Şimdi Ara

Greenpois0n Sonunda Windows için çıktı :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sitede windows için link verildi :) zipin içindeki readme dosyasının uzantısı eksik kalmış .txt ekleyin ve açın :) greenpois0n

• gayet güzelde çalışıyor, su an guitar hero yüklemekle mesgulum cok ozlemişim jb olayını :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 6 Şubat 2011; 4:23:56 >
  • iki gündür dört gözle bekliyordum
  • bende yaptım sorunsuz çalışıyor
  • Beyler bende yaptım.Yalnız jb yi kaldırmak istersek ne yapacaz?

Birde loader dan cydia yı kurdum initializing file system dedi bitti yeniden başlattı şimdi cydia yı güncelliyo.Bide bana sordu sen nesin diye User ı seçtim.Burdan sonra ne yüklenir rehber varmı hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 6 Şubat 2011; 8:44:50 >
  • JB yaptıktan sonra şimdi kurulu olan appler gidecek mi ? tethered var şuan
  • Tek seferde oldu sevindim beee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows link yazar mısınız site çöktü galiba.

Edit:buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper_town -- 6 Şubat 2011; 11:24:24 >
  • Bende başlayım yavaş yavaş 4.2.1'e güncellemeye.
  • bende şu an tethered redsn0w var, direk bunu yapabilecekmiyim?
    jb yaptıktan sonra tıpkı redsnow gibi alete hiç bir şey olmamış gibi kullanabilecekmiyim?
    yani hiç bir dosya silinmeyecek ya da yüklediklerimi herhangi bir şekilde kullanmaya devam edebilecekmiyim?

redsnow benim ilk jb tecrübemdi o yüzden sorularımı cevaplarsanız çok mutlu olurum.
  • bu arada 2. linkin sitesindeki videoyu izledim. anladığım kadarıyla daha önceden redsn0w la jb yapanlar için restore yapmamızı istiyor. doğru mu anlamışım?
  • Greenpois0n'u indirin ve üzerlindeki yönergeleri takip edin sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

Ana konumuz vardı aslında
    http://forum.donanimhaber.com/m_46506439/tm.htm

konuyu açarken ana konu daha düzenlenmemişti windows için. linki görünce bir anlık gazla açtım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.