Şimdi Ara

Griffin 2 ile ilgili (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bigtiger

yeni 1 konu açmak istemedimdehttp://www.youtube.com/watch?v=6R6FxETeAyc şu videonun 3:20 . dakikasından sonra çalan şarkının adını bilen varmı...????????

walla vokal tanıdık geliyo ama bilemiyorum. ama çok beğendim eğer bulursan bana bi pm çakarmısın?
  • Breaking Benjamin - Blow Me Away.
  • pala video ları hep sıkmıstır benı classıc musıc eslıgınde ızlerım belki :D rogue mage warrıor videolar 10 no gerısı tırıska
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lekbu

Breaking Benjamin - Blow Me Away.

çok saol (tanıdık değilmiş )
  • bu adam gerçektir ve imbada değildir.aynı damageleri bende gördüm. halada görmeye devam ediyorum.

o damageyi görmeniz için bufflarınızın üzerinizde olması +karşınızda bi tailor cloth charın olması yeterli.gerisi o anki critinize bakıyor.

grifinin imba olmadığını idda ediorum. çünkü bu kadar iyi olduğunu düşünen bi paladin kendini arenalardada gösterir, s1 shoulder ile gezmezdi diye düşünüyorum

birde videoya aldanıpta burda paladin bütün classları alacak güçteymiş diye düşünen arkadaşların yanıldığını söyleyebilirim.her ne yaparsanız yapın 2k ratelere ulaşmış bir lock veya rogue oyuncusunu her duel de almanız diye bir durum sözkonusu olamaz.özellikle full s3 sl locklara 1k 1k vurarak dueli almanız mümkün değil

• Ben hala şu taraftayım Griffin'e özellikle duel konusu tecrübesinde sormam gereken çok soru olur öncelikle neden video'sunda bir Duel yok çok merak ediyorum açıkçası.
  • Paladin oyunun en iyi burst damageine sahip classdır,

Ben oraya ikinci postumda ne şartlarda 2 shot çektiğini de yazdım, gerçek pvpnin bu olmadığını da biliyorum, sağlam derken de, charı sağlam dedim.

Asıl demek istediğime gelirsek, hala paladinin oynamasını bilenin elinde en güçlü classlardan biri olabileceğine inanıyorum. Alamıcağı class yoktur tıpkı oynamasını bilen warlock,rogue,druidin gibi.

Ama bazı classlar gerçekten o konuda şanssız.
  • Haklısın o konuda ama Palanın da zorlandığı tek Class WL ve SP diyebilirim DP de bununiçinde.
  • bozzo hertürlü healer clas ile pvp yaparken wisdom un sealini ve blessing ini kullan ve sürekli dispel yaparak sadece dps yap.bu şekilde 2200 rateli disc pri yenilmiştir bilgine
    quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Haklısın o konuda ama Palanın da zorlandığı tek Class WL ve SP diyebilirim DP de bununiçinde.
  • Yok abi Mana burn bitiriyor olayı. Ama arada aldığımda oluyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lekbu

Breaking Benjamin - Blow Me Away.

Cevap için çok teşekkürler.
    + Video çekmek için gamecam kullanan varsa çektigimiz video'ları nereye kayıt ediyo ???
  • Bozzo çek bir video görelim senin şu kral paladini merak ettim valla şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drow.Ranger -- 16 Nisan 2008; 18:15:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Bozzo çek bir video görelim senin şu kral paladini merak ettim valla şimdi

harbiden bende merak ettim çok iddaalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Bozzo çek bir video görelim senin şu kral paladini merak ettim valla şimdi

harbiden bende merak ettim çok iddaalı

Aynen.

• Oyun bilgisi iyi adamın, refleksleri varsa, o adam iyi oynuyodur pvpde.

Bozzo'nun oyun bilgisini postlarından anlayabiliyorum, geriye refleks kalıyor, refleks olarak da kötü retri paladin tanımadım şu ana kadar.

Pvp videosunun iyi olacağına inancım tam.
  • Sp-Dp-Wl olmasa paladin imbadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Oyun bilgisi iyi adamın, refleksleri varsa, o adam iyi oynuyodur pvpde.

Bozzo'nun oyun bilgisini postlarından anlayabiliyorum, geriye refleks kalıyor, refleks olarak da kötü retri paladin tanımadım şu ana kadar.

Teşekkür ederim. Arkadaşlar ben hepinizden Türk olarak destek bekliyorum neden Çok iyi oynayan Türk bir Pala var diye söylenilmesin video yu yapma amacım asla s...k yarıştırmak değil Tüm dünyaya göstermektir sizinde bana yardımcı olmanızı bekliyorum. Herkeze teşekkürlerimi sunuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Oyun bilgisi iyi adamın, refleksleri varsa, o adam iyi oynuyodur pvpde.

Teşekkür ederim. Arkadaşlar ben hepinizden Türk olarak destek bekliyorum neden Çok iyi oynayan Türk bir Pala var diye söylenilmesin video yu yapma amacım asla s...k yarıştırmak değil Tüm dünyaya göstermektir sizinde bana yardımcı olmanızı bekliyorum. Herkeze teşekkürlerimi sunuyorum.

devlet su işleri

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolvérine

ya aklıma fena takıldı bu video orjinal alman realmlerinde değil dimi :S

bi paladin bu kadar vuramaz ya mümkün değil :S

bu arada bozzo videonu merakla bekliyoruz

bi paladin neden bu kadar vuramaz? warlock 13k vururda iş paladin olunca dps yapamazmı?(warlocklara lafım yok).
  • paladin iyi güzel, adamda da gear var, insan gibi damage yapmamış..

ama horde olarak sevmiyorum paladini arkadaş, resmen gıcıgım. varmı buna bi çözüm bulucak, varmı paladinlere ısınmamı saglıcak bi paladin bana bundan haber verin, video da damage görmek istemiyorum sadece kıllıgım geçsin yeter

(P.S. : Gayet imba gear ile shadowpriest oynadım 3 sene o yüzden paladinlere karşı güçsüz kaldıgım için gıcık degilim)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.