Şimdi Ara

GREV BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türktelekomda 14 yılımı verdim aldığım maaş bordrom ele geçen 938.23 ytl Lütfen bunlara inanmayın ben değil 2000 ytl 1500 ytl alsam binbeş yüz kez takla atmasam adam değilim . işçi türk işçisi avrupadan ithal değil türk türke destek çıkmazmı yabancı olan türk Telekom yönetimi her yıl milyarlarca dolar yurt dışına gidiyor peki kimin parası bu? Bu asgari ücretide düzenleyene lanet olsun biz istermiyiz. Türk işçimizin 400-450 ytl ye çalışsın ama siz yeterki mücadele verinki biz destekleyelim. Bırak üç gün telefonun çalışmasın gelcekte bunlar sana emsal teşkil edecek. Unutmayın birbirimize düşmanlığımız yabancı sermayeye güç verir. Basını takip edin diyemeyeceğim satılmış basın bizi arka plana atıyor yanlız şunu bilin türktelekom belli sayıda personeli kapsam dışına çıkararak başka kuruma gönderebilmenin önünü açmaya çalışıyor. Böylelikle personelin kıdem tazminatını ve tüm diğer haklarını devletin üzerine yıkmak istiyor.
    Birde eşit işi yapan aynı maaşı alamıyor ve sendikalı olduğu için düşük alıyor birde bunun önüne geçilmeye çalışılıyor. Şimdi söyleyin Elin gavuruna hakkınızı yedirecekmisiniz?

• direnişinizi destekliyorum, sonuna kadar, umarım sizin ve türk milletinin hayrıyla sonuçlanır...
    türkiyede sendikaların gücünü azaltmak ve bitirmek istiyorlar...
    çünkü sendikalar işverenin istediği gibi çalışan politikalarını kendi lehinde düzenlemesine izin vermiyor...
    sendikalar öcü gibi gösterilip işveren haklıymış gibi lansedilmeye çalışılıyor...

ben thy teknik aş de çalışan bir uçak teknisyeniyim, 2006 da girdim...
    ortalama 4000 ytl alıyorlar dediler, 1000 alıyorduk biz...
    aldığımız ücretide hakettiğimizi düşünüyorum, bu işin okulunu okuduk,
    önemli bi sektörde, yıpranması yüksek, ciddi bir iş yapıyoruz.
    şeflerimiz bile 3500 alıyor, 20-25yıllık adamlar...
    özel sektör daha az veriyor dediler, benim yaşımda bi arkadaşım kuzu kargoya 4000$a imza atarak gitti...
    tabi uçak lisansına sahip bi arkadaştı, yani onaylayıcı teknisyen, yaptığı işe mührünü vurabilen teknisyen,
    biz daha toy sayılırız... ayrıca yönetim yeni gençlerin de bu lisansı almasını engellemeye çalışıyor...

amaçları işçinin güçlü olmaması...
    çok büyük karlar eden şirketler, tasarrufa gelince iş, her zaman personel giderlerinden kısmaya çalışıyorlar...
    birinin 500-600e çalışması yaptığı işin onu haketmesi değil, zalim işverenlerin para hırsıdır...
    devletimiz işçiyi işverenlerin eline bırakmak için çabalar durumda...

teknik aş için konuşuyorum, ufak ufak özelleştiriyorlar...
    önce parçalara bölüp...

aynısını telekomda da yapmak istiyorlar...
    yönetim şu an türk gibi görünse de, emirler dışardan geliyor...
    emir şu, sendikal gücü kırın, çünkü hiç bir işveren, türkiyede, sendikası olan çalışanlarla çalışmak istemez...
    ne kadar ucuz maliyet, zor çalışma şartları, o kadar kar demek onlar için, kendi ülkelerinin çalışanlarına da bunu yapsınlar kolaysa, kendi devleti izin vermez...

www.gercegecagrimerkezi.org

callcenter çalışanları örgütlenmişler, seslerini duyurmaya çalışıyorlar...
    birlik olmak önemli çünkü...

daha çok şey yazabilirim ama, burda bitiriyorum...

halk zahmet çekse de bu konuda, desteklemek lazım...

bu tekelci tarifeleri çıkartan çalışan değil, bu pahalı politikaları güden de...
    ama hizmeti veren çalışanlardır...

• Türk Telekom dan nefret ediyorum diyebilirim

kadrosunda bulunan çalışanlarının büyük bir kesiminden de

Bana ne zaman hak ettiğim ve beklediğim hizmeti sağlarsanız ozaman kafamda bir takım şeyler değişir.

siz önce memnuniyetimi sağlayın zaten gerekli desteği görürsün ama bunu sağlamadan destek istemeniz komik geliyor bana.

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Türk Telekom dan nefret ediyorum diyebilirim

Bana ne zaman hak ettiğim ve beklediğim hizmeti sağlarsanız ozaman kafamda bir takım şeyler değişir.

siz önce memnuniyetimi sağlayın zaten gerekli desteği görürsün ama bunu sağlamadan destek istemeniz komik geliyor bana.

saygılar

+1
  • quote:

saygılar

aynen öyle valla eve net bağlattık güya 1024 download hızın 30 un üstüne çıkmıyor sanki 146 ile bağlı gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

saygılar

aynen öyle valla eve net bağlattık güya 1024 download hızın 30 un üstüne çıkmıyor sanki 146 ile bağlı gibi

Telekomda çalışan adamla mı alakalı 30 kb ile çekmen? Adamlara hadi altyapı kurucaz dedilerde kurmadılar mı? Yurtdışı çıkışlarının kapasitesine 950 ytl alan telekom çalışanı mı karar veriyor? Neler saçmalıyosunuz??

• quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

quote:

saygılar

Telekomda çalışan adamla mı alakalı 30 kb ile çekmen? Adamlara hadi altyapı kurucaz dedilerde kurmadılar mı? Yurtdışı çıkışlarının kapasitesine 950 ytl alan telekom çalışanı mı karar veriyor? Neler saçmalıyosunuz??

benle mi alakalı peki 30 kb ile inmesi sen ne saçmalıyorsun asıl yattıkları yerden o kadar para kazanıyorlar sonrada çok yattık ama para az veriyorlar diye yakınıyorlar. asıl sorun özelleşmesiden oldu adamlar sıkı çalışmaya alışmamış öyle eski memurluk zamanı gibi bol keseden parada olmayınca hemen grev kardeşim sen önce işini düzgün yap

ben sana yaşadığım bikaç olay anlatayım

bir sabah arife günüydü galiba anneannemleri arayacam açtım teli numaraya basacam bi baktım 2 kişi muhabbet ediyor hattımda telekom görevlilieri o ona küfür ediyo diğeri çay koysunlar gelecem diyo öbürü gelirken puaçada al diyo dedim siz napıyonuz arıza kontrol ediyoz iyide bizde arıza yokki dedim genel arıza dedi ve benim hattımdan bana para yazdı tabii internet desen 2 gün güzel 3. gün 1 sayfa açmak için 5dk beklediğim oluyo sanki ceptelden giriyom nete banane kardeşim yatmasınlar çalışsınlar işine gelmeyen varsada çıksın gitsin bisürü üniv. mezunu var onları alsınlar işe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 30 Ekim 2007; 16:47:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eet yeni aldıkları universite mezunları alıyolar ve 1.6 milyar maas veriyolar ama adamlara ne cumartesi ne pazar hakkı veriyolar. Haftanın herhangi bir gunu herhangi bir saatte yatagindan kaldirma hakki var. Bumu senin dedigin sıkı calısmak ? Insanların tatil haklarını ellerinden almak. Bilip bilmeden yazmayın suraya yeter ama.
  • bizim evin karşısında telekom var büyük 3-4 katlı binası var ben hiç cumartesi pazar çalışan görmedim sadece içerde nöbetçi birisi oluyo bu nedenle bilip bilmeden değil gördüğümü yazıyorum... içeri borç ödemeye giriyoz adam sallana sallana iş yapıyo yanındakiyle bi laubai muhabbet...
  • Türk Telekomu, çalışanlarını Allah'a havale ediyorum. Ödevlerim var, acil internet ihtiyacım var. Evime yeni taşındım hat açtıramıyorum, internet de alamıyorum dolayısıyla... Yahu çalşışana engel oluyorsunuz arkadaşlar lütfen yapmayın. Eğer bu iş böyle sürecekse tekelden kurtarılmalıdır, kesinlikle kurtarılmalıdır. Yerli sermayede bu işi yapabilecek kapasitede firmalar mevcut. Artık bu işe bir son verilsin. İnanın bu telekomdan bıktım usandım. Hat açtırması bir dert, kapatması bir dert. Adsl abonesi olmak bir dert aboneliği iptal ettirmek ayrı dert...
    Allah bizi bunlara muhtaç etmesin. Bizlere de sabır versin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cou_de_GraCe

Eet yeni aldıkları universite mezunları alıyolar ve 1.6 milyar maas veriyolar ama adamlara ne cumartesi ne pazar hakkı veriyolar. Haftanın herhangi bir gunu herhangi bir saatte yatagindan kaldirma hakki var. Bumu senin dedigin sıkı calısmak ? Insanların tatil haklarını ellerinden almak. Bilip bilmeden yazmayın suraya yeter ama.

katılıyorum arkadaşım...
    burda yorum yapan çoğu insanın öğrenci olduğunu ve hayat koşullarından haberi olmadğını demesem de, az haberi olduğunu düşünüyorum...
    5 gün yada 6 gün it gibi çalıştıktan sonra hafta tatilinin ne anlama geldiğini çalışmayan bilmez tabi...
    sabah 8 akşam 8 nedir bilmeyebilir.
    3kuruşa 10kuruşluk iş yapmanın da ne olduğunu bilmez...
    telekoma revizyon tabiki şart ama, işçiler greve çıkıyorsa, bunda başka nedenler mutlak vardır, çalışma rahatlığıyla alakalı değildir tek...
    hizmet politikaları da çalışanın suçu değildir, onlar yapmıyor...
    100birimlik arıza ekibi ihtiyacı varken, 50birim çalıştırırsan, tabi yetersiz ve kalitesiz olur,
    altyapına yatırım yapmadan habire şişirirsen de bunun sonu bellidir...
    emeklisi gelip de işe yaramayan ama telekoma yük olan insanlar varsa, yenilesin tabiki, gençlere de istihdam olsun...
    ama ilk revizyon yeniden varolanla yapılanmadan geçmeli...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.