Şimdi Ara

pasaport kontrolü hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , benim sorum var şimdi sorum pasaport kontrolü hakkında , yani biz şimdi Türkiye'den Hollanda'ya giderken pasaportumuza bakıyorlar ya hani böyle pasaport süresine vizesine falan bakıyorlar peki , Hollanda'dan yada başka bir ülkeden Türkiye'ye dönüşte yine pasaport kontrolü var mı , yani vardır herhalde ama yine Türkiye'deki gibi böyle her şeye bakıyorlar mı pasaport süresine vize ye falan bakıyorlar mı , yani bir problem çıkarırlar da Türkiye'ye dönemem diye korkuyorum pasaportun süresi falan var ama ne bilim pasaport kontrolünden geçemem de bir sorun çıkarırlar da Türkiye'ye dönemem diye korkuyorum .

• up yardım eden yokmu
  • Türkiye'den Hollanda'ya giderken, hem burada çıkışta, hem de orada girişte pasaport kontrolünden geçeceksin. Hollanda'dan Schengen üyesi başka bir ülkeye geçersen pasaport kontrolü yaşamayacaksın çünkü Avrupa ülkeleri arasında zaten kara sınır kapısı yok. Trene binip gidiyorsun. Hollanda'dan uçakla Avrupa ülkeleri arasında gezersen, havaalanında pasaport kontrolüne girersin, vizeni gösterir girersin.
    Dönüşte de aynı şekilde hem Hollanda'da çıkışta, hem de Türkiye'de girişte pasaport kontrolüne girersin. Evraklarında sıkıntı olur da geri dönemem diye hiç korkma. Onlar zaten seni sınır dışı ederler. Uçağa koyup postalarlar. Rahat ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Türkiye'den Hollanda'ya giderken, hem burada çıkışta, hem de orada girişte pasaport kontrolünden geçeceksin. Hollanda'dan Schengen üyesi başka bir ülkeye geçersen pasaport kontrolü yaşamayacaksın çünkü Avrupa ülkeleri arasında zaten kara sınır kapısı yok. Trene binip gidiyorsun. Hollanda'dan uçakla Avrupa ülkeleri arasında gezersen, havaalanında pasaport kontrolüne girersin, vizeni gösterir girersin.
    Dönüşte de aynı şekilde hem Hollanda'da çıkışta, hem de Türkiye'de girişte pasaport kontrolüne girersin. Evraklarında sıkıntı olur da geri dönemem diye hiç korkma. Onlar zaten seni sınır dışı ederler. Uçağa koyup postalarlar. Rahat ol.

ya kardeşim çok teşekkür ederim yorumun için , bende pasaport kontrolünden geçemem de Türkiye'ye dönemem diye korkuyordum , ama beni çok rahatlattım , ben Türkiye'den uçakla Hollanda ya ineceğim , Türkiye'ye dönüş içinde Almanya'dan uçağa bineceğim bu bir sorun olmaz değil mi pasaport kontrolünde falan , şuan vizemi bir aylık vermişler , neyse ya kardeşim beni çok rahatlattın bende işte pasaport kontrolünden geçirmezler de bir sorun çıkarda Türkiye'ye dönemem diye korkuyordum . :)

• Hiçbir şey olmaz. Rahat ol. Zaten Hollanda'dan Almanya'ya araba ya da trenle gideceksindir. Arada sınır falan yok. Almanya'dan çıkışta pasaport kontrolünde damgalatıp geleceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Hiçbir şey olmaz. Rahat ol. Zaten Hollanda'dan Almanya'ya araba ya da trenle gideceksindir. Arada sınır falan yok. Almanya'dan çıkışta pasaport kontrolünde damgalatıp geleceksin.

tamam kardeşim çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pasaport hakkında bilgi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.