Şimdi Ara

GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
3
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı çift hat gereksinimi nedeniyle 15 gün önce aldım. 10 gün boyunca aktif kullandım ve artık çift hat ihtiyacı kalmadığı için satıyorum. Yaklaşık 1 haftadır boşta duruyor.

Çift hatlı ve hafıza kartı takılan 3GB ramli PRO olan versiyondur, renk gümüş gridir.

Kutusu, şarj aleti, otg aparatı, kullanılmamış ekran koruyucu jelatinleri ve mavi silikon kılıfı mevcuttur. Hiçbirşeyine değmedim desem yeridir.

Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere sıfırdan farksız durumdadır, hiçbiryerinde veya özelliğinde en ufak bi kusur, sorun kesinlikle yoktur. Zaten aktif olarak 10 gün kullandım.

İmei kayıt işlemini yapmadım, alacak kişi isterse imeilerin kayıt işlemini de halledip yollarım, hiç sorun değil.

Şu anda üzerinde Android 6.0.1 Marshmallow %100 Türkçe, hatasız olan yazılım kuruludur. 4.5G vb. herşey kusursuz olarak çalışmaktadır...

SADECE SATILIK, HİÇBİR ÜRÜNLE TAKAS YOKTUR!

FİYAT: SATILDI

Cihaza ait fotoğraflar:

GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO  GRİ RENK 3GB RAM LENOVO VIBE P1 PRO

ALANA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

İLETİŞİM İÇİN LÜTFEN SADECE PM ATIN, İLAN ALTINA SORU, YORUM YAZMAYIN, GÖZDEN KAÇIYOR!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 8 Mayıs 2016; 17:42:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OnePlus 7T Pro 8/256 GB Mavi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.