Şimdi Ara

gridview da silme işlemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar gridview a delete link ekliyorum. GridView1_RowDeleting event ına kodları yazıyorum fakat sürekli bi hata alıyorum buraya kodları ve gird'in ekran çıktısını atıcam inş. yardımcı olursunuz

Buda Hata Mesajı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noalive -- 6 Temmuz 2012; 16:10:50 >

• No değerini bulurken bir sıkıntı oluyor (Index değeri aralık dışı oluyor.) Çok Asp.NET bilmem ama mantığını anladım.Tam olarak ne değer döndürdüğünü bir label'a yazdırıp, kontrol edin belki ters bir şeyler vardır.
  • postback sorununa benziyor. gridviewi if(!IsPostBack ) içinde bind ediyor olabilirsin. postbacke girdiği anda gridviewin bomboş oluyor. bomboş gridviewde de silme işlemi olmuyor. fonksiyonun içinde breakpoint koy ve bak bakalım , gridviewinin rowcountu kaç :)
    hiçbir şekilde gridview bind olmuyorsa, hata veren yerin üstüne gridviewi yedineden datasource gösterip bind etmen gerekebilir.
  • RowCommand ı dene bir de
    protected void GridView1_RowCommand(object sender, GridViewCommandEventArgs e)
    {

GridViewRow row = GridView1.Rows[Convert.ToInt32(e.CommandArgument)];
    sorgu= "DELETE FROM table1 Where id=" + row.Cells[0].Text;

}
  • Ogrenci_ID dediğiniz bilgiler, 2.resimdeki tablodaki değerlerden ilk sütundakiler midir? Eğer doğru anladıysam, bu değeri int yapamasınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel'de Sayaç Yapmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.