Şimdi Ara

Grow Lancer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. GL mi 270 civarlarına getirmiş bulunmaktayım. Şimdi ben full str denebilecek bir build yaptım skil için ene200 agi500 str1250 vit base. Şimdi bir çok siteye baktığımda ise agi gl daha iyi diyorlar 1/1 oranda agi ele damage arttırıyor. Ama atack power olarak ise str daha önemli deniyor. Şimdi ben bu statlarımı değiştiremem herhalde dimi ? Veyahut ta str gl iyimidir ? Ayrıca hala cape bulamadım eğer elinde olan var ise satın almak isterim. Teşekkürler şimdiden.
    Edit: Agi kasmak def ve def rateyi arttırdığı için dahamı rahat kasarım acaba ? Ben şuanda aida 1 de rahat rahat kasabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlords -- 13 Mayıs 2016; 10:10:26 >

• merhaba dostum. webzen nın sw lerınde oynamadım ama season 11 baska sw de oynadım. bu arada gerççek mu online ile aynı versiyonda devam eden bi server :D xp 1000 serverin. grow lancer kastım bende 30 resin üstündeydi şuan net hatırlamıorum. grow lanceri bk gibi düşün aynı mantıkta ikisi de str agi devam et str acayip bi şekilde atak attırıyor grow lancer de. cape yi de hiç basmadım denemedım o konuda bilgim yok ama ögrenirsem yazarım burdan.
  • DL veya RF pelerini yaptıgın gibi yapılıyor GL pelerinide
  • FunnyMu kullanıcısına yanıt
    Sağol o kısmı cloak of death +13 alarak hallettim artık daha rahat oldu.
  • webzen de mi oynuyorsun .
  • FunnyMu kullanıcısına yanıt
    Evet webzen asgard serverında .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toyota urban cruiser?
    12 yıl önce açıldı
    Volkswagen Polo impression
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.