Grindhouse, 300 Spartalı dan sonra beni bu kadar heyecanlandıran bir yapım. Kısaca anlatmak gerekirse film bir korku filmi. 2 uzun 4 kısa filmden olusan tek bir filmdir kendisi. Her yonetmeni cektigi bolumleriyle sıralarsak:
Robert Rodriguez -----> "planet terror" ve "machete" Eli Roth --------> "thanksgiving" Quentin Tarantino -------> "death proof" Edgar Wright --------> "don't" Rob Zombie --------> "werewolf women of the s.s."
Planet terror ve death proof uzun gerisi ise kısa filmlerdir. Film an itibariyle imdb de en iyi 62. filmdir. 6 Nisan da Amerika da cıkmıs fakat Turkiye de ne zman cıkacagı hakkında bir bilgi bulamadım. Film Cannes Film Festivalinde de yarısacaktır. Muhtemelen festivalden sonra tum Avrupa da vizyon a girer.
valla trail'ını seyrettiğimden beri merakla bekladiğim filmler arasında...
quote:
Orijinalden alıntı: FoxHound
valla trail'ını seyrettiğimden beri merakla bekladiğim filmler arasında...
valla süper bir şeye benziyor 2 film şöleni birden
quote:
Orijinalden alıntı: sezar
valla süper bir şeye benziyor 2 film şöleni birden
Alıntıları Göster
merakla bekliyorum ben de filmi.ne zaman gelcek?bi de filmleri ayırarak vizyona koyabilirler inşallah öyle yapmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: @XEL
merakla bekliyorum ben de filmi.ne zaman gelcek?bi de filmleri ayırarak vizyona koyabilirler inşallah öyle yapmazlar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: @XEL
yok artık su kaçırmasınlar
quote:
Orijinalden alıntı: @XEL
Alıntıları Göster
quote:
Oyle bişi olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: ugurmad
quote: