Şimdi Ara

Gri Pasaport Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gri pasaport turistik amaçlı kullanılabilir mi?

• cevap net bir şekilde hayır. cezai yaptırımları da var.
  • dinamit06 kullanıcısına yanıt
    Bazı yerlerde kullanılabilir diye görmüştüm ama yanlış demek ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gri pasaport, 5682 sayılı pasaport kanunun gereğince, yurt dışına devlete türlü hizmet için gidenlere, sadece görev sürelerini kapsayacak süre için verilen, yeşil pasaport gibi bir çok ülkede vize almaya gerek duymaksızın girme imkan tanıyan pasaport türüdür.

Aynı zamanda yanında ilgili devlet kurumunun sizi neden görevlendirdiğine dair yazıyı da yanınızda bulundurmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

gri pasaport, 5682 sayılı pasaport kanunun gereğince, yurt dışına devlete türlü hizmet için gidenlere, sadece görev sürelerini kapsayacak süre için verilen, yeşil pasaport gibi bir çok ülkede vize almaya gerek duymaksızın girme imkan tanıyan pasaport türüdür.

Aynı zamanda yanında ilgili devlet kurumunun sizi neden görevlendirdiğine dair yazıyı da yanınızda bulundurmanız gerekir.
    Hocam benim görevim 11.02.18 - 24.02.18 tarihleri arasındaydı fakat pasaportumun geçerlilik süresi 13 Ağustos 2018'de bitiyor.

Yani cevap yine aynı kesin bir şekilde kullanamıyorum değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CD88C7FAD -- 9 Mayıs 2018; 23:44:46 >
  • Görev yazınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

Görev yazınız?
    Görev yazım yok hocam şuan görevim 24 Şubatta bittiği için, grupla gitmiştik görev yazısı vs. evraklar bende değildi

fakat pasaportum da geri filan alınmadı ve içinde de geçerlilik tarihi 13 Ağustosa kadar yazıyordu dedim acaba kullanılır mı ama anladığım kadarıyla net kesin şekilde kullanılamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    YEŞİL PASAPORT HAKKINDA HERŞEY
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.