Şimdi Ara

Grid 2'den Oynanış Videoları Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Eurogamer Expo'nun başlangıcıyla birlikte bazı oyunların yepyeni oynanış videolarını izleme fırsatı elde ediyoruz. Grid 2 de bunlardan birisi. Codemasters Racing, Grid 2'nin Eurogamer Expo'da yer alan demosundan alınmış oynanış videolarını paylaştı. Bu videoların biri bizi California kıyısına götürüyor, diğeri de Chicago sokaklarına yönlendiriyor. 

Yorumlarınızı bekliyoruz;

• sen kalk böyle güzel oyuna kokpit kamerası koyma bön bön izleyelim kaputtan oyun çıktıgında çok küfür yiğeceksin codemasters çook yatıcak yerin yok

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel görünüyor. En az ilk oyun kadar başarılı olacaktır.

• Şu kokpit mevzusu artık bitse yok işte adamlar araştırmış kullanılmıyormuş koymamışlar.

• Bu yollarda kokpitten süremeyeceksem ne anlamı kaldı ki?

• İlki pc'de oynadığım yarış oyunlarının en iyisiydi, 2.si de öyle olacak gibi görünüyor.

Ama ne yazık ki bi Forza 4 yada GT5 değil!
  • codemasters arcade'e kaydıkça kaydı,buda son bombaları oldu

hoş ben bu yorumu simulasyon seven arkadaşlar için yazdım,ben zaten klavyede kokpit kullanmıyorum,ama yinede üzücü bir durum tabi casual oyuncuları hedef alıp daha fazla satma çabası içine girmeleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu oyunu seviyorum ama kokpit kamerası olmadan olmaz

• ben zaten kaput kamerası kullanırım her zaman. bu konuda şanslıyım Grid 2 bomba gibi geliyor hadi bakalım

• ben hala grid 1 i severim umarım bu da o kadar iyi olur, yalnız bizim gibi direksiyonla oynayanlara iç kamera olayı çok kötü oldu, dirt3 o konuda çok iyiydi grid2 de iyi olmalı

• Işıklandırmalarını çok beğendiğimi söylemeliyim.

• ya kopkit kamerasına takmıs millet gercek suruste siz kopkite bakarak mı gidersiniz onunuze mi bakarsınız ayrıca direksiyonla surene 2. kopkit istemesi ilginc :D arabanın kaputunu kurtarmaya bakın kopkit koseye carpmaz D::D:D:D

• 2. video birinci oyundaki mekanın aynısı.. ben anlamıyorum böyle kendi kendini tekrar etmiş olmayacak mı ? ne var yani hayal ürünü güzel mekanlar üretmek çok mu zor ? ilk video güzeldi ama hot pursuit havası vardı..
  • Kokpiti boşverin kaput yeter size demeye mi getirmişler?

• Sürüşler ilk oyuna göre daha arcade geldi bana. Grafikleri çok temiz ve net daha yapım aşamasında olduğu için hasar namına da bir şey görebilmiş değiliz.
  • Bence kokpit kamerası olacak burda yansımalara dikkat çekmek istemiş gibime geldi ve çokda başarılı cpu hareketleride gayet hoş umarız güzel ve farklı çeşit yarışlarla tekrar etmeyen bir oyun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Bence kokpit kamerası olacak burda yansımalara dikkat çekmek istemiş gibime geldi ve çokda başarılı cpu hareketleride gayet hoş umarız güzel ve farklı çeşit yarışlarla tekrar etmeyen bir oyun olur.

Vaz geçtim konuyu okumamışım ama adamlar haklı sayılır her ne kadar kokpit kullanmayı sevsemde yapımın başarılı olacağına inanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barxxx

Şu kokpit mevzusu artık bitse yok işte adamlar araştırmış kullanılmıyormuş koymamışlar.

senın gıbılerı kandırmıslar abısı, boyle bı oyuna o kamera acsını koymazsan al oynanır grıd 2 yıl 2012 rakıplerın ne oyunlar yapıyo sen boyle sacma bı seyler karsılarına cıkamazsın neysekı saglam sımler gelıyo pc ye onumuzdekı aylarda. beklıyodum grıd 2 yı ama korsanını dahı kurmam artık pcye
  • kokpit kamerası olmadığını öğrendiğimde bu oyunu beklemeyi bıraktım. gel project cars gel...
  • kokpit kamerası olmamasına sebep büyük çoğunluk kullanmıyor olmasıymış... peki aynalar niye yok? ha pardon onuda kullanmıyor yeni nesil oyuncular...neydi bu araba yarış oyunumuydu???kokpit yok,ayna yok... frende koymasaydınız abicim yanlar yanlar dönerdik virajları? neyse grid 2 kalsın project cars beklemedeyiz...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.