok zorluk çekeceksiniz. Ancak Türkiye'nin şu an parlak olmayan durumu ortadayken DV 2018 kazananlar ne yapın edin gidin Amerika'ya ve sıkın dişinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazQli

2011 Yılında Green Card hakkı kazanıp gitmiş ancak sonrasında önce Avrupa'da sonraysa Türkiye'de iyi işler bulup Abd'de çok kalmamış birisi olarak söyleyeyim: Yaşınız genç ise (25-30) gibi ve çekilşte kazanırsanız mutlaka gidin ve deneyin. Lisans mezunu olsanız bile geçerli bir mesleğiniz yoksa ve çok çok iyi İngilizce bilmiyorsanız ilk başlarda çok zorluk çekeceksiniz. Ancak Türkiye'nin şu an parlak olmayan durumu ortadayken DV 2018 kazananlar ne yapın edin gidin Amerika'ya ve sıkın dişinizi.

Merhabalar hocam, 3 gün sonra açıklanacak sonuçlar. Eğer çıkarsa Green card ı ne zaman almaya başlayacağız ve hesapta belli bir miktar paramız mı olması gerekiyor, biliyor musunuz?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.