Şimdi Ara

Griffin 2 ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Buradaki trailer videonun, full halini ücretsiz nereden indirebilirim.

Hayran kaldım resmen, bozzo ve diğer paladinler haklı, oynamasını bilene en güçlü class paladin.

• Ek olarak, düşük gearlı adamlara, battleground ve self bufflarıyla damage vurduğunu biliyorum, ama genede çok sağlam oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 15 Nisan 2008; 19:52:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu0792

Ek olarak, düşük gearlı adamlara, battleground ve self bufflarıyla damage vurduğunu biliyorum, ama genede çok sağlam oyuncu.
    Açıkcası ben Griffin'i pek beğenmiyorum.Öyle imba bir skilled özelliğinide görmedim Videolarında.Itemlarını dizmi$ önüne gelene stun repentence atıp kesiyorki aynısını yapan birçok paladin oyuncusu var.Video'larında hiçbir engeneering trick'ide görmedim.Neymi$ efendim 450 ressli Warlock'a 5k crit çakıyormu$umda imbaymı$ım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragon_Rider

Açıkcası ben Griffin'i pek beğenmiyorum.Öyle imba bir skilled özelliğinide görmedim Videolarında.Itemlarını dizmi$ önüne gelene stun repentence atıp kesiyorki aynısını yapan birçok paladin oyuncusu var.Video'larında hiçbir engeneering trick'ide görmedim.Neymi$ efendim 450 ressli Warlock'a 5k crit çakıyormu$umda imbaymı$ım...

Alıntıları Göster
    450 Ressilance li WL ye 5k crit Griffin k...nı yırtsa gene çakamaz bırak onu crit çıkmaz. Griffin ezik gear'lı adamları üstün itemleri ile alan bir oyuncudur zamanında 298 Ressilance si var iken full 5k çıkarıyordu oda buff ları sayesinde önemli olan onu çıkarabilmek değil tamamiyle skiled konuşturabilmesi için duel'e davet etmek temenni ederimki o herifi duel'de dağıtırım videom çıkınca görürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

450 Ressilance li WL ye 5k crit Griffin k...nı yırtsa gene çakamaz bırak onu crit çıkmaz. Griffin ezik gear'lı adamları üstün itemleri ile alan bir oyuncudur zamanında 298 Ressilance si var iken full 5k çıkarıyordu oda buff ları sayesinde önemli olan onu çıkarabilmek değil tamamiyle skiled konuşturabilmesi için duel'e davet etmek temenni ederimki o herifi duel'de dağıtırım videom çıkınca görürsünüz.

Alıntıları Göster
    Ha unutmadan şunuda ekliyeyim farkında iseniz buff menüsü Trailer'da yok.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

YÜRÜ BE!

• quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

quote:

YÜRÜ BE!

Alıntıları Göster
    100- resili cloth userlara o kadar dmg i herkes çakar fark ettiyseniz video da bir yerde yüksek resili adama 2k beyaz crit zor çakıyor

ayrıca bg ler artık kesmiyor 2k+ rating arena maçlarında videosunu çeksin o zaman skilled olup olmadığınıda anlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Private

100- resili cloth userlara o kadar dmg i herkes çakar fark ettiyseniz video da bir yerde yüksek resili adama 2k beyaz crit zor çakıyor

ayrıca bg ler artık kesmiyor 2k+ rating arena maçlarında videosunu çeksin o zaman skilled olup olmadığınıda anlarız

Alıntıları Göster
    Full pve itemlerle resilenceli adamlara girişmiş..

Tamam iyi oyuncu olduğu itemlerden belli o dungeonlara herkez giremiyor ama çektiği videolarda tek amacı anormal damageleri göstermek. paladinin "alamayacağı class yok" olayıda traştır hele karşısında düzgün bir warlock varsa.. Mesela ben yüksek ihtimal alıyorum paladinleri.

• quote:

Alıntıları Göster
    oha bu orjinal serverda çekilmiş olamaz ya....
  • yeni 1 konu açmak istemedimdehttp://www.youtube.com/watch?v=6R6FxETeAyc şu videonun 3:20 . dakikasından sonra çalan şarkının adını bilen varmı...????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

yeni 1 konu açmak istemedimdehttp://www.youtube.com/watch?v=6R6FxETeAyc şu videonun 3:20 . dakikasından sonra çalan şarkının adını bilen varmı...????????
    Bozzo da herkezi dağıtıyor bu kadar iddaalı olduğuna göre bildiği bir şey vardır elbet =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

Bozzo da herkezi dağıtıyor bu kadar iddaalı olduğuna göre bildiği bir şey vardır elbet =)

Alıntıları Göster
    Geliyor video az kaldı.
  • quote:

Geliyor video az kaldı.

Alıntıları Göster
    quote:

Geliyor video az kaldı.

Merak ediyorum bakalım ne olacak. Kesin hep crt vurdukların gelir seninde. Birazda hiç crt çıkarmadan kestiklerini koy

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuri Alço

quote:

Geliyor video az kaldı.

Merak ediyorum bakalım ne olacak. Kesin hep crt vurdukların gelir seninde. Birazda hiç crt çıkarmadan kestiklerini koy

Alıntıları Göster
    Hiç crit çıkmadan kestiğin mi ? %30 Crit var ve hiç çıkmayacak öylemi. Abi ne yapim vurduklarım crit çıkıyo elimde değilki.

• quote:

Hiç crit çıkmadan kestiğin mi ? %30 Crit var ve hiç çıkmayacak öylemi. Abi ne yapim vurduklarım crit çıkıyo elimde değilki.

Alıntıları Göster
    quote:

Çıkar kıyafetleri öyle kes o zaman. Vurtne FTW

• quote:

Geliyor video az kaldı.

Alıntıları Göster
    quote:

Geliyor video az kaldı.

hehe amma reklam yaptın he geliyor geliyor anladık geliyor bizde bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 16 Nisan 2008; 0:07:04 >

• quote:

quote:

Geliyor video az kaldı.

hehe amma reklam yaptın he geliyor geliyor anladık geliyor bizde bekliyoruz

Alıntıları Göster
    ya aklıma fena takıldı bu video orjinal alman realmlerinde değil dimi :S

bi paladin bu kadar vuramaz ya mümkün değil :S

bu arada bozzo videonu merakla bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolvérine

ya aklıma fena takıldı bu video orjinal alman realmlerinde değil dimi :S

bi paladin bu kadar vuramaz ya mümkün değil :S

bu arada bozzo videonu merakla bekliyoruz

Alıntıları Göster
    ben bu adamın videosunu tamamen gercek dısı buluyorum yani lvl 1 falan olması lazım kadar crit vurucak ard ardadına sacmalık dogrusu yada private serverda lvl 255 fln %100 crit olması lazımç bu video yu ceken sahsın oyun içi videusunu izlemeden ve oynadı orjinal serverı belirtmeden inanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: akirici

ben bu adamın videosunu tamamen gercek dısı buluyorum yani lvl 1 falan olması lazım kadar crit vurucak ard ardadına sacmalık dogrusu yada private serverda lvl 255 fln %100 crit olması lazımç bu video yu ceken sahsın oyun içi videusunu izlemeden ve oynadı orjinal serverı belirtmeden inanmam

Alıntıları Göster
    üstelik verilen armory linkinde o char o gearla imkansız nerdeyse ben sahte olduguna inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akirici

üstelik verilen armory linkinde o char o gearla imkansız nerdeyse ben sahte olduguna inanıyorum

Alıntıları Göster
    Hayır griffin gerçektende var ve siz paladinin en kısa zamanda en çok damageyi veren class olduğundan haberinizde yok aynı zamanda. enchancement shamandan haberiniz olmadığı gibi. griffin çok iyi bir PVE oyuncusu. herkez warlock mage takmış kafaya olay bundan ibaret.

Ama pvp de yaptıklarından iyi oyuncu olduğunu çıkarmayın itemi var basıyo düğmeye hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 16 Nisan 2008; 1:19:02 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.