Bildirim
Grizzly Hills - Unreal Engine 4
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
harika kelimesi az kalır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 18 Ocak 2018; 0:13:59 > -
Çok iyi gerçekten ama böyle bir şeyi uygulasalar bizler oynayamayız. PC upgrade yada yeniPC lazım oda bu ekonomik şartlarda cidden zor.
Yaklaşık 2 sene önce 3800TL ye aldıgım MSI laptop. 5600TL olmuş. -
Güzel olmuş ama bence WoW bu grafikleriyle de çok güzel. Grizzly Hills gibi daha sıradan bir yer yerine Teldrassil gibi daha fantastik bir yeri yapsalardı keşke.
O değil de WoW'u özlemişim galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 18 Ocak 2018; 17:3:35 > -
Aynı adam Elywnn, Duskwood, Durotar'ı falan da yapmış, en iyi gözüken Grizzly. Onlar pek etkileyici değil. -
Wotlk zamanı Grizlly Hills'te saatlerce hiç bir şey yapmadan boş boş gezinirdim. Doğası ve müziği huzur verir bana. Hatta müzik listemde hala vardır Grizzly track'i. -
Böyle bakınca harika duruyorda oyun içinde nasıl bir atmosfer olur çok tahmin edemiyorum. Oyun bu haliylede grafik olarak geliştirilebilir buluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X