Şimdi Ara

Gri tonlarındaki araçlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mantıksız geliyor ya bana hadi o da olmadı camlara film çekilir simsiyah o zaman fark edilir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Asıl Megane 2 Gridir.Hatta belediye dağıtmış muhabbeti vardı.

2005-2009 yılları arası İstanbul trafiğinden 10 araçtan biri gri megane 2 ydi.

bizim arabadan, bej diye geçiyoda grinin 1 ton koyusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirket arabasi rengi

• Gündüz de farımı açarım. Gece gündüz açıktır yani. Aracım gümüş gri.
  • cono01 kullanıcısına yanıt
    Hocam asıl Megane2'deki kumsal beji rengi gerçek bejdir benim gözümde ne güzel iştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Farkedilsin diye bele yaptım:

oo temiz 20 eksi alırsın bu kez

Niye herkes - liyor hocam :) her yorumuna - veriyorlar. Bi muhabbet var ama kaçırdım.

dostum emin ol eksileyenler bile bilmiyor niye eksilediğini, ben bile hiç alakam olmamasına rağmen her gördüğümde yapıştırıyorum bi eksi mesela

bu arada 20 demiştim ama 43 olmuş, formunun zirvesine çıktı abimiz :D

• Boyanan parçalar da en çok bu renkte belli oluyor...
  • Benim gümüş gride tek sıkıntım kolay kolay renk tutmaması.

Gri tonlarındaki araçlar
  • Gri deyince benimde aklıma 08-13 kasa corolla geliyor.

• Bir dönem herkes gri aldı, şimdi de beyaza döndü sanırım bu. Alıcıların daha arabayı almadan satışını düşünmesinin de etkisi var sanırım, bu renk tutuyor, rahat satarım diyorlar. Kendi açımdan ise sıfırda beğendiğim rengi tercih ederim (önceki astra 2001 gri idi , 2007 astra alırken şimşek gri geçen açık mavi rengi beğenip onu almıştım), İkinci elde ise çok marjinal olmadıkça araç temizse rengine bakmam (2000 corolla mavi idi, araba zaten piyasanın en çirkinlerinden mavi olsa ne olacak, meganeda özellikle aramadığım halde derin gri geçen füme güzel denk geldi, c-max alırken füme gibi bir rengi var onu istedim, grisini buldum temiz aldım)

• Füme tonları neyse de, açık gri renk beyaz ile birlikte araçlarda en sevmediğim renklerdir.

Ben de farklı renk sevenlerdenim, arabanın hem dışında hem içinde.

Bazen ikinci el ilanlara bakıyorum, sinir olup kapatıyorum bir süre sonra. Yok arkadaş, neredeyse bütün ilanlarda araçlar ya siyah ya da beyaz (başka renk yok sanki), neredeyse bütün iç döşemeler siyah, dışı kapkara, içi kapkara kasvetli arabalar. Oysa ki kimi modellerde araca çok yakışan ne kadar güzel kırmızılar, mavi tonları falan var, iç döşemelerde kimi aracın iç mekanına resmen çağ atlatan bej gibi açık güzel renkler var, ama yok, milletin tek bildiği siyah-beyaz...
  • Gri ne kadar saf bir metal rengi gibi renksiz gozuksede her kasaya guzel gitmedigini dusunsemde soyle bi sey tam hayallerimdeki gibi

Gri şasi-Siyah jant. En sevdigim kombin ve cok alici

Gri tonlarındaki araçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 20 Haziran 2014; 10:53:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL-D

Gri deyince aklıma dizel boş fluence geliyor

benim aklıma dizel boş Linea geldi :D

bu iki araç her ne kadar şirketlerin gözdesi olsalar da kullanıcıların da gözdesi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.