< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
GRİ KOCUN BEKİRE ATTİGİ DİSS
-
-
Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama teşekkürler mri moç,birinin yapması lazımdı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 17 Ekim 2020; 12:0:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
gri koçu en son yıllar önce izlediğimde fosforcular daha türemeden önceki hali hoşuma gitmişti.
adamı normalde zerre sevmem ama bu videoda çok sevdim.
-
sizler alın kanalı beni buraya kadar getirin kanalı büyütün bundan sonra ücretli yok öyle
-
vay be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kalbime indi neyse şakaymış
çok üzgünüm palmiye bugün benim elimde punch meleği
-
Gri Koç'u sınav yıllarımda takip etmedim, videolarini izlemedim. Ama bu videosunu ve duyarlılığını beğendim doğrusu. Girişteki Bekir Avşar göndermesi de mükemmeldi. Geçen zamanlarda benim ve forumdaki birçok arkadaşın belirttiği gibi Bekir Avşar'ın, kanalının ana omurgasıni oluşturan içeriklerini silip, bu içecekleri ücrete tabi tutması tam bir fiyaskoydu. Bu hareketle gözümden düşmüştü.
Gri Koç ister parayi kendisi kullanir isterse de sosyal yardımda bulunur. Sosyal yardimda bylunmayi tercih etmis. Bu onun tasarrufuna kalmis bir şey. Bekir Avşar'ın düştüğü yanlisi cok güzel özetlemiş: "Öğrencilerin kanalı buralara kadar getirmesini hiçe say, en iyi içeriklerini artik ücretli yap".
Bekir Avşar yaptığı yanlışınin farkında değil ve hala kendisini eleştirenlere "trol" diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felis.Domesticus -- 17 Ekim 2020; 13:19:18 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
125 dislike: Bekir Avşar, paraftarcilar ve vizyoncular.
Para adamı ne hala çeviriyor valla
Gri koçun doğru düzgün videosunu izlememişimdir.Adam faydalı şeyler anlatıyor faydalanan bir sürü kardeşimiz var reelde de görüşmüştüm sıfır ego.Bir tek takipçi kitlesi çok kanser.
-
Bekir avşarda kafa olsa zaten giri koç gibi defter filan yapıp satardı
-
bence çok büyük haksızlık yapıyorsunuz arkeaşlar
-
kontrfosforcu şahsıma güzel kahkaha attırdı
-
Palmiye bugün yorgun, üzgün ve yaşlanmış..
Biraz para almış, ağlamış yine..
20k'lıları akıyooorr..
-
Hidra si*mis
Gri > avşar Olm en azından adam sevecen birine benziyor lan, güleryüzlü. Ha, içerik olarak bize hitap etmiyor orası ayrı ama bence karakter olarak Gri hoca daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5492DB3CE -- 17 Ekim 2020; 16:44:3 >
Bekir avşarın hangi videoları ücretli? Motivasyon videoları açık youtubeda. Bilen biri yazabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeryüzündebirdamla -- 17 Ekim 2020; 16:54:11 >
Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama teşekkürler mri moç,birinin yapması lazımdı.
|
Gri Koç'u sınav yıllarımda takip etmedim, videolarini izlemedim. Ama bu videosunu ve duyarlılığını beğendim doğrusu. Girişteki Bekir Avşar göndermesi de mükemmeldi. Geçen zamanlarda benim ve forumdaki birçok arkadaşın belirttiği gibi Bekir Avşar'ın, kanalının ana omurgasıni oluşturan içeriklerini silip, bu içecekleri ücrete tabi tutması tam bir fiyaskoydu. Bu hareketle gözümden düşmüştü.
Gri Koç ister parayi kendisi kullanir isterse de sosyal yardımda bulunur. Sosyal yardimda bylunmayi tercih etmis. Bu onun tasarrufuna kalmis bir şey. Bekir Avşar'ın düştüğü yanlisi cok güzel özetlemiş: "Öğrencilerin kanalı buralara kadar getirmesini hiçe say, en iyi içeriklerini artik ücretli yap". Bekir Avşar yaptığı yanlışınin farkında değil ve hala kendisini eleştirenlere "trol" diyor. |
125 dislike: Bekir Avşar, paraftarcilar ve vizyoncular. |
gri koçu en son yıllar önce izlediğimde fosforcular daha türemeden önceki hali hoşuma gitmişti. adamı normalde zerre sevmem ama bu videoda çok sevdim. |
çok üzgünüm palmiye bugün benim elimde punch meleği |
gri koç gerçekten iyi bi uygulama yapmış allah razı olsun . yalniz bu forum gerçekten o kadar ikiyüzlülerle dolu ki isteyen üstüne alınsın. örneğin bi videosunda kız tmden sıralamasını biraz ileri attırmış ve gri koç buna başarı diye başlık açtı diye ağzına etmediğiniz kalmıştı adamin ama biriniz de videoyu izleyip kızın lise yıllarında ve sinav senesinde kanser hastası olduğunu asıl başarının yüksek sıralama değil de kanser gibi insanı hem fiziksel hem maneviyat olarak mahveden bi hastalık karşısında çalışmasını bırakmamış olmasını takmamıştınız. adamin ordaki niyetiyle burdaki arasında pek de bi farkı yok . iki gün sonra yine bi saydırma konusu görürüz
|
sizler alın kanalı beni buraya kadar getirin kanalı büyütün bundan sonra ücretli yok öyle |
Gri > avşar Olm en azından adam sevecen birine benziyor lan, güleryüzlü. Ha, içerik olarak bize hitap etmiyor orası ayrı ama bence karakter olarak Gri hoca daha iyi
|
bekir avşar öğrenci sömüren yayınevleri dershaneler kırtasiyelerin en somut örneğidir. bunların amacı başarı falan değildir sadece paradır. |
Benzer içerikler
- tyt türkçe nasıl fullenir
- kenko kronometre saat başı ötüyor ne yapmalıyım
- mert hoca mı bıyıklı matematik mi
- tus dershanesi fiyat 2024
- telegram tyt-ayt pdf grupları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X