Şimdi Ara

grim dawn ve last epoch türkçe yama yapan yok mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Son Dönem ve Grim Dawn İçin Türkçe Yama Mevcut Değil

Son Dönem ve Grim Dawn oyunları için Türkçe yama bulunmamaktadır. Bu oyunları Türkçe oynamak isteyen oyuncuların şuan için beklemekten başka seçeneği yoktur.

Grim Dawn Türkçe Yama Steam

Grim Dawn oyunu Steam platformunda yer almakta ancak resmi bir Türkçe yama desteği bulunmamaktadır.

Oyunun geliştiricileri Türkçe yama desteği ekleme konusunda herhangi bir açıklama yapmamıştır. Bu nedenle oyunun Türkçe olarak oynanabilmesi için fan yapımı Türkçe yamaların geliştirilmesini beklemek gerekmektedir.

Last Epoch Türkçe Yama

Last Epoch oyunu da Türkçe yama desteği sunmamaktadır. Oyunun geliştiricileri Türkçe yama desteği ekleme konusunda herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Son Dönem ve Grim Dawn oyunları için Türkçe yama arayışında olan oyuncuların, resmi açıklamalar veya fan yapımı Türkçe yamalar için düzenli olarak oyunların topluluk forumlarını ve internet sitelerini takip etmeleri önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir ara ben giriştim, çok lanet bir sistemi var. Her cümlenin satırı belli ve çeviriyi o satıra aynen yazmanız lazım. Tek satır kaysa bütün diyaloglar kayıyor. İşin komik tarafı, notepad+ ile kontrollü bir şekilde hiç satır kaydırmadığım halde gene diyaloglar kayıyordu. Uğraşamadım bıraktım ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.