Şimdi Ara

Griffin Kulaklıklar Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kullandığım çok da iyi olmayan mp3 çalarıma (trekstor ibeat cebrax) yeni bir kulaklık almak istiyorum..
    şu anda sennheiser mx200 kullanıyorum, aslında çok da şikayetçi değilim ama aradığım biraz daha dolgun ve kaliteli bir ses..
    bunun için kulakiçi bir kulaklık istiyorum, elmasepetinde griffin marka kulaklıklara baktım.. cx300'den daha ucuz bir fiyatı var.. bu kulaklığı kullanmış olanlar varsa bana fikirlerini söyleyebilir mi?
    daha çok metal türü müzikler dinliyorum, buna uygun olur mu griffinler..
    neyse çok konuştum lafı ustalara bırakıyorum :)
    http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=5518

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse -- 30 Haziran 2007; 17:11:11 >

• yok mu arkadaşlar kullanan ya da fikri olan?
    cevap yazılmamış olmasına bişey diyemem, ama şu ana dek başlığı 20 küsür arkadaş okumuş, eminim başlıkta cx300 yazmış olsaydım 100-150 kişi okurmuş olurdu...
  • o fiyat etmezler...ama iyi kulaklıklar hakkını yememek lazım.
    ben olsam cx300 den yana kullanırdım tercihimi.
  • aralarında 20ytl gibi bir fark var, açıkçası benim mp3 çalarıma değmez diye düşündüm cx300 için..
    yani orta halli birşey aradığım..
    şimdi kullandığım mx200 ile arasında bir fark olur heralde değil mi? :)
  • Griffin bildiğim kadarıyla hiç bir konuda üretici değil yalnızca kendi markası ile ürün imal ettirip pazarlıyor

20 ytl için iyi olanı tercih etsen daha iyi olur bence ama genede siz bilirsiniz bütçe olayı.
  • bugün aldım bu griffin kulaklıkları,
    şu anda bikaç şarkıda deniyorum, oldukça başarılı geldi bana. enstrüman sesleri vs. ayrıntılar çok iyi..
    satıcı kişinin de dediği gibi flat bir kulaklık..
    hatta şu anda vivaldi, four seasons konser kaydını dinliyorum ve salondan bir öksürük sesi geldi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.