Şimdi Ara

GREYDER Ayakkabı, Fikirlerinizi Alabilir Miyim? [SS'Lİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  GREYDER Ayakkabı, Fikirlerinizi Alabilir Miyim? [SS'Lİ]  GREYDER Ayakkabı, Fikirlerinizi Alabilir Miyim? [SS'Lİ]  GREYDER Ayakkabı, Fikirlerinizi Alabilir Miyim? [SS'Lİ]

GREYDER Mağazında tesadüf eseri gördüğüm ayakkabıyı şahsen ben beğendim ve bi daha çarşıya uğradığımda almayı düşünüyorum. Yalnız ayakkabıyı almadan önce sizin fikirlerinizi almayı düşündüm.

1. resim katalog resmi
    2. ve 3. resmi kendim çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderim -- 26 Nisan 2012; 0:35:27 >

• Şahsi fikrim beğendim güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wepaslan

Şahsi fikrim beğendim güzelmiş

haklısın , gayet şık duruyor.
  • ney ile giydiğine ve zevkine bağlı .) bence güzel bir ayakkabı.. Greyder'inde ürünleri sağlamdır bende 3 senelik halaatla kullandığım ayakkabısı mevcut ancak fiyatları eskisi kadar makul değil.. 100 liraya iyi bir ayakkabı alıyorduk Greyder'den şimdi ise 130tl altı ayakkabı neredeye satmıyor bizim burda. bu ayakkabının fiyatı ne kadardı? 170 tl falan olabilir mi? tahminim bu doğrultuda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: !! Sercinho7 !!

ney ile giydiğine ve zevkine bağlı .) bence güzel bir ayakkabı.. Greyder'inde ürünleri sağlamdır bende 3 senelik halaatla kullandığım ayakkabısı mevcut ancak fiyatları eskisi kadar makul değil.. 100 liraya iyi bir ayakkabı alıyorduk Greyder'den şimdi ise 130tl altı ayakkabı neredeye satmıyor bizim burda. bu ayakkabının fiyatı ne kadardı? 170 tl falan olabilir mi? tahminim bu doğrultuda :)

fiyat konusunda haklısın , yaklaştın sayılır 165 TL idi sanırım.
    Daha önce YEŞİL den ayakkabı alırdım fakat fazla çeşit bulunmuyor artık. Yalnız çok sağlam ayakkabıları var özellikle tabanları çok sağlamdı, topuk kısmındaki aşınmalar neredeyse yaşanmıyordu, Türk ordusunun ayakkabı tabanlarınıda YEŞİL kundura yapıyor duymuştum ama ne derece doğru bilemiyorum.
    Neyse konu dağılmadan bu ayakkabıyı keten, kumaş tarzı pantolonlarla kullanmayı düşünüyorum, umarım uzun ömürlü olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: onderim

quote:

ney ile giydiğine ve zevkine bağlı .) bence güzel bir ayakkabı.. Greyder'inde ürünleri sağlamdır bende 3 senelik halaatla kullandığım ayakkabısı mevcut ancak fiyatları eskisi kadar makul değil.. 100 liraya iyi bir ayakkabı alıyorduk Greyder'den şimdi ise 130tl altı ayakkabı neredeye satmıyor bizim burda. bu ayakkabının fiyatı ne kadardı? 170 tl falan olabilir mi? tahminim bu doğrultuda :)

Daha önce YEŞİL den ayakkabı alırdım fakat fazla çeşit bulunmuyor artık. Yalnız çok sağlam ayakkabıları var özellikle tabanları çok sağlamdı, topuk kısmındaki aşınmalar neredeyse yaşanmıyordu, Türk ordusunun ayakkabı tabanlarınıda YEŞİL kundura yapıyor duymuştum ama ne derece doğru bilemiyorum.
    Neyse konu dağılmadan bu ayakkabıyı keten, kumaş tarzı pantolonlarla kullanmayı düşünüyorum, umarım uzun ömürlü olur...

İyi tahmin etmişim fiyatı :)

Yeşil Kundura konusu doğru, orduya ayakkabı yapıyorlar..
    Ayakkabıyı alırsan güle güle giyersin umarım :) şık bi ayakkabı..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onderim

quote:

İyi tahmin etmişim fiyatı :)

Yeşil Kundura konusu doğru, orduya ayakkabı yapıyorlar..
    Ayakkabıyı alırsan güle güle giyersin umarım :) şık bi ayakkabı..

Teşekkür ederim :)

• Gayet güzel duruyor beğendim, umarım ayağına da yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Gayet güzel duruyor beğendim, umarım ayağına da yakışır

Teşekkürler, inşallah.
  • 6 ay içersinde ayakkabı tabanı kırıldı. Firma ikinci ayakkabı verdi. fakat atmosfer şartlarına göre fazla giymediğim ayakkabı 2.5 yıla yakın sonra şikayetim tekrarladı. Saglamlığı ispat edilmiş ayakkabı alın.

• Bendede var bir greyder kışın acayip sıcak tutuyor daha da başka yerden ayakkabı almam kış için.
  • güzel şık bi ayakkabı
  • bende greyder bot vardı çok memnundum ama yurtta kalırken uçurdular.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.