< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Greenote Süpürge Genel Konu (52. sayfa)

-
-
Bende bilmiyorum nereden alacağımızı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: HaydarBasakHortumu yırtılan arkadaşlar aşağıdaki hortumu sipariş ettim, bakalım olacak mı, çapı doğru.
deneyen oldu mu?
www.supurgemarket.com
SÜPÜRGEMARKET 1.6 Metre Çelik Telli Universal Süpürge Hortumuhttps://www.supurgemarket.com/supurgemarket-metre-celik-telli-universal-supurge-hortumu-p-44671.htmlBu hortum geldi
2 milimetre kadar geniş eskisine kıyasla, o nedenle gireceği plastik aksamı tam sıkmıyor. Ama yine de takıp denedim. Aslında eskisinin üstüne bunu geçirmek lazım ama sığmıyor bu sefer.
Hava kaçağı yok gibi geldi, süpürüyor. Kaçak olacak olursa plastik kelepçe ile sıkılabilir.
Yenisini almaktansa iş görür böyle gittiği yere kadar.
-
Merhaba,
Bende de aynı sorun söz konusu. Aldığınız hortum 32 mm ve tam olarak 2 mm mi fark var acaba? Eğer öyleyse alttaki ürün ler uygun olabilir gibi geldi. Ne dersiniz?
https://www.enuygunhidrolik.com/30-mm-celik-spiralli-bosphorus-telli-seffaf-hortumspiral-hortum-sel-30-mm-celik-spiralli-bosphorus-telli-seffaf-hortumspiral-hortum-sel
https://www.enuygunhidrolik.com/30-mm-celik-spiralli-telli-seffaf-hortumbosphorus---sel-30-mm-celik-spiralli-telli-seffaf-hortumbosphorus---sel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bugün iade işlemi başlattım. Türkiye temsilcileri nisan sonunda parça tedarik edilecek diyor.
Amazonla iletişime geçip iade istiyorum dedim neden vs. diye hiç sormadan işlemleri başlattılar.
-
-
Merhaba hocam . Amazona iade işlemi yaparken alınma tarihinin önemi varmıydı ?
Pil problemi yaşadığım Gsc50 de bugünde pil ile hazneyi bir arada tutan tırnak kırıldı. Sürekli sorun. Parça için nisan sonuna atıyorlar. İade mantıklı görünüyor.
-
Benim de 18-19 ay civarı olmuş hocam Amazon’la iletişime geçtim iade işlemi başlattılar ama ürünün kutusunu bulamadığım için gönderemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınma tarihi ile alakalı bir şey söylenmedi hocam. Garantisi devam ediyorsa siz de görüşün mh ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 günlük iade süresi dolduğundan herhangi bir iade işlemi yapılamamaktadır
Şeklinde mail gelmiş .
Kişiye göre politika izliyor Amazon
Benim süpürgeyi de iade almadılar
THH’ine dosyamı açtım.
Sen binlerce ürün getir, garantili diye sat, sonra üretici ile görüş diye dönüş yap. Üretici ülkede yok, servis yok. Ne olacak bu kadar cihaz.
Benim iadem sorunsuz şekilde gerçekleşti. Az önce bunu sipariş geçtim. Yorumlar iyi gibi. Plihips falan düşünüyordum bazılarında kronik sorunlar var.
-
Benimde gsc60 hortum yırtılma problemim oldu uzun uğraşlar sonucu soktum yerinden hortumu da lavabo pis su gider hortumuyla değiştirdim gırtlak boru diye tabir edilen boruyla birebir oturdu yerine silikon felanda kullanmadım 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taRhunDas -- 11 Nisan 2025; 3:45:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gsc60 hortum yırtılması olayı benim de başıma geldi. Amazon üzerinden firma ile iletişim kurdum servise yönlendirdi. 14 nisanda servisi aradım parçalar henüz elimizde deyil dediler ve ay sonunda tekrar aramamı söylediler. Ay sonunda tekrar arayıp duruma göre iadeyi değerlendirmenin vakti gelmiş anlaşılan. Umarım iade konusunda Amazon bir sorun çıkartmaz. Yorumlara bakıyorum da bazı iadeleri onaylayıp tüm parayı iade etmiş bazılarını ise iade süresi geçti diyerek iade onayı vermemiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X