Şimdi Ara

Greenify

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok
    Telefonda cok uygulaman varsa telefonu rahatlatıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonunda root varsa özellikle cok işe yarıyor . Root yoksa el ile uyutman lazım tek tek . Root varsa otomatik uyutma var tusu kitlediginde sectigin programları direk olarak uyutuyor fakat bildirim aldıgın programları uyutmaman lazım yoksa bildirim gelmior
  • Telefonu rootlayip xposed ile kullandiginizda greenify mukemmel ise yariyor. Marketteki o abidik gubidik sozde telefonu hizlandiran uygulamalarla alakasi yok cok daha basarilir. Telefonda ne kadar uygulama olursa olsun kullanilmadiginda ekran kapali oldugunda hepsini uyuttuhu icin ram tuketimi oldukca dusuk oluyor hiz ve pil tasrrufu sagliyor bu sayede.

• Bu uygulama indirdim ama kullanmayı beceremedim yani kullanıp kullanmadığımi anlayamadım

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu xposed nedir acaba

• benim tel discovery.telim rootlu.sistem uygulamalarini uyutmadigim halde tel surekli acilis ekraninda kaliyor.Surekli reset atip tekrar kurdum olmadi.

• Yok mu aynı sorunu yaşayan?
  • Arka planda çalışan uygulamaları uyutarak telefonun verimini, batarya ömrünü artırıyor. Telefonunuz rootlu ise çok daha işe yarar.
    Play Store'da bulunan battery saver uygulamaları ise tam tersi telefonunuzu öldürüyor diyebiliriz. Greenify birçoğundan daha iyi. Kullanmanızı tavsiye ederim.
  • dün yükledim şarj uzun gidiyormuş diye. LG G3 kullanıyorum. Telefon rootlu değil. şarj bitmesin diye yüklediğim uygulama 4 saatte %40 şarj yedi :) normalde telefon kullanımım geceden şarj ederim yatarken wifi yi kapatırım. Sabah veriyi açıp işe giderim. akşam eve dönüşte %70-65 arası şarjım olur. Bana yaramadı bu greenify kaldırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.